Kezdődhet a bepakolás

Tudjuk, milyen sokan várják már a használatbavételi engedély kiadását, hogy végre beköltözhessenek elkészült lakásukba, ezért bizonyára örömmel fogadják a hírt, hogy a bepakolásra mostantól lehetőség van, ezt a jogszabályok is lehetővé teszik. A részletekről és feltételekről az alábbiakban olvashatnak.

Mit lehet bepakolni?

Nagyobb bútorokat: beépített szekrényt, konyhabútort, ágyat, ülőgarnitúrát. Mivel a bepakolási napon több lakás is nyitva lesz, a házban lakók és asztalosok is mozognak, se ellenőrizni, se garantálni nem tudjuk, hogy a kinyittatott lakásba ki megy be. Az átadásig szükséges karbantartási munkák (szellőztetés) miatt munkatársaink is rendszeresen belépnek az értékesített lakásokba és nem szeretnénk, ha utólag azon kellene vitatkozni, hogyan és mikor tűnt el egy tévé vagy szőnyeg. A házat 0-24 órában őriztetjük, az őrnek ki van adva, hogy a házba csak bevinni lehet bútorokat, de az onnan kilépők átvizsgálására nincs joga.

Mikor lehet bepakolni?

November 27-ig szerdánként 8.30 és 16.30 között, előzetes bejelentkezésre nincs szükség, munkatársunk ezen a napon mindvégig a lakók rendelkezésére áll. Más napokon azonban nem tartózkodik az épületben és biztonsági okokból a kulcsok sem hozzáférhetőek, ezért kérjük, hogy amennyiben a fenti időpont valamiért nem felel meg, akkor se keressék ügyfélszolgálatunkat vagy ingatlantanácsaidóinkat azzal, hogy más napokon vagy eltérő időpontban szeretnének bemenni, mert ebben nem fognak tudni segíteni.

Ki mehet be a lakásba?

A lakást az általunk ismert tulajdonosoknak nyitjuk ki, kétség esetén megkérhetjük, hogy igazolja személyazonosságát. Amennyiben a tulajdonos nincs jelen (pl. csak az asztalost küldi maga helyett), akkor kérjük, hogy ezt előzetesen jelezze e-mailben ügyfélszolgálatunknak. A nyitást követően a tulajdonos felelőssége, hogy ki lép be a lakásba, a munka végeztével kérjük, hogy jelezzen helyi irodánkban lévő munkatársunknak, hogy az ajtót bezárhatják. 16.30-kor mindenképpen zárjuk a lakásokat.

Milyen más feltétele van a bepakolásnak?

Az első ajtónyitás előtt alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy a lakásban minden rendben van és esztétikai hibákért a jövőben már nem minket terhel a felelősség. Ennek az az oka, hogy tapasztalataink szerint a beköltözéskor, a bútorok bevitelekor gyakran előfordul, hogy megsértik a festéket, megkarcolják a parkettát, az ajtókat, de volt már példa betört ablakra is. Ezek a hibák (hasonlóan más termékekhez) nem tartoznak a jótállás körébe, ezért kérjük, a bepakoláskor legyenek minél óvatosabbak és körültekintőbbek, mert a "töréskárokat" sem a birtokbaadásig, sem később nem javítjuk!

Bízunk benne, hogy a fentiek figyelembe vételével segítségükre lehetünk abban, hogy birtokbaadáskor a költözködéssel járó munka nagyja már a hátuk mögött legyen!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL