Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várja a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között van az Alma együttes, a szórakozásról többk között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodnak. Éhen sem marad senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő lesz.

Üzembe helyezték a lámpákat

2018.06.12. - kedd

Ahogy korábban írtuk, a József Attila utca - Váci út kereszteződésben új, közlekedési lámpával védett csomópontot alakítottunk ki a könnyebb kihajtásért. A múlt pénteken üzembe helyezték a lámpákat, így most már egyszerűbben lehet megközelíteni a Váci út felől a Metrodom Panorámát.

Új okos villanykapcsolók

-
2018.06.06. - szerda

A jelenlegi hagyományos villanykapcsolók helyett új modellre váltunk, amely nem csak okos, de az érintésérzékeny kapcsolásnak köszönhetően elegáns és letisztult megjelenésű. A használat egyszerűbb már nem is lehetne: elég egy érintés a lámpa fel- vagy lekapcsolásához. A lengyel Keemple-től érkező új kapcsolókkal elsőként a City Home I-J, a Metrodom Park B és A, valamint a Metrodom Panoráma lakásaiban találkozhatnak.

Megújult parkettakínálat

Megújítottuk a IV. és X. kerületi lakóparkjainkban választható feláras parkettáink kínálatát. Nem csak a termékek cserélődtek, a szűkösnek eddig sem nevezhető választék is tovább bővült, a korábbi 20 helyett immár 29 különböző árkategóriába tartozó extra parkettából választhatnak ügyfeleink.

Üzletek a Metrodom Panorámán

2018.06.01. - péntek

Folyamatosan fogynak az üzletek a lakóparkban, eddig a harmaduk talált gazdára. Várhatóan lesz kávézó, kozmetika, dohánybolt, élelmiszer- és vegyiáru bolt, valamint gyógyszertár. De továbbra is várjuk a vállalkozókat a még szabad üzletekbe, akár bérleti konstrukcióban is. Ha szeretne éttermet, cukrászdát, virágboltot, bioboltot, vagy más kereskedelmi vagy lakossági szolgáltató üzletet nyitni, keresse ingatlantanácsadóinkat.

Panoráma a panorámáról

-
2018.05.18. - péntek

Bizonyára sokakat érdekel, milyen lehet a kilátás a Metrodom Panoráma tornyaiban lévő lakásokból. Most csináltunk néhány fotót az egyik toronydaruból, a fotókat az alábbiakban tekinthetik meg az érdeklődők. (A lakások tényleges panorámájának természetesen nem lesznek részei a toronydaruk.)

Új lámpás kereszteződés a Váci úton

-
2018.05.08. - kedd

A Metrodom Panoráma lakópark már a méretével is sok változást hoz a környék életébe. Ezek közé tartozik a növekvő autóforgalom is, aminek a káros hatásait elkerülendő, közvetlen, rövid közlekedő utat alakítottunk ki a Váci útra, hogy az autók ne a környező kis utcákat terheljék. 

Wolfner utca: elkészültek a közművek

A Wolfner utca új, a Metrodom Panoráma A és D épülete mellett épülő szakaszán elkészültek az utca alatt futó közművek. Az útépítésnek ez egy kevésbé látványos része, munka és időigényét tekintve azonban a legkomolyabbnak számít. Májustól már az út alapozása kezdődik, amit majd a burkolás követ.

Új videón a Metrodom Panoráma

2018.04.12. - csütörtök

Új, látványos videót készítettünk a Metrodom Panorámáról, amelyen már nem csak az egyes épületek, hanem az egész lakópark, a sétálótér is jól látható. A filmet honlapunk ezen oldalán, vagy YouTube csatornán itt lehet megtekinteni.

100 nm-es fotón a Panoráma

Óriási, 100 m2-es fotón láthatja a Metrodom Panorámát, aki a 13. kerületi Lehel téren jár. Bár az épület a képen így is csak hatoda a valós méretének, azért segít elképzelni milyen lesz amikor megépül. Akik pedig nem járnak a Lehel téren, azok megnézhetik a molinó felhelyezéséről készült 30 másodperces werkfilmünket.

Új képek a lakóparkról

A kiviteli tervek elkészültét, illetve a kivitelezési munkák megkezdését követően aktualizáltuk a Metrodom Panoráma látványterveit is. Az új, részletgazdagabb képeken az épületek, a növények, a sétálótér látványosan megmutatja, miért lesz a Metrodom Panoráma különleges, egyedi színfolt Budapesten. Az új látványterveket itt tekinthetik meg.

Keresés a hírekben