Átadtuk magunknak a házat

Augusztus utolsó munkanapján, a lakói műszaki átadások lezárultával a generálkivitelező Metrodom Kivitelező Kft. hivatalosan is átadta a Mátyás tér 10-11-et a megrendelő és beruházó Metrodom Mátyás tér Kft-nek. Azt hihetnénk, ez csak üres formalitás, a kulcsot átraktuk egyik zsebünkből a másikba, pedig ennél többről van szó.

Ezzel az aktussal jog szerint is befejeződött az építkezés, a ház többé nem építési terület, azaz nem kell a veszélyek tudomásul vételéről szóló nyilatkozatot aláírni a látogatóknak, érvényüket vesztették a korábbi öltözködési megkötések (immár szabad a tűsarok) és kisgyerekek is beléphetnek.

Mivel a ház elkészült, mostantól nincs szükség a szerződéskötést követően a műszaki átadásra, a lakásokat nem tervről, egy bizonyos műszaki tartalom és minőség ígéretével adjuk el, ügyfeleink a kész, végleges állapotot látva megtekintett állapotban vásárolják a lakásokat. (Alaprajzot és műszaki leírást természetesen továbbra is adunk.)

A ház persze csak a használatbavételi engedély kiadásáig marad a beruházónál, akkor a lakásokat ügyfeleink birtokába adjuk, a közös területeket pedig a közös képviselőnek adjuk át. (A közös képviselői pályázat már folyamatban van, az eredményről és a közös költségről egy hét múlva honlapunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket.)

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL