Infraszauna a Metrodom Youngon

Metrodom Young

2016.07.11

Múlt héten már írtunk arról, hogy a Metrodom Youngon kétféle szauna is szolgálja majd az ott lakók kikapcsolódását. A finn szaunáról itt írtunk. Mire is jó az infraszauna? 

Az infrasugarak a láthatatlan fény tartományhoz tartoznak, 2-25 mikrométeres hullámhosszon. Mélyen behatolnak a szervezetbe és belülről-kifelé felmelegítik azt. Az erek kitágulnak, folyamatossá téve a vérkeringést, felgyorsul az anyagcsere, növekszik a szervezet ellenálló képessége. A felesleges és káros anyagok a verítékkel együtt távoznak a sejtaktiválás és vérkeringés által előidézett anyagcsere-folyamat közben. A normál szaunához képest eltérő működésből fakadóan vannak különbségek a hatásában is: 

1) Az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten működik, ami kellemesebb bent tartózkodást jelent.

2) 30 perces használata 300 kalória veszteséget jelent. A normál szaunához képest használata az alakot jobban átformálja, az izomzat lazításában hatékonyabb, a nyirokfolyadék intenzív keringetésével jobban serkenti az alakformálást. Emiatt fogyókúra szempontjából jobb.

3) Látványos hatása van a bőrre, pórustisztító és sejtregeneráló hatásának köszönhetően.

4) Az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros méregtelenítő potenciállal rendelkezik és 3-7-szer nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található a kiizzadt verejtékben.

A Metrodom Youngon Carbon sugárzóval felszerelt kétszemélyes infrakabin lesz, melynek külső és belső digitális vezérlése lesz, és Hemlock típusú fenyőből készül. 

 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL