Támogatás

A lakásainkba kerülő okosotthonok fejlesztője és kivitelezője a TouchWand Kft., amely a terület egyik úttörőjének számító, nagy tapasztalattal rendelkező izraeli iFeel-nek a magyarországi leányvállalata. A TouchWand több dologban is különbözik az interneten okosotthonként hirdetett eszközöktől. Egyrészt mi nem egy szimpla központi egységet adunk egy dobozban, hanem egy komplett, kiépített, működő rendszert. Másrészt nem egyszerűen megvásárolunk egy készterméket, hanem a hardver- és szoftverfejlesztést végző gyártó szállítja le, szereli, és üzemeli be a rendszert, és ugyancsak a gyártó képviselője biztosítja a Metrodom lakói részére a későbbi támogatást. Valószínűleg senkinek sem kell bővebben magyarázni, mennyire fontos egy modern informatikai rendszer esetén a gyári támogatás és milyen gondokat okoz, ha az építőipari kivitelező szakértelme nélkül a lakóknak maguknak kellene megküzdeniük az üzemeltetés során felmerülő esetleges problémákkal.

Ügyfeleink már a műszaki konzultáció során találkoznak a TouchWand munkatársával is és közösen egyeztethetik, mire van szükségük. Okos redőny rendelése esetén például gondoskodni kell mind a hálózati áramellátásról (ezt a kivitelező biztosítja), mind a kapcsolást végző okosrelékről (ezeket a TouchWand-tól lehet megrendelni és ők is szerelik be). A műszaki konzultáció során igény szerint lehet további eszközöket, érzékelőket rendelni, amelyek a lakás birtokba adásakor az okosotthon rendszer többi elemével együtt beszerelve, működésre készen várják a lakókat.


         Wanderfull Hub

A birtokba adást követően a rendszer és annak egyes elemei kézi kapcsolással vagy a vezérlőpanel segítségével irányíthatóak. Amikor már van működő internet a lakásban, és ezt jelzik a TouchWand-nak, a cég technikusa kimegy a helyszínre, ahol csatlakoztatja a központi egységet a hálózathoz, amelynek segítségével lehetséges a távolból vezérelni okosotthonunkat. Ezt követően a lakók mobiltelefonjaikra letöltik és beállítják a TouchWand applikációját, a technikus igény szerint bemutatja a rendszer működését és kezelését, válaszol a felmerülő kérdésekre. Amennyiben a későbbiekben, akár a garanciaidő lejártán túl is, további segítségre lenne szükség, például új eszköz rendszerbe állításához, beállítások módosításához a TouchWand munkatársai külön díjazás ellenében állnak ügyfeleink rendelkezésére. Hasonlóan biztosítják a jövőben az informatikai támogatást, az okosotthon firmware-ének és mobilos appjának frissítését. Amennyiben személyesen szeretné felvenni a TouchWand-dal a kapcsolatot, bal oldalt találja elérhetőségeiket.

B303

Próbálja ki nálunk!

Okosotthon-rendszerünket működés közben is megnézheti, kipróbálhatja a City Home-ban lévő mintalakásunkban. Mozgassa a redőnyöket, kapcsolja a lámpákat, állítson a fűtésen és hűtésen, ellenőrizze a hőmérsékletet, a fényviszonyokat! A mintalakás megtekintéséhez kérjük, hogy előzetesen egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal!

TouchWand

Okosotthonaink tervezésében és kivitelezésében partnerünk  a TouchWand Kft. 

Kapocsolat:
Stampfler Barbara
email: barbara@touchwand.com
Telefon: (06 30) 194-7369