Elkészült az energetikai tanúsítvány

Már több hírben és a honlapon is utaltunk rá, mennyire fontos számunkra az épület és a lakások alacsony energiafogyasztása, olcsó fenntarthatósága. Nem is sajnáltuk a pénzt a hőszigetelésre, a kondenzációs kazánra és sok egyéb kisebb-nagyobb műszaki megoldásra, amelyek segítenek az energiatakarékosságban. A héten pedig elkészült az energetikai tanúsítvány is, ami nem okozott csalódást, sőt még meglepetéssel is szolgált.

A tervezés és az építkezés során ugyanis annyira biztosra mentünk, hogy végül megkaptuk a csak titokban megcélzott "A+ Fokozotta energiatakarékos" minősítést, a tanúsítványt máris letölthetik honlapunkról, de persze része lesz a birtokbadási dokumentációnak is. Ezzel a Mátyás tér 10-11. egy igazán szűk, elit csoport tagja lesz, az A+ minősítést ugyanis szinte csak a kifejezetten ennek figyelembevételével tervett családi házak szokták megkapni, az új építésű társasházak is szinte kizárólag csak a sima A-s minősítést érik el.

A jó eredmény pedig nem csak a fűtésszámlában és a lakások várható jó értéktartásában mutatkozik majd meg, a szocpolos ügyfeleink is örülhetnek, hiszen így megvásárolt lakásukhoz az előre jelzett 880.000 helyett 960.000 forint állami támogatást vehetnek igénybe.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL