Helyzetjelentés a Mátyás térről

Bár szinte minden nap hírt adunk, mi történik éppen az építkezésen, most egy rövid, általános összefoglalóban olvashatnak a teljes házról.

Kívülről már szinte késznek tűnhet az épület, teljesen eltűnt az állványzat és a kerítés, elkészült a homlokzat vakolása és az alsó szintek mészkőburkolata. A bejáratnál és a Szerdahelyi utca sarkán lévő üzletnél látszik, hogy az építkezés még tart, ezeken a helyeken visszük be az anyagokat és ezért itt készülünk el utoljára, várhatóan egy hónap múlva.

Odabent a kert már csak a növényekre és padokra vár, készen vannak a földszinti lakások teraszai is, csak az elválasztó elemek hiányoznak, amelyekre még egy hónapot várni kell. Készen vannak a folyosók és a lépcsőház is, bent vannak és működnek a liftek, felszereltük a világítást és a tűzgátló ajtókat is, ami innen hiányzik, azok a mérők az óraszekrényekből és némi festék a folyosókról, utóbbinak csak díszítő funkciója lesz.

Ami a lakásokat illeti, valamennyiben kész a hidegburkolás, helyén vannak a bejárati ajtók és a fűtőtestek. Az 5-6. emeleteken szerelvényeznek, a 4-en parkettáznak, az alatt pedig gyakorlatilag már minden készen van, az ellenőrzés és apróbb javítások folynak.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL