Béreljen tőlünk!Béreljen tőlünk!


A Metrodomtól nem csak vásárolni lehet lakásokat, hanem bérelni is. Magyarországon, a nyugat-európai vagy amerikai gyakorlattól eltérően szinte csak magánszemélyek vagy egyszemélyes cégek kínálnak kiadásra lakóingatlanokat, amelyek között ritka a valóban jó állapotban lévő, minőségi lakás. 100-150 éves házak, az eredeti állapotában „megőrzött” fürdőszobák, konyhák, ajtók és ablakok, gázkonvektor vagy távfűtés, a nagyszülőktől megmaradt 40-50 éves bútorok jellemzőek a hazai kínálat többségére.
A Metrodom ezen a területen is többet és jobbat kínál a szokásosnál, ügyfeleink lakás bérlése esetén is élvezhetik azokat az előnyöket, amelyeket egy nagy cég tud nyújtani. Minőségi lakások és berendezés, tiszta jogi háttér, professzionális üzemeltetés és egy megbízható partner – dióhéjban ezt kínálja a Metrodom bérlőinek.
Valamennyi kiadó lakásunk saját lakóparkjainkban, elsősorban a IX. kerületi City Home-on találhatóak, és a Metrodom kivitelezésében épültek. A kínálatunkban a garzonoktól, az egy és két hálószobás lakásokon át a penthouse-okig szinte minden típus szerepel. Oldalunkon, illetve a lakáslistából mindent megtudhat a bérbe vehető ingatlanokról és a szerződéses feltételeinkről. Valamennyi fotó ténylegesen a Metrodom lakásait ábrázolja (nem illusztrációk), abban az állapotban, bútorzattal, felszereltséggel, ahogyan azok kiadásra kerülnek. A lakáslistában az INFO ikonra kattintva ismerheti meg a lakások konkrét felszereltségét, a közös költséget, a házban igénybe vehető szolgáltatásokat és az esetleges extrákat.

50 lakás - 16 szabad

Bérelhető lakásaink listáját, az árakat és alaprajzokat, itt tekintheti meg:

Gépkocsibeálló (City Home): 15 000.- Ft/hó (csak lakáshoz)

A bérleti díjak a közös költséget és a rezsit nem tartalmazzák. Kérdés esetén forduljon ingatlantanácsadóinkhoz, vagy hívja a (06 70) 246-0306-os telefonszámot.

 

Kiadó ingatlanok

Kiadó ingatlanjaink többsége a IX. kerületi City Home lakóparkunkban található. Bérelhető lakásainkról bővebb információt, ezen az oldalunkon találhat. A feltüntetett havi bérleti díjak a közös költséget és a rezsit nem tartalmazzák!