Üdvözöljük a legnagyobb hazai lakóingatlan-fejlesztő, a Metrodom-csoport honlapján!

Jelenleg 656 új építésű lakásunkból
tud válaszatni.

Eddig átadva:
10 épület
1189 lakás

Aktuális:
13 épület
2152 lakás

Előkészületben:
4 épület
897 lakás

Aktuális ajánlataink

Kiemelt hírünk

Metrodom gyereknap a City Home-on

2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várja a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között van az Alma együttes, a szórakozásról többk között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodnak. Éhen sem marad senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő lesz.

Legyen naprakész belőlünk!

Pincefödém és alaplemez2018.06.22. - péntek

Ahogy a kamera képén is látható, lassan kibontakozik a D épület pincéje. Az épület nagyjából felén a pince szerkezete már majdnem kész, itt a födémet öntjük. Az épület másik részén még az alaplemezen dolgozunk, jelenleg a vasszerelés zajlik.

Az első ablakok2018.06.21. - csütörtök

A kőművesek már a hetedik emeleten építik a falakat, most pedig hozzáláttunk az ablakok beépítéséhez is. A külső nyílászárók profiljai az egyik legnagyobb német gyártótól, a Kömmerlingtől érkeznek, az összeszerelés Magyarországon történik. A mellékhelyiségek szellőzőablakai kivételével, minden ablak és erkélyajtó rendelkezik a falsík alá épített rejtett redőnytokkal, így az igény szerint megrendelt redőnyök beépítése később is egyszerű lesz, és a házat sem csúfítják el az utólag felszerelt redőnytokok.

Kapcsolat

Értékesítés

Ha lakást szeretne vásárolni

Ügyfélszolgálat

Ha lakásával kapcsolatos kérése van

Műszaki konzultáció

Ha szeretné személyre szabni otthonát

Garancia

Ha hibát talált átadott lakásában