Akadálymentes családi lakás a házban

City Home F

2015.05.24

A City Home lakópark valamennyi épületét úgy alakítottuk ki, hogy a teremgarázsban és a földszinten ne legyenek lépcsők, hogy így a kerekesszékkel is probléma mentesen tudjanak közlekedni.
Ezen felül a City Home F épületében, ennél tovább léptünk, és terveztünk egy olyan családi lakást, melyben akadálymentes a közlekedés.

A City Home F108-as lakást, egy házaspár és egy gyermek számára terveztük. A lakás minden tekintetben úgy lett megtervezve, hogy kerekesszékkel is könnyen használható legyen. A lakáson belül az egyik hálószoba és a belőle nyíló nagy zuhanyzós fürdőszoba, a nappali és a konyha is kényelmesen használható. A lakáshoz tartozó nagy terasz, és a hozzá kapcsolódó kis magánkert is minden igényt kielégít, nem beszélve a beltéri ajtók 90 cm-es méretéről és az elérhető villanykapcsolókról. Ezzel a családi lakással és ennek kialakításával szeretnénk kedvezni egy családnak, és ennek tudatában határoztuk meg vételárunkat, amellyel így ez a lakás a legalacsonyabb m2 árat kapta meg a City Home-on.

 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL