Egy nap alatt szinte minden elkelt

A City Home G lakásainak nagy része az előértékesítés megkezdését követő 24 órában elkelt, jelenleg ebben az ütemben már csak néhány szabad lakás van, és a teljes, D-E-F-G épülettömb (493 lakás) értékesítettsége eléri a 97%-ot. Természetesen nagyon örülünk lakásaink és a City Home lakópark népszerűségének, de ez a siker számunkra is meglepetés volt, és stratégiánk újragondolására késztetett.

A City Home-ot a kezdetektől egy egyedi hangulatú, kiváló minőségű felső-középkategóriás lakóparknak szántuk, ahol egyedülálló főiskolásoktól a kisgyermekes párokig sokan otthonra találhatnak. Éppen ezért a jövőben nem kívánjuk további áremelésekkel kizárni eddigi ügyfeleinket, hanem az építkezés felgyorsítása mellett döntöttünk.

A következő, H ütem nagyságát az eddigiekhez képest megdupláztuk, a körülbelül 180-190 lakásból pedig a Metrodom várhatóan nem tart meg magának ingatlanokat bérlakásprogramunk részére, inkább más házainkat választjuk erre a célra. Ezzel reményeink szerint elegendő lakás marad a kínálatban, ügyfeleink kényelmesebben fognak tudni választani. Azért, hogy az új ütemre túl sokat se kelljen várni, a lehető leghamarabb, reményeink szerint 4 hónapon belül megkezdjük az előértékesítést. Amennyiben az érdeklődés nem csökken a lakópark iránt, a további ütemeket is előbbre hozzuk, sűrítve az eddigi 6-8 hónapos építési periódusokat az ütemek között.

Bízunk benne, hogy akik most esetleg lemaradtak volna a G épület lakásairól, hamarosan egy új, az eddigieknél is nagyszerűbb City Home-házban meg fogják találni az ideális lakást.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL