Jövő héttől szabad a belépés

Április 7-étől, azaz jövő hétfőtől az érdeklődők is beléphetnek az épülő házba, megtekinthetik a félkész lakásokat. Mivel azonban az építkezés úgynevezett veszélyes üzemnek minősül, ezért a belépésnek van néhány szabálya.

A legfontosabb, hogy a látogatók kizárólag ingatlantanácsadóink kíséretében mehetnek be, illetve mozoghatnak az építkezés területén, ezért ha szeretnének lakásokat nézni, előzetesen időpontot kell egyeztetniük munkatársainkkal. Kérjük, hogy időpont nélkül ne menjenek ki a házhoz, mert se az őrség, se az építkezésen dolgozók nem engedhetnek be senkit.

Az építkezést csak mozgásukban nem korlátozott felnőttek látogathatják, 14 alatti gyermek szülői kísérettel sem tartózkodhat az építési területen. Belépni csak zárt cipőben lehet, magassarkú cipőben, szandálban vagy papucsban lévő személyeket az őrök nem engednek be. A belépéshez alá kell írni egy felelősségi nyilatkozatot is, erről ingatlantanácsadóink szolgálnak részletes felvilágosítással.

A fenti szabályok alól jogi, biztonsági és munkavédelmi okokból semmilyen kivételt nem tudunk tenni, kérjük, hogy azokat mindenki vegye komolyan!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL