Kezdődik a műszaki egyeztetés

City Home D

2014.04.28

Májusban már javában épülni fog a ház felszín feletti része is, ehhez igazodva megkezdődnek a műszaki egyeztetések az első három emelet vevőivel, akikkel munkatársunk ezen a héten fogja felvenni a kapcsolatot.

Az egyeztetéseknek ez lesz az első köre, amikor sok fontos kérdésben lehet - és kell is -döntést hozni. Lehetőség van olyan alapvető változtatásokra, mint a falak és beltéri ajtók helyének a megváltoztatása (ezeknek a pillérek, strangok és ablakok szabnak határt), illetve most lehet változtatni a konyhai gépek (mosogató, tűzhely) és a fűtőtestek helyén. A másik jelentős egyeztetési témakör az elektromosság, a tervekhez képest át lehet rakni a kapcsolókat, dugaljakat és lámpakiállásokat, és némi felár fizetése mellett több dugaljat, extra világítás-kiállásokat (pl. falikaroknak) is lehet kérni.

Aki légkondícionáltatni szeretné lakását, az most rendelhet klíma-alapszerelést, amelynek keretében a falsík alatt, láthatatlanul építjük ki az elektromos és a hűtőrendszer csöveit, beleértve a kondenzvvíz-elvezetést is, megfelelő kiállásokat alakítva ki a kül- és beltéri egységek részére. (Penthouse-ok esetén ez is része a lakás alapfelszerelésének.)

Szintén most lehetséges a fürdőszobákban kád helyett zuhanyzót kérni, illetve bizonyos határok között van lehetőség a mosdóval és a wc-kagylóval kapcsolatban is változtatni.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL