Megkötöttük a ház biztosítását

Tekintettel a közelgő átadásra, megkötöttük a Rozsnyai u. 33. társasházi biztosítását, és a díjat is rendeztük negyed évre előre. A biztosítás nem csak a közös területekre, hane, a lakásokra is vonatkozik, így már a kulcsátadás pillanatában mindenki biztosítva lesz, a kötvény honlapunkról is letölthető.

A biztosítás olyan károk ellen véd, amelyek nem tartoznak a jótállás alá, ilyenek a természeti csapások, tűz, vagy a háztartási gépek meghibásodása miatti vízkár. A biztosítás csak az ingatlanra vonatkozik, az ingóságokra nem, ezekre igény esetén kiegészítő biztosítás köthető a ház dedikált ügyintézőjénél (Bakonyi László, 06 20 927-8364) vagy bármelyik Generali-fiókban. (Utóbbi esetben célszerű vinni a kinyomtatott kötvényt.)

Hiteles ügyfeleinknek a társasházi biztosítás konkrét megtakarítást is jelent, ugyanis a hitelszerződés mellé nem kell külön biztosítást kötniük, elegendő a társasházi biztosítást a bankra engedményezniük saját lakásuk tekintetében. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a teendőkről hiteles ügyfeleinket külön levélben tájékoztatjuk, ennek megérkezésére még a héten számíthatnak.