Hírek

Megkezdődött az építkezés

-
2017.09.19. - kedd

Kiadták a Metrodom Park B ütemének építési engedélyét, az iratot honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Természetesen nem csak az engedély beszerzésén dolgoztunk, hanem a kivitelezés megkezdésére is felkészültünk, így gyakorlatilag az engedély kiadásával egyidejűleg hozzáláttunk az építkezéshez. Mint mindig, az első hetek ezúttal is a földmunkával telnek, amit még idén követ majd a lemezalap elkészítése.

Épül a negyedik daru

2017.09.21. - csütörtök

Mint az kameraképünkön is látható, a mai napon újabb daru felállításához kezdtünk hozzá a City Home építkezésen. Ez a közel 50 méter magas daru a "J" ütem területén fogja segíteni a munkálatokat, így az összeszerelés után az építkezésen már négy daru fog szorgoskodni.

Végéhez közeledik a cölöpözés

2017.09.12. - kedd

A múlt hónapban az utolsó vasbeton cölöp is a helyére került, jelenleg az egyes cölöpcsoportokat összefogó fejtömböket készítjük. A szeptember javarészt ezzel a munkával telik majd, amit az alaplemez készítése fog követni, hasonlóan az I épülethez, melynek kivitelezését egyébként a J épület 1-1,5 hónapos eltolódással követ.

Szereljük a harmadik darut

2017.08.10. - csütörtök

A City Home I ütemén a cölöpök elkészülte után a cölöpöket összefogó fejtömbök kivitelezése folyik. Ebben a munkában már egy toronydaru is segíteni fog, melynek összeszerelését kameránk segítségével élőben követhetik az érdeklődők. Ezzel háromra nő a City Home-on lévő daruk száma, nemsokára pedig a J ütem is saját darut kap.

Aláírtuk a hitelszerződést

2017.07.18. - kedd

Július 15-én aláírásra került a City Home I és J ütemének projektfinanszírozási hitel-szerződése. Ahogy a City Home többi épületénél, itt is az FHB lesz a partnerünk. Ügyfeleink részére, lakossági hitelekkel kapcsolatosan a City Home-on található irodánkban állunk rendelkezésükre.

Megkezdődött az építkezés

2017.06.14. - szerda

A City Home H épületénél visszatöltésre került a talaj az épület köré, így felszabadultak a korábban használt munkagépek. Mint az kameraképünkön is jól látszik, elkezdődtek a City Home I és J épületének földmunkái, elsőként a talaj kitermelése.

Árváltozás

2017.05.16. - kedd

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a City Home J ütemének azon lakásainak, melyekre mostanáig nem érkezett be foglalás, változó mértékben megemeltük az áraikat és mostantól az új árak érvényesek.

A lakások fele azonnal elkelt

-
2017.05.16. - kedd

Délelőtt 10 órakor kezdődött meg a City Home J ütemének értékesítése, és bár hozzászoktunk a nagy érdeklődéshez, a foglalások száma most minket is meglepett. Néhány perc alatt több, mint 120 regisztrációs e-mail érkezett, sokan több lakást is meg kívántak vásárolni. Az épületben lévő 109 lakás fele az első két és fél percben elkelt, a legnépszerűbb 1 és 2 szobás lakásokból csupán néhány darab maradt.

Egy hónap múlva kezdődik az építkezés

2017.05.09. - kedd

Menetrend szerint zajlik a H ütem építése, úgyhogy megkezdtük az előkészületeket a következő ütemek kivitelezésére. Az I és a J épületek gyakorlatilag egyszerre fognak felépülni, terveink szerint június második felében kezdünk hozzá a munkához.

Elérhetőek a szintalaprajzok

2017.05.03. - szerda

Még az idén megkezdődik a City Home J ütemének építése, ezért május 16-án 10:00 órakor megkezdődik az előértékesítés. Első körben, kizárólag honlapunkon ezen az oldalon keresztül lehet a foglalási igényt elküldeni. A lakásokat azonban már most is lehet nézegetni ingatlankeresőnkben, illetve a szintalaprajzos lakásválasztón. 

Májusban kezdődik az értékesítés

2017.04.04. - kedd

Várhatóan május 4-én kerülnek ki honlapunkra a City Home J ütemének alaprajzai és árai, a hónap közepén pedig megkezdődik az előértékesítés. Az építkezés közvetlenül az I épület után még nyáron megkezdődik, az átadást 2019 elejére tervezzük.

Keresés a hírekben