Kiadták a használatbavételi engedélyt!

Augusztus 28-án a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal kiadta a Rozsnyai u. 33. használatbavételi engedélyét. Ennek jogerőre emelkedése - ha nem érkezik fellebezés - még körülbelül 3 hét, de ha minden várakozásaink szerint alakul, szeptember végéig birtokba adhatóvá válnak a lakások.

Mivel birtokba adásra csak a vételár kiegyenlítése után van lehetőség, első körben önerős ügyfeleink számíthatnak a lakáskulcsokra. Hiteles ügyfeleinket kérjük, hogy ha eddig nem tették volna meg, vegyék fel a kapcsolatot banki ügyintézőjükkel, hogy a hitel folyósításának ne legyen semmilyen akadálya.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a most kiadott használatbavételi engedély még nem jogerős, a jogerősítésig a lakásokat nem adhatjuk át. Mivel a szomszédos épületekben többtucatnyian laknak, akik fellebbezést nyújthatnak be, ezért a jogerő várható ideje is bizonytalan. Kérünk mindenkit, hogy a birtokba adásról szóló értesítésünk kézhez vételéig ne mondják fel albérletüket, ne rendeljenek bútorszállítást, mert az ebből adódó esetleges problémák megoldásában nem tudunk segíteni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL