Még két hét és vége a választásoknak

A házban a 4. emelet kivételével lezárult a csempe- és padlólap-választás, a következő szűk két hétben, május 8-áig van még lehetőség parketta és beltéri ajtó választására. A közelgő műszaki átadás miatt ezt követően már semmilyen módosítás, változtatás nem lehetséges.

Az elmúlt hetekben több olyan érdeklődő is megkeresett minket, akinek az elképzeléseit sajnos már nem tudtuk megvalósítani. Mivel a minőség mellett nagyon fontos számunkra a vállalt határidők betartása, a ház és a lakások átadása, ezért nem tudjuk a kivitelezés pontos ütemtervét visszabontásokkal, átépítésekkel megzavarni.

Akinek fontos egyéni elképzeléseinek a megvalósítása és bele szeretne nyúlni a lakások alaprajzába, a gépészeti és elektromos kiállások helyébe, annak mindenképpen korábbi fázisban lévő építkezésen kell lakást választania. Nekik tudjuk ajánlani a IX. kerületi City Home mellett a júniusban a XIII. kerület Szent László út 41-43. alatt induló új építkezésünket, amely jellegében erősen hasonlít a Rozsnyai utcai házunkra. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL