Földszint: lezárult a csempeválasztás

A földszinti lakásokban lezárult a hidegburkolat-választás, a szabad lakásokba is kiválasztottuk és megrendeltük a csempét és a padlólapot. A következő hetekben a burkolási munka megkezdésével párhuzamosan sorra zárjuk le a választást a felsőbb emeleteken is, május 8-ával pedig minden választási és változtatási lehetőség lezárul a házban.

A falak, a gépészeti és az elektromos alapszerelés elkészültével sajnos több esetben is előfordult, hogy az érdeklődők nem vették komolyan a honlapunkon publikált határidőket és információkat, és mire jelentkeztek nálunk a vásárlási szándékkal és egyedi igényekkel, azokat már nem tudtuk teljesíteni. Éppen ezért szeretnénk mindenkinek a figyelmét felhívni, hogy az ilyen "elkésett" igényeket nem rugalmatlanságból vagy érdektelenségből nem tudjuk teljesíteni, hanem az építkezés szigorú ütemterve, az egymást szorosan követő és egymásra épülő munkafázisok miatt.

Amennyiben tehát már régóta nézegetik honlapunkat, komolyan fontolgatják a vásárlást és fontosnak tartják, hogy dönthessenek a hidegburkolatról, parkettáról, ajtókról, kérjük, ne várjanak az utolsó pillanatig, mert a megrendelt termékeket nem tudjuk lemondani, az elkészült részeket pedig nem áll módunkban visszabontani.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL