Támogatás

A lakásainkba kerülő okosotthonok fejlesztője és kivitelezője a TouchWand Kft., amely a terület egyik úttörőjének számító, nagy tapasztalattal rendelkező izraeli iFeel-nek a magyarországi leányvállalata. A TouchWand több dologban is különbözik az interneten okosotthonként hirdetett eszközöktől. Egyrészt mi nem egy szimpla központi egységet adunk egy dobozban, hanem egy komplett, kiépített, működő rendszert. Másrészt nem egyszerűen megvásárolunk egy készterméket, hanem a hardver- és szoftverfejlesztést végző gyártó szállítja le, szereli, és üzemeli be a rendszert, és ugyancsak a gyártó képviselője biztosítja a Metrodom lakói részére a későbbi támogatást. Valószínűleg senkinek sem kell bővebben magyarázni, mennyire fontos egy modern informatikai rendszer esetén a gyári támogatás és milyen gondokat okoz, ha az építőipari kivitelező szakértelme nélkül a lakóknak maguknak kellene megküzdeniük az üzemeltetés során felmerülő esetleges problémákkal.

Ügyfeleink a műszaki konzultáció során az alaprendszerhez képest rendelhetnek további vezérlőpaneleket, okos villanykapcsolókat (okosrelét a plusz kapcsolókhoz), valamint igény szerint elektromos kiállásokat olyan okoseszközeik részére, amelyeknek hálózati áramellátásra van szüksége. Minden más okoseszközt és kiegészítőt (érzékelők, kamera, riasztó stb.) átadás után, közvetlenül a TouchWand Kft.-től, vagy igény szerint más cégtől rendelhetek meg. A TouchWand Kft. ezeket az eszközöket utólag szereli be, a garanciát és a támogatást erre is biztosítja.


         Wanderfull Hub

A birtokba adást követően a rendszer és annak egyes elemei kézi kapcsolással vagy a vezérlőpanel segítségével irányíthatóak. Amikor már van működő internet a lakásban, és ezt jelzik a TouchWand-nak, a cég technikusa kimegy a helyszínre, ahol csatlakoztatja a központi egységet a hálózathoz, amelynek segítségével lehetséges a távolból vezérelni okosotthonunkat. Ezt követően a lakók mobiltelefonjaikra letöltik és beállítják a TouchWand applikációját, a technikus igény szerint bemutatja a rendszer működését és kezelését, válaszol a felmerülő kérdésekre. Amennyiben a későbbiekben, akár a garanciaidő lejártán túl is, további segítségre lenne szükség, például új eszköz rendszerbe állításához, beállítások módosításához a TouchWand munkatársai külön díjazás ellenében állnak ügyfeleink rendelkezésére. Hasonlóan biztosítják a jövőben az informatikai támogatást, az okosotthon firmware-ének és mobilos appjának frissítését.

B303

Próbálja ki nálunk!

Okosotthon-rendszerünket működés közben is megnézheti, kipróbálhatja a City Home-ban lévő mintalakásunkban. Mozgassa a redőnyöket, kapcsolja a lámpákat, állítson a fűtésen és hűtésen, ellenőrizze a hőmérsékletet, a fényviszonyokat! A mintalakás megtekintéséhez kérjük, hogy előzetesen egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal!

TouchWand

Okosotthonaink tervezésében és kivitelezésében partnerünk  a TouchWand Kft.