A lakónegyed

A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jött létre. A City Home lakóparkban az eddig átadott 966 lakást (A-G épületek) magukban foglaló társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér került megépítésre.

 

A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, két lakótömb és a City Home magánjátszótere. A Mester u. 83/A-C alatt található két belső kerttel rendelkező 376 lakásos lakótömb (A-C ütemek) 2011-13 között épület meg. A második, a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán található, 4 társasházra oszló (D-G) ütem, 490 lakásos lakótömb már a Metrodom beruházásában épület 2013-tól 2017-ig. Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandeláberek készültek, fasort és más növényeket telepítettek. A City Home következő ütemei folyamatosan követik egymást, körülbelül fél éves periódusokban. 

A City Home harmadik épülettömbje (H-I-J-K) a Nádasdy utca és a Máriássy utca sarkán áll majd, ez lesz a lakópark legnagyobb épületegyüttese. Itt összen 544 lakás épül 2017 és 2019 között, egy nagy és két kisebb belső kerttel, exkluzív szolgáltatásokkal (babajátszóház, mini fitnesz terem) a lakóknak. A H ütem átadására 2018. augusztusában került sor, az utolsó, az I-K ütemeket 2019-ben fogjuk átadni. A City Home negyedik, utolsó épülettömbjének (L-M), amely a Mester és a Máriássy utca sarkán áll majd, az építése 2018. szeptemberében kezdődik meg, várhatóan a lakások értékesítését is ekkor kezdjük majd el. Ennek az épületegyüttesnek a különlegessége a tetőn, a 10. emeleten lévő klubház lesz, amelyhez tetőkert és különböző funkciójú tetőteraszok láncolata kapcsolódik majd (napozóterasz, meditációs terasz, grillterasz stb.). Az L-M épület látványterveit, beleértve a 10. emelet klubteraszait is, a többi épületünkhöz hasonlóan a galériában lehet megtekinteni.

 

A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni, és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 2 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

A projekt finanszírozója:
Takarék Kereskedelmi Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.