Az előértékesítés vége

Az építési engedélyünk kiadásával, illetve jogerőre emelkedésével a munkálatok megkezdésén túl 2013. október 31-étől megváltoznak szerződési és fizetési feltételeink, megemelkednek áraink, azaz lezárul az úgynevezett előértékesítési időszak, erről az alábbiakban olvashatják részletes tájékoztatónkat.

A hónap közepéig beadjuk a földhivatalba a társasház előzetes alapító okiratát, ennek megtörténte után a jelenlegi előszerződés helyett végleges adásvételi szerződéseket fogunk kötni. Ezzel egyidejűleg megkeressük már leszerződött ügyfeleinket, hogy velük is megkössük a végszerződést.

A szerződéskötéskor esedékes foglalót (és a későbbi vételárrészeket) mostantól az FHB-val megkötött projektfinanszírozási szerződés értelmében nem ügyvédi letétbe, hanem a banknál vezetett zárolt számlára kell megfizetni. A 10% foglalón túl további 15% vételárrészt a szerződéskötést követő 30 napon belül kell megfizetni, a fennmaradó 75% pedig költözéskor (a kulcsátadás előtt) esedékes. A végszerződésben a vevőnek nyilatkoznia kell arról is, vesz-e fel hitelt (kitől és mennyit), használ-e a vételár megfizetéséhez lakástakarékpénztárat (milyen összeget), igényel-e szocpolt. (Ezek tekintetében az ügyvédi munkadíj megfizetése mellett utólag is lehet szerződést módosítani.) Az előszerződésekkel ellentétben a végszerződések földhivatali beadásra kerülnek, a vásárlás tényét széljegyként tüntetik fel a telek tulajdoni lapján.

Tekintettel a jogerős építési engedélyre, a szerződésben vállalt átadási határidőre október 31-étől kisebb mértékű áremelésre lehet számítani, új árainkat honlapunkon is közzétesszük.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL