Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várja a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között van az Alma együttes, a szórakozásról többk között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodnak. Éhen sem marad senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő lesz.

Hitelszerződés az új házainkra

2018.06.15. - péntek

Aláírtuk a projektfinanszírozási szerződést ősszel induló új projektreinkre, a Szobor utcára és a City Home L-M ütemeire a Takarék Kereskedelmi Bank Nyrt-vel (korábbi nevén FHB-val). A projektek, illetve a kivitelezés pénzügyi háttere, a megvalósulás ezzel biztosítottá vált, a két helyszínen szeptemberben, illetve októberben kezdjük meg az építkezést.

Túl a bontáson

-
2018.01.30. - kedd

Az elmúlt hónapokban lebontottuk a XIII. Szobor u. 2-8. alatti telkünkön álló régi épületet, jelenleg már csak a maradványok láthatóak. Tavaszra elszállítjuk a maradék sittet is, ősz elején pedig már az új lakópark, benne 293 lakás fog itt épülni. 

Új telket vásároltunk a XIII. kerületben

2016.12.06. - kedd

Tekintettel ügyfeleink kedvező visszajelzéseire, a Metrodom a XIII. kerületben vásárolta meg a legújabb telkét. A Babér és a Berettyó utcai társasházaink között található területen építjük fel, a Szobor utca 2-10. alatt, a 300 lakásos házat, melynek értékesítését várhatóan jövő ősszel kezdjük meg.

Keresés a hírekben