Megkezdődött a műszaki átadás

Ambrus u. 3-5.

2016.07.25

A mai napon megkezdjük ügyfeleink részére a megvásárolt ingatlanok műszaki átadását. Mivel elég szoros az időrend, mindenkit kérünk, hogy pontosan érkezzen az Ambrus utca 3-5. bejáratához, munkatársaink itt várják ügyfeleinket. Az átadásról és az azzal kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról levélben is tájékoztattuk ügyfeleinket, ha Ön nem kapta volna meg, jelezze Ügyfélszolgálatunkon, illetve az alábbiakban olvashat bővebben az abban leírtakról:

Maga az átadás mintegy fél órát vesz igénybe, több tulajdonos esetén pedig egyikük jelenléte is elég. A szoros ütemterv miatt ezúttal nincs lehetőség arra, hogy a szükségesnél hosszabb ideig tartózkodjanak a lakásban, mindent alaposan lemérjenek, a bútorokat megtervezzék, erre a későbbiekben fogunk lehetőséget biztosítani. Az átadásra, ha kívánja, saját költségére magával hozhat egy műszaki szakértőt vagy ellenőrt is, de alapvetően olyan dolgokat kell ellenőriznie, amire bárki képes. Nézze meg, hogy minden hibátlan és sértetlen, nyissa ki és zárja be/el az ajtókat és ablakokat, a csapokat, húzza le a wc-t, kapcsolja fel a villanyt, ha kívánja, akár a konnektorokat is megvizsgálhatja egy fázisceruzával!

A műszaki átadás csak a lakásra/beállóra/tárolóra vonatkozik, a közös területekre azonban nem, ezeket majd a közös képviselő veszi át. Ennek az az oka, hogy egyrészt a nagy terület miatt a bejárás és átadás fél napot venne igénybe, másrészt a bonyolult gépészet átvételéhez szükséges szaktudással ügyfeleink java része nem rendelkezik, harmadrészt a sok tulajdonos esetleges egymásnak ellentmondó nyilatkozataik jogilag értelmezhetetlenek és kezelhetetlenek lennének. Emiatt a közös területekkel kapcsolatos kifogásokat, se jegyzőkönyvezni, se kezelni nem tudjuk – ez nem része a műszaki átadásnak.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL