Őszi újdonságok a Metrodomtól

Őszi újdonságok a Metrodomtól

Általános

2018. 07. 09.

A pénzügyminiszter nyilatkozata után, amelyből egyértelműen kiderült, hogy 2020. január 1-től ismét 27%-ra emelkedik az új építésű lakások áfája,  többen is érdeklődtek a közeljövőben induló projektjeinkről, hogy még élhessenek a kedvezményes áfával történő vásárlás lehetőségével. Bár ősszel induló projektjeink átadása már 2020-ban lesz, a jövő év végéig kifizetett vételárrészekre (ez a vevők döntése alapján akár a teljes vételár is lehet) csak 5% áfát kell fizetni. Az alábbiakban most összefoglaljuk, hogy hol és milyen új házaink építését és értékesítését kezdjük meg az ősszel.

Folytatás ...

Alapozás és határidők

Metrodom Park A

2018. 06. 26.

Javában folyik az alaplemez vasszerelése, miközben zajlik a műszaki egyeztetések első köre, melyben a falak és beltéri ajtók helyéről, az elektromos és gépészeti kiállásokról dönthetnek ügyfeleink. A földszinten és az első emeleten ezen a héten, pénteken zárjuk az egyeztetéseket, a 2-3. emeleteken még 1 hónapig lehet változtatni. Akik szeretnének úgy lakást vásárolni, hogy még az alaprajzba, a dugaljak és kapcsolók számába, helyébe is bele akarnak szólni, azoknak érdemes mihamarabb dönteniük.

Szereljük a második darut

Metrodom Park A

2018. 05. 30.

Csupán egy hete állítottuk fel az első toronydarut, máris a helyszínre érkezett a következő, melynek szerelését a mai napon kezdtük meg. Akik esetleg a helyszínen járnak, a hétvégén már mindkét darut láthatják az A épületnél, melyek már az alaplemez kivitelezésében is részt fognak venni. 

Beállók most 995.000 forintért

Beállók most 995.000 forintért

Metrodom Park A

2018. 05. 30.

A Metrodom Park A épületében most minden kéthálószobás vagy nagyobb lakáshoz féláron adjuk a gépkocsibeállót! Az akció a 2018. június 1-ét követően, újonnan vásárolt lakásokra vonatkozik, visszavonásig, de legkésőbb július 31-ig érvényes. Egy lakáshoz az akció keretében legfeljebb 1 akciós beálló vásárolható. A részletekről érdeklődjön ingatlantanácsadóinknál!

A gödör alján

Metrodom Park A

2018. 05. 09.

Az elmúlt hetekben a folyamatosan működő szivattyúk a kellő szintre süllyesztették a talajvizet, így a héten a földmunkák második szakaszával folytatódik az építkezés. Ennek során elértük a munkagödör legalsó pontját, jelenleg a talaj simításán dolgozunk, hogy a jövő héten nekiláthassunk az alaplemez készítésének.

Új filmen a három épület
Harminc lakás egy óra alatt

Harminc lakás egy óra alatt

Metrodom Park A

2018. 04. 17.

A Metrodom Park korábbi ütemeihez hasonlóan, az A épületnél is sokan vártak az értékesítés megkezdésére. Az első órában összesen 30 lakás került lefoglalásra, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőévvégi költözésre már itt sem maradnak szabad lakások.

Metrodom Park A a honlapon

Metrodom Park A a honlapon

Metrodom Park A

2018. 04. 05.

A Metrodom Park utolsó, A ütemének építését még februárban kezdtük meg, április 5-én pedig honlapunkon elérhetővé vált a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal. Az értékesítés megkezdésére április 16-ig kell még várni, aki jobban szereti lista helyett szintalaprajzon böngészni a lakásokat, ezt itt teheti meg, aki pedig mindhárom épületet, az utcákat, a kerteket együtt szeretné látni, ezen az oldalon találja a helyszínrajzot. A részletekről itt olvashat bővebben.

Metrodom Park A: csütörtökön a honlapon

Metrodom Park A: csütörtökön a honlapon

Metrodom Park A

2018. 03. 28.

Április 5-én, csütörtökön fognak felkerülni a Metrodom Park utolsó, A ütemének lakásai, alaprajzai és árai a honlapunkra, amelyek között 10 napig lehet majd nyugodtan böngészgetni. Az értékesítés április 16-án, hétfő reggel 10 órakor kezdődik, akkor lehet majd leadni a foglalási igényeket.

Földmunka: az első szakasz vége

Metrodom Park A

2018. 03. 23.

Elkészültünk a földmunka nagyobb részével, elértük a legmélyebb pontot. A következő hetekben leginkább csak a szivattyúk fognak dolgozni, amelyek a kellő szintre csökkentik a talajvizet, hogy teljesen befejezhessük az alapok kiásását.