Műszaki tartalom

A Szent László út 41-43. műszaki tartalom szempontjából is illik az igényes lakókörnyezetbe. Ahogy más épületeink, úgy a Szent László út 41-43. is kiemelkedik más új építésű házak közül. A beépített anyagokat illetően szigorú feltételt szabtunk, kizáról elismert márkák Európában gyártott termékei és építőanyagai kerülhetnek be, legyen szó tégláról, fűtőtestről, csaptelepről vagy csempéről. Birtokbaadáskor minden beépített termék-tanúsítványát átadjuk a lakóknak, bizonyítva, hogy valóban első osztályú, kiváló minőségű lakásba költözhetnek be.
 
Ugyanilyen gondot fordítunk az épület, a közös területek és a lakások esztétikus kialakítására is, a lakók széles körű választási lehetőséget kapnak a burkolatok, a parketta és a beltéri ajtók tekintetében. Műszaki konzulensünk minden téren rendelkezésre áll az egyedi kívánságok megvalósításában is, legyen szó padlófűtésről, légkondícionálásról vagy hidromasszázs kádról.
 
A Metrodom számára fontos a környezetvédelem és az olcsó fenntarthatóság, ezért ez a házunk is úgy épül, hogy lehetőség legyen a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az energia- és víztakarékosságra (speciális wc-tartályok) és garantáljuk az épület és a lakások "A + - Energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványát is.
 
A házban modern, alacsony energiafelhasználású központi kazánok biztosítják a fűtést és a meleg vizet, lakása hőmérsékletét pedig mindenki igényei szerint szabályozhatja (minden fűtőtestet automata termosztátos szeleppel látunk el), az egyedi hőmennyiség- és meleg víz-mérőknek köszönhetően pedig mindenki csak a saját fogyasztását fizeti. A lakáshoz tartozó valamennyi mérőórát a folyosón helyeztük el, így bent nem foglalnak helyet és a lakók zavarása nélkül leolvashatók.
 
A házban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki, erről külön oldalon, az Internet, TV, telefon alatt talál részletesebb információkat.
 
A házban épületenként egy-egy babakocsitároló áll a lakók rendelkezésére, a földszinti teremgarázsokban pedig külön rész szolgál a kerékpárok tárolására. A két épület közötti zárt és védett, csakl a lakók által használható 740 m2-es belső kertben phenőparkot és játszóteret alakítunk ki változatos játékokkal és kerti bútorokkal, a dísznövények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.
 
TERVEZŐ
Tebodin Hungary Kft.
 
1118 Budapest, Bikszádi u. 6/a
Tel.: (06 1) 387-0523
 
B303

Műszaki iratok

Ha a száraz tényekre kíváncsi, töltse le és olvassa el a hatósági engedélyeket, tanúsítványokat és műszaki leírásokat, melyből minden részletet megtudhat

Engedélyek, tanúsítványokMűszaki iratokTársasház

Redőnyök

Amennyiben szeretne lakásába utólag redőnyt illetve szúnyoghálót szereltetni, javasoljuk, hogy keresse meg az épület nyílászáróit szállító partnerünket az Y-bau Kft.- t.

ablakweb.hu
Tel.: 06-1-206-1281
Mob: 06-20-316-6877