Hírek

November 28-án kezdődik az értékesítés

-
2017.11.17. - péntek

Elérhetővé váltak a City Home K  ütemének az ingatlanai, honlapunkon a lakáskeresőben megtalálhatók az árak és az alaprajzok, de a lakások a szintalaprajzos választóban is böngészhetőek. Az értékesítés november 28-án 10 órakor kezdődik, a foglalás menetéről itt talál bővebb információt.

Negyedik emeleten a szerkezet

2017.11.13. - hétfő

A B épület I. és II. lépcsőházában elkészületek a 4. emelet pillérei, és hozzáláttunk a födém zsaluzásához. A két lépcsőház, illetve lift vasbetonszerkezete itt az 5. emeleten, azaz az utolsó szinten is elkészült. Az A és a C épületeknél a 2. emeleti födémeken dolgozunk, a földszinten pedig zajlik a falazás.

Megkezdődött a falazás

2017.11.07. - kedd

Miközben lassan elkészül a B épület 3., az A és  C épületeknek a 2. emeleti födéme, hozzáláttunk a falazáshoz. Legtöbb házunkhoz hasonlóan, itt is a hazai gyártású, méltán népszerű és közismert Porotherm égetett kerámia falazóelemeit használjuk. A hőszigetelésen kívül, elsősorban a 30 centis Porotherm Klíma tégláknak köszönhető, melyek a homlokzatra kerülnek, hogy az épület megfelel a korszerű energetikai előírásoknak. 

Választási és változtatási határidők

Ezen a héten több házunkban is lezárulnak választási és változtatási határidők. Honlapunkon is megtalálható, minden házunknál, hogy melyik szinten, milyen határidőkig lehet változtatni a falakon, gépészeti- és elektromos kiállásokon, illetve választani a burkolatok és beltéri ajtók közül. (A határidők az építkezés előrehaladásával kis mértékben még változhatnak, ezért érdemes figyelni az oldalakat.) A héten a Berettyó utcában a 2-3. emeleten zárulnak le a burkolatok, beltéri ajtók választási idejei, a City Home H, I, J ütemein pedig a falak, gépészeti- és elektromos kiállások dátumai (H: 7-9. emelet, I: fszt-3. emelet, J: fszt-3. emelet), valamint a H ütemen 4-6-ig emeletig burkolatok, ajtók választásai is.

Válasszon ajtót

A csempék és parketták után, az utolsó választható termékcsoport, a beltéri ajtók is felkerültek honlapunkra. A Metrodom Panoráma kivételével (itt még nincs meg a beszállító), ügyfeleink még a személyes műszaki konzultáció előtt megnézhetik, milyenek az alap és feláras beltéri ajtók, hogyan kombinálhatóak a színek a hideg-, és melegburkolatokkal.

Készül a harmadik emelet

2017.10.27. - péntek

A B épületen hozzáláttunk a harmadik emelet födémének zsaluzásához, a jövő héten a vasszerelés kerül sorra. Az A és C épületen szintén folyik a munka, itt az első emelet  a szerkezetét építjük.

A födém a második emelet felett

2017.10.13. - péntek

A középső, B épületen elkészült a második emelet feletti födém nagy része, a két lépcsőház vasbeton falai pedig a harmadik emeletig vannak meg. Az A és a C épületeknél szintén a födémeken dolgozunk, de itt még csak a földszint felettieken dolgozunk.

Készül a második emelet

2017.10.03. - kedd

Kameraképünkön ugyan nem látható az A épület, azonban hozzákezdtünk a földszinti alaplemez kivitelezésének. A B épület 1-es lépcsőházában elkezdtük a második emelet pilléreinek és falainak építését, a 2-es lépcsőházban pedig a második emelet feletti födém zsaluzása folyik. 

Lezáruló változtatási határidők

2017.09.15. - péntek

A Metrodom Park C épületében a 2. emeletig, a Berettyó utcában az 1. emeletig lezárultak a burkolat és beltéri ajtó választási határidők. A már folyamatban lévő egyeztetéseket a műszaki konzulensek által megadottak szerint zárjuk le. Ha ezekben a házakban még úgy szeretne lakást vásárolni, hogy maga választaná a burkolatokat, annak érdemes mielőbb megfontolnia a döntést, mivel az ősszel minden emeleten befejeződnek az egyeztetések.

Készül az első emelet

2017.09.07. - csütörtök

Miközben az A és C épületek földszintjének födémén dolgozunk, a B épület kissé megelőzte társait. Itt már kiöntöttük a földszint vasbeton födémét, és hozzáláttunk az első emeleti vasbeton falakhoz és pillérekhez, ezek már nemcsak kameránkon keresztül, de a Berettyó utca felől is láthatóak.

Elkészült a pincefödém

2017.08.30. - szerda

Kiöntöttük a pincefödém utolsó szakaszát is, ezzel teljesen elkészült a pince szerkezete. A bonyolult alaprajz, az emelőszerkezetes beállók, három különálló épület és az 5 lépcsőház miatt, ez a munkafázis nagyon időigényes volt, úgyhogy mindannyian megkönnyebbültünk kicsit, hogy a végére értünk. A felszín feletti szerkezetépítés jóval gyorsabb és látványosabb lesz, jelenleg már mindhárom épület földszintjének a födémét zsaluzzuk.

Keresés a hírekben