Egy hónap múlva átadás

A Rozsnyai utca 33. kivitelezése elérkezett az utolsó szakaszba, pontosan egy hónap múlva megkezdődnek a műszaki átadások. Aki kíváncsi, mi van még hátra a munkákból, az kattintson a Folytatásra!

A lakásokban jövő héten befejeződik a parkettázás és a beltéri ajtók beépítése, ezt követően egy ellenőrzés után a festők, burkolók, villanyszerelők visszatérnek, hogy ha kimaradt volna valami, azt kijavítsák. A hónap végére a lakások teljesen elkészülnek, amit egy alapos takarítás követ.

A teremgarázsban kiöntjük a műgyanta padlót és felfestjük a jeleket, számokat, beállítjuk a lámpákat, felrakjuk a táblákat.

Az előtérben felszereljük a lámpákat és a postaládákat, itt és a lépcsőházban, a folyosókon felrakjuk a táblákat, végül a festők elkészítik a ház stílusához igazodó egyedi festést. A liftet belülről ideiglenes védőburkolattal látjuk el, nehogy a majdani költözés során megsérüljön a kabin.

Odakint befüvesítjük a kertet, díszburkolatot kap a járda és a kapu előtti tér, végül pedig levonul a kivitelező csapat. Ezeken túl persze méh számtalan próba, beállítások és kisebb szerelés van hátra, de a lényeg, hogy augusztus elejére már a végleges állapotot láthatják az érdeklődők.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL