Elkészült a ház

Kilenc és fél hónappal az első kapavágás után teljesen elkészült a Rozsnyai utca 33., a Metrodom Kivitelező Kft. ma reggel átadta az épületet a megrendelő Metrodom Rozsnyai 33 Kft-nek. Akik valaha építkeztek már, tudják, hogy ennyi idő alatt egy kulcsrakész családi házat felépíteni is szép teljesítmény, nem hogy egy 33 lakásos társasházat.

A látványos gyorsaság különösen annak fényében értékelendő, hogy a ház felépítése során nem használtunk semmilyen "kész" megoldást, előre gyártott elemeket, könnyűszerkezetes paneleket - a Rozsnyai utca 33. hagyományos technológiával, teljes egészében téglából lett felépítve.

A gyorsaság legfőbb titkát a saját generálkivitelező cég jelenti, akik napi pontosságú szervezéssel gondoskodtak róla, hogy ne legyen üresjárat, az alvállalkozók párhuzamosan, de egymást nem akadályozva tudjanak dolgozni. Ugyancsak nekik köszönhető, hogy az építőanyagok a munkaigényhez igazodva, mindig a megfelelő időben érkeztek, így sose kellett várni, se a túl sok anyagot pakolgatni vagy raktározni.

Köszönet illeti az alvállalkozókat is, a banki finanszírozással és a biztos pénzügyi háttérrel megengedhettük magunknak, hogy a legjobbak közül válasszuk ki azokat, akik az épületen dolgoztak. Meg kell említenünk az építőanyagokat is, a betonról, a ragasztóról vagy a festékről nem sok szó szokott esni, de a szakmabeliek jól tudják, hogy gyorsan és jól csak jó minőségű anyagokkal lehet dolgozni.

Végül pedig a szerencse is mellénk állt az "elmaradt" téllel, aminek köszönhetően az időjárás miatt sem kellett leállnunk. E sok tényező együttes következménye, hogy az eredetileg vállalt október végi átadásnál majdnem három hónappal korábban elkészültünk, jövő héten peding ügyfeleink részére is meg tudjuk tartani a műszaki átadást.

 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL