Hírek

Beállók a City Home-on

Beállók a City Home-on

City Home
City Home L
City Home M

2021.08.23

Lassan az utolsó lakások is elfogynak a City Home-on, ezért megváltoztattuk a beállók elérhetőségét. Mostantól lakásvásárlás vagy más korlátozás nélkül bárki vásárolhat a City Home L-M szabad beállóiból. Aki szeretne saját parkolót, a szintalaprajzos választóban böngészhet a szabad beállók között, a részletekről pedig ingatlantanácsadóinknál tudnak érdeklődni. Ugyanakkor felhívjuk ügyfeleink figyemét, hogy a City Home L-M ütemeivel befejeződik a fejlesztés, így a jövőben már nem fogunk tudni a lakóparkban újabb beállókkal, más ingatlanokkal ügyfeleink rendelkezésére állni.

Csütörtökön este 9-ig várjuk a City Home-on!

City Home
Általános

2020.08.25

A City Home lakópark üzletei csütörtökön meghosszabbított nyitvatartással, akciós ajánlatokkal és programokkal várnak mindenkit. Nézzen be értékesítési irodánkba is egy kávéra, a programokról és az eseményről itt olvashat részletesebben.

Életmentés a City Home-on

City Home
City Home L
City Home M

2020.06.17

Videóra vettük a drámai akciót, amely szerencsére teljes sikerrel végződött, és mindenki megmenekült. A felvételt itt lehet megtekinteni. 

Egyre több üzlet működik a City Home-on

City Home

2020.06.08

Az elmúlt 10 évben a Vágóhíd, a Mester és a Máriássy utcák által határolt területen, gyakorlatilag a semmiből nőtt ki a City Home lakónegyede, őszre már több mint 2200 lakás lesz az itt felépült társasházakban. A lakások mellett az üzletek száma is szépen gyarapszik, az alapélelmiszerektől, a vendéglátáson és a szolgáltatásokon át, a lakberendezésig állnak a lakók rendelkezésére. Az alábbiakban részletesen is felsoroljuk, milyen üzletek vannak a City Home-on.

Élelmiszer és vendéglátás
A lakóparkban két vegyesbolt is működik, van zöldséges és csemegebolt, szendvicsező és tex-mex étterem.

Szolgáltatás
Az egészség és szépségápolás terén szinte minden megtalálható, fodrászat, szépségszalon, alakformáló szalon (masszázs, infra tréner, e-fit), körömszalon és nemsokára nyílik a férfiak örömére egy barber shop is. A kutyások a kutyakozmetikának, a kisgyermekesek pedig a magánbölcsődének és gyermekmegőrzőnek örülhetnek.

Egyéb boltok
A sportos élet kedvelőinek a kerékpár, síléc és snowbord szalon áll a rendelkezésére, ahol javíttathatják is biciklijüket, illetve van női ruha és kiegészítő üzlet is. Az új lakásukba költözők számára lehet különösen érdekes a konyha és bútorstúdió, valamint a külön konyhapult-, illetve a világítástechnikai szaküzlet, és a prémium műfüvekkel foglalkozó bolt.

Magánbölcsőde nyílik a City Home-on

City Home

2020.01.07

A hónap végéig megnyitja kapuit a City Home-on a Liliput Magánbölcsőde és Játszóház. A magánbölcsőde a K épületben a Máriássy u. 4. alatt működik, bővebb információkat pedig itt olvashat róluk.

Kitekintő: elindult a Közvágóhíd projekt a City Home szomszédságában

City Home

2019.11.15

Megindultak a már korábban beharangozott projekt kivitelezési munkái a Közvágóhídnál, jelenleg az utolsó épületek bontása folyik, maga az építkezés jövő év elején kezdődik majd meg. Így már biztosra vehető, hogy a City Home lakópark a következő években modern és elegáns szomszédokat és rendezett, parkosított közterületeket kap a Soroksári út felé eső területeken.

Átköltözött a City Home értékesítési irodája

Átköltözött a City Home értékesítési irodája

City Home
Általános

2019.08.01

Új helyre költözött a City Home-on a kezdetek óta, még az első ütemen nyitott kis értékesítési irodánk. Ügyfeleinknek azonban a jövőben sem kell túl messzire mennie, ingatlantanácsadóink mostantól a Nádasdy u. 15/B (City Home H) alatt, műszaki osztályunkkal együtt jóval kényelmesebb, kellemesebb környezetben várnak mindenkit.

Nézz körül egy penthouse-ban!

City Home
City Home H

2019.01.31

Berendeztük a City Home H épületén a 904-es lakást, még ha nem is a valóságban, hanem számítógépen. Aki szeretne körülnézni egy virtuális túrán ebben a penthouse-ban, megnézni a nappalit, a hálószobát, vagy kimenni a teraszra, az erre a linkre kattintva teheti meg. Aki megelégszik az állóképekkel, az kattintson a Folytatás gombra.

Karácsonyi mintalakás

City Home
Általános

2018.12.05

Beköszöntött a december, és az év utolsó hónapjával együtt a City Home-on lévő mintalakásunk is már a Karácsonyra készül. Aki a lenti fotókon túl is szeretné megnézni ünnepi díszbe öltözött mintalakásunkat, az ingatlantanácsadóinkkal tud erre időpontot egyeztetni.

City Home a levegőből

City Home a levegőből

City Home

2018.11.08

Új, eddig nem látott nézőpontból mutatjuk meg a City Home már elkészült, illetve építés alatt álló épületeit, az egész lakóparkot. Ezen a rövid videón az érdeklődök most a levegőből tekinthetik meg a Metrodom legnagyobb lakóparkját.

Közös képviselői iroda a City Home-on

City Home

2018.09.14

A City Home lakópark lassan önálló kisvárossá növekszik, hiszen már jelenleg is közel ezer család él itt, a H-M ütemek átadása után pedig ez a szám kétezerre fog emelkedni. A City Home társasházak jelenleg is tucatnyi embert foglalkoztatnak, gondnoktól a kertészeken át a biztonsági őrökig, most pedig a lakópark közös képviseletét ellátó Város-Kép Kft. is megnyitotta helyi irodáját a G épületben, így a lakók személyesen is egyszerűen és gyorsan tudják intézni a házzal kapcsolatos ügyeiket.