Az első bejárási nap

City Home G

2017.02.21

Azért, hogy segítsük a költözés előkészítését, már a kulcsátadás előtt is lehetőséget biztosítunk rá, hogy lakásába nagyobb bútorokat bevihessen, konyhabútort, szekrényeket szereljen be. Ennek menete, illetve feltételei a következők. Bepakolásra és szerelésre hetente egy nap van lehetőség, a bepakolási időszak első napja, február 23. csütörtök, 8:30-16:30 ig.

A bevitt bútorokat és tárgyakat nem ellenőrizzük vagy vesszük át, azokért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért kérjük, hogy csak nagyméretű, vagy rögzített bútorokat (beépített szekrény, ülőgarnitúra, konyhabútor) pakoljon be! A vagyonbiztonság érdekében a házat folyamatosan őriztetjük, a kiadott őrutasítás értelmében pedig az őr csak befelé irányuló bútorszállítást engedélyez, kisebb tárgyak forgalmát – különös tekintettel arra, hogy csütörtökönként várhatóan sok lakás nyitva lesz, illetve sokan fognak ki-bejárni – nem tudjuk ellenőrizni! Ugyancsak jelezzük, hogy karbantartás (szellőztetés, vezetékek ellenőrzése) miatt munkatársunk is be fog menni lakásába a birtokbaadásig.
A bepakolási időszakban sem a teremgarázs, sem a liftek nem használhatóak még, mindent a személybejárón át, a lépcsőn kell felvinnie, a munkát ennek figyelembe vételével tervezze meg.  A liftet, biztonsági, jogi és munkaszervezési okokból, még a magasabb emeleten lévő lakás, vagy nagyon nehéz berendezésű tárgyak esetén sem tudjuk beüzemelni, ezzel kapcsolatban valamennyi munkatársunk szigorú és egyértelmű utasítást kapott!  A lakásban lesz áram, elektromos gépeket probléma nélkül tud használni. Ugyancsak lesz vízellátás (csak hideg víz), a WC is használható lesz, így igény esetén akár több órát is a lakásban tölthet.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL