Kiadták a használatbavételi engedélyt

A mai napon Budapest VIII. kerület Józsefváros Önkormányzat jegyzője kiadta a Mátyás tér 10-11. épületére és az abban található ingatlanokra a használatbavételi engedélyt (az iratot honlapunkról is le lehet tölteni). A tudnivalókról és teendőkről valamennyi ügyfelünket levélben értesítjük, de a leglényegesebb információkat az alábbiakban is összefoglaljuk.

A határozatot az önkormányzat kiküldi valamennyi szomszédos épület (ebből három is van) közös képviselőjének, akiknek a kézhezvételtől számítva 15 napjuk van az esetleges fellebbezésre. Az eddigi kapcsolat alapján és mivel semmiféle jogszerű vagy ésszerű indok sincs a felebbezésre, erre nem számítunk. A határidő leteltét követően az önkormányzat még vár egy hetet az esetlegesen úton levő levelekre, majd ellátja a határozatot a jogerősítéssel.

A fenti menetrend szerint tehát valamikor november közepére lesz meg a jogerő, ami után a vételárat kiegyenlítő lakók részére haladéktalanul birtokba is adjuk az ingatlanokat, az épületet pedig átadjuk a közös képviselőnek. A költözéssel, kulcsátadással kapcsolatos általános tudnivalókról a honlapunkon lévő tájékoztatóban olvashatnak bővebben, a következő hetekben pedig folyamatosan informálunk mindenkit honlapunkon keresztül a konkrét részletekről.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL