Társadalmi felelősség

Ingatlanfejlesztő cégként, a Metrodom eleve kiemelt felelősséggel tartozik a munkájáért, mivel épületeink többek egyszerű lakóhelyeknél, azok részei környezetünknek, a városképnek. Lakóházainkat annak tudatában tervezzük, hogy azokat várhatóan több mint egy évszázadon át fogják használni és látni az emberek. Büszkék vagyunk a munkánkra, az annak eredményeként megszülető épületekre, utakra és parkokra, de a Metrodom munkatársainak közössége ennél többet is kíván tenni.

A Metrodom minden évben pénzbeli támogatást nyújt olyan alapítványoknak, szervezeteknek, melyek célja a legelesettebbek, a leginkább rászorulók segítése, különös tekintettel a gyermekekre, illetve a szegénység elleni küzdelemre. (Az aktuálisan támogatott alapítványok bal oldalt találhatók.) A kiválasztásnál fontos szempont a hitelesség és az eredményesség, annak biztosítása, hogy a támogatásunk valóban elérje a kitűzött célt. Emellett rendszeresen szervezünk olyan kampányokat, amelyekben munkatársaink konkrét célok érdekében fognak össze, hogy segíthessünk.

 

Aktuális

Gyűjtés az Igazgyöngynek

2018. január 30-tól várjuk a felajánlásokat, melyeket az Igazgyöngy Alapítvánnyal együttműködésben fogunk eljuttatni Magyarország 20 legszegényebb térségébe. Központi irodánkban (1095 Budapest, Mester u. 83/C) keddenként és csütörtökönként 16-18 óra között várjuk az alábbi adományokat:02.07. - az eddigi adományok

 

  • gyermekruha és cipő (tiszta, jó állapotú)
  • ágynemű, takaró, törölköző
  • tartós, hűtést nem igénylő élelmiszerek (bontatlan csomagolásban)
  • tisztító és tisztálkodási szerek (mosószer, mosogatószer, tusfürdő, szappan, sampon stb.)
  • mesekönyvek, játékok

 

 

Az adományok célba juttatásáról a Metrodom gondoskodik, azokat a gyűjtés állásától függően, folyamatosan szállítjuk el. Az adományokat legkésőbb április 27-éig várjuk.

 

B303

Támogatott alapítványok

A Metrodom által támogatott alapítványok 2017-ben:

 

Nemzetközi Cseperedő Alapítvány

Számlavezető bank neve: FHB Bank
Számlaszám: 18203332-06010153-40010012
Adószám: 18126680-1-41

 

Tábitha Nonprofit Kft.

Számlavezető bank neve: Unicredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000090-59690008

 

Ha módodban áll, kérjük te is támogasd őket pénzzel, vagy az adód egy százalékával!