Hírek

Így épült fel a ház

-
2018.05.10. - csütörtök

Bár a templomtoronyba telepített webkameránkat az építkezés befejezését követően leszereltük, most itt a lehetőség a teljes felvétel végignézésére. Szerencsére nem tart olyan sokáig, mint az építkezés, a másfél év szűk egy percbe sűrítve tekinthető meg time lapse videónkon.

Megalakult a társasház

-
2018.05.17. - csütörtök

A Metrodom Babér 13 Kft., mint az épület jelenlegi egyetlen és egyedüli tulajdonosa, megtartotta a társasház alakuló közgyűlését, amelynek eredményeként megalakult a Metrodom Babér 13 Társasház. A közgyűlés döntött a közös képviselő személyéről és a közös költségről, ezekről honlapunkon itt tud tájékozódni.

Lakberendezés Csorba Anitával 3.

2018.05.15. - kedd

Felkerült a YouTube-ra a Csorba Anitával közös mintalakás berendezési sorozatunk 3. része, a burkolatok kiválasztásáról. Az új részt az érdeklődők itt tudják megtekinteni.

Lakberendezés Csorba Anitával 2.

2018.05.03. - csütörtök

Megjelent a második része a Csorba Anitával készített mintalakás berendezési sorozatunknak, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni. Az új epizódból megtudható, miként zajlik a Metrodomnál a műszaki egyeztetések első köre, amely a falakról, a gépészeti és elektromos kiállásokról szól.

Kezdődnek a bejárások

2018.04.27. - péntek

Május 2-án, szerdán lesz az első bejárási nap, amikor be lehet menni a lakásokba és ellenőrizni a műszaki átadáson felvett hibák javítását. Amennyiben a hibajavítások rendben megtörténtek, a tulajdonos pedig aláírja a felelősség átvállalási nyilatkozatot, akár aznap, akár a következő 3 alkalommal 8.30 és 16.00 között előzetes bejelentés vagy egyeztetés nélkül szabadon beléphet a lakásába, méreteket vehet, esetleg nagy bútorokat is bepakolhat. A bejárással kapcsolatos részleteket, feltételeket és tudnivalókat a műszaki átadáson kapott tájékoztatóban találja, kérdés esetén kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Lakberendezés Csorba Anitával

2018.04.21. - szombat

Javában készül a Metrodom új mintalakása a frissen átadott Babér utcai házban, melyet ügyfeleink júliustól tekinthetnek meg. Csorba Anitára bíztuk a lakás berendezését, melyről 10 részes videósorozat készül, az első epizód itt tekinthető meg.  Az új részek 8-10 naponta fognak megjelenni.

Megkötöttük a biztosítást a házra és a lakásokra

2018.04.16. - hétfő

Megkötöttük és kifizettük a Babér utca társasházi és lakás biztosításait, a kötvényeket honlapunkról tölthetik le az érdeklődők. A biztosítás nem csak a házra, hanem az egyes lakásokra, illetve az oda bevitt ingóságokra is kiterjed, és tartozik hozzá egy 24 órás vészeseti hibaelhártás, melyről garancia plusz szolgáltatásunknál olvashat bővebben.

Szereljük az okosotthon-rendszert

-
2018.04.09. - hétfő

Azokba a lakásokba, ahol a műszaki átadás hibamentes volt, azaz már nem lesznek javítások, megkezdtük az okosotthon rendszerek beszerelését. Ennek során felrakjuk az érintőkijelzős központi egységet, a mozgás-, és nyitásérzékelőket, valamint a villanykapcsolók mögé beszereljük az okosvilágítást működtető reléket. A munka ezeknek az elemeknek, illetve a már korábban a fűtőtestekre felszerelt okostermosztátoknak a párosításával és a Metrodom lakásokra szabott egyedi program telepítésével és beállításával zárul.

Kertészeti munkák

-
2018.04.03. - kedd

Lezajlottak a műszaki átadások, és hozzáláttunk a felvett hibák javításához, hiányosságok pótlásához. Ezek a munkák várhatóan a hónap végéig fognak tartani. A műszaki átadásokkal párhuzamosan zajlott a kertészeti munka is, amelyre a márciusi fagyok miatt korábban nem volt lehetőség. Mostanra minden növény a helyére került a belső kertben és a tetőkertekben, és kipróbáltuk az automata öntözőrendszert is. 

Zajlanak az átadások

-
2018.03.27. - kedd

Tegnap reggel megkezdődtek, és rendben zajlanak a Babér utcában a műszaki átadások. A sok munka mellett arra is jutott időnk, hogy néhány fotót csináljunk a már elkészült épületről, azokról az oldalakról is, amelyek nem látszanak a kamerán keresztül. Az alábbiakban ezek közül a képek közül válogattunk néhányat.

Keresés a hírekben