Hírek

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Wolfner utca: elkészültek a közművek

A Wolfner utca új, a Metrodom Panoráma A és D épülete mellett épülő szakaszán elkészültek az utca alatt futó közművek. Az útépítésnek ez egy kevésbé látványos része, munka és időigényét tekintve azonban a legkomolyabbnak számít. Májustól már az út alapozása kezdődik, amit majd a burkolás követ.

Daruállítás

2018.04.04. - szerda

Miközben zajlik az alaplemez vasszerelése, hozzáláttunk a toronydaru felépítéséhez, amely közreműködik majd az alaplemez és az épület szerekezet kivitelezésében. A Metrodom Panorámán összességében ez lesz a 6. toronydaru, a D épületen pedig a későbbiekben még egy daru csatlakozik majd a munkához.

Alaplemez: folyik a vasszerelés

2018.03.29. - csütörtök

Ahogy elkészültek a fejtömbök, megöntöttük a szerelőbeton első szakaszát, és hozzáláttunk az alaplemez elkészítésének. Ennek első szakasza a betonvasak összeszerelése, amit majd magának az alaplemeznek a kiöntése követ.

Készülnek a fejtömbök

2018.03.26. - hétfő

A múlt héten az utolsó cölöp is a helyére került, és hozzáláttunk az alapozási munka következő szakaszához, a fejtömbök készítéséhez. Ennek során a 2-4 darabból álló cölöpcsoportokat egy-egy úgynevezett vasbeton fejtömbbel fogjuk össze, amelyek fölé majd az épület súlyát tartó pillérek kerülnek.

Megkezdődött az értékesítés

2018.03.12. - hétfő

Március 12-én megkezdődött a Panoráma utolsó, D ütemének értékesítése. Az első napon a lakások 15%-a talált gazdára. Az értékesítettség aránya hasonló az A épületben is, csak éppen a számok fordítottak, ott a lakásoknak már csak a 15%-a szabad, és a lakópark egyediségét és népszerűségét látva, várhatóan a D épület is hamarosan felzárkózik a korábbi ütemekhez.

Indul az alapozás

-
2018.03.06. - kedd

A földmunkákkal párhuzamosan hozzáláttunk az alapozáshoz, melynek első szakasza a cölöpözés. A Panoráma "D" alapozása megegyezik a korábbi ütemekével, hozzájuk hasonlóan itt sem volna elég a kisebb társasházaknál megszokott lemezalap, a szerelőbeton és az alaplemez alá vasbeton cölöpök kerülnek, amelyek biztosítják, hogy a ház valóban szilárd alapokon álljon.

 

Kezdődik az értékesítés

2018.03.02. - péntek

A Panoráma utolsó, D ütemének építését még decemberben kezdtük meg, most pedig honlapunkon elérhetővé vált a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal, illetve az egyes ingatlanok szintalaprajzos választónkon is kereshetővé váltak. Az értékesítés március 12-én 10 órakor kezdődik, ekkortól fogadjuk a  foglalási igényeket, a foglalás menetéről és a részletekről ezen az oldalon olvashat.

Panoráma D a honlapon

2018.02.19. - hétfő

A Panoráma utolsó, D ütemének építését még decemberben kezdtük meg, március 2-án pedig honlapunkon elérhetővé válik a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal. Az értékesítés megkezdésére további 10 napot kell még várni, március 12-én 10 órától fogadjuk a foglalási igényeket.

Megkezdődött az építkezés

2017.12.19. - kedd

Korábbi hírünkben jelzetteknek megfelelően, megkezdődött a Panoráma D épületének kivitelezése. Ahogy a kamerán keresztül is látszik, zajlanak a földmunkák, a lakópark záróütemét jelentő épület 2019. IV. negyedévében készül el.

Még idén megkezdjük az építkezést

2017.12.01. - péntek

Jogerőre emelkedett a Metrodom Panoráma utolsó, D ütemének az építési engedélye, az érdeklődők honlapunknak erről az oldaláról tölthetik le. Az építkezést a földmunkákkal még idén megkezdjük, hogy 2019 végéig ezt az épületet is átadhassuk, ezzel befejezve a teljes Metrodom Panoráma lakóparkot.

Keresés a hírekben