Hírek

Előkészületben: Metrodom Őrmező

-
2018.03.14. - szerda

Miközben 13 társasházunk kivitelezése zajlik párhuzamosan, már javában dolgozunk a közeljövőben induló projektjeinken. Legújabb lakóparkunk a XI. kerületben, Őrmezőn, a Mikes Kelemen utcában fog felépülni, mintegy negyed óra sétára az Etele tértől és a 4-es metró végállomásától. Javában dolgozunk a terveken, az építkezés és az értékesítés várhatóan még idén megkezdődik. 

Utolsó simítások

2018.03.20. - kedd

A legfelső emeletek lakásaiban folynak az ellenőrzések, és ahol szükséges, a kisebb javítások. Most rakjuk be a burkolatváltó profilokat, a parketta szegőléceit. A 6-7. emeleteken zajlik a takarítás, ami után ezeket a lakásokat is bezárjuk, hasonlóan a lejjebb lévőkhöz. A közös területeken szintén zajlanak a javítások, illetve a festők, burkolók, villanyszerelők levonulása, az épület hétvégére nem csak kívül, de belül is teljesen elkészül.

Készül az előtér

-
2018.03.14. - szerda

Miközben az egész országhoz hasonlóan mi is a négy napos pihenésre készülünk, a Babér utcában ez alatt az idő alatt fog elkészülni az előtér burkolata. Ennek az az oka, hogy a kivitelezés alatt minden munkás, és az anyagok nagyobb része is itt haladt át, folyamatosan óriási volt a forgalom, ami lehetetlenné tette a munkát. Mostanra azonban a brigádok többsége már levonult, és a kiválasztott, kevéssé szerencsés burkolók kivételével a többiek sem dolgoznak március 19-éig, így most kényelmesen meg tudjuk csinálni a még hiányzó részeket.

Bontjuk az utolsó állványokat

2018.03.12. - hétfő

A Csuka utca felőli részen, illetve a befele néző homlokzatokon már korábban elbontottuk az állványzatokat, most pedig a még megmaradt állványzat is eltűnik a ház körül. Az épület homlokzata immár teljesen elkészült, utolsó elemekként helyükre kerültek az erkélyek korlátainál az üvegbetétek. Aki kíváncsi, milyen lett az épület, a Madarász Viktor és a Babér utca felől láthatja a legjobban.

Kipróbáltuk a garázskaput

-
2018.03.10. - szombat

Miközben a műgyanta padló szárad a teremgarázsban, leteszteltük a garázskaput. Ahogy a többi anyag és termék esetén, itt is a minőség volt az elsődleges szempont, a piacvezető német Hörmann kapukat senkinek sem kell külön bemutatni. A házba úgynevezett szekcionált garázskapu került, amely egyetlen lapból áll, szemben a több részes, harmonikaszerűen összehajtódó vagy felvécsévélt kapukkal, amelyek a legtöbb új házban vannak. Ez a megoldás gyorsabb nyitást és zárást, illetve halkabb működést jelent, a Hörmann név pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Kész a hidegburkolás

2018.03.09. - péntek

A lakásokban és a folyosókon már korábban befejeződött a burkolás, most pedig a lépcsőházakban is felértünk az utolsó emeletre. Az épületben egyetlen területről hiányzik csak padlólap, ez pedig az előtér, ahol egy hét múlva látunk neki a munkának.

Műgyantázunk a teremgarázsban

-
2018.03.08. - csütörtök

A teremgarázsban, amely az elmúlt hónapokban építőanyag raktárként szolgált, szintén hozzáláttunk a befejező munkákhoz. Ma megkezdtük a műgyanta padló kialakítását, ezt a burkolatot a legtöbb garázsban anyagi okokból el szokták hagyni, pedig a nyers vasbeton padló magába szívja a kicsöpögő olajat, sarat, piszkos vizet, hólevet és benzint, így pár hónap alatt takaríthatatlanná koszolódik.

 

Kezdődik a végszerződés

2018.02.26. - hétfő

A héten minden ügyfelünket levélben, illetve e-mailben értesítjük a végszerződések megkötéséről, a tudnivalókról. Kérünk mindenkit, hogy gondolja át egyrészt a végszerződés tulajdonosi körét, az esetleges haszonélvezőket, illetve hogy kíván-e - és ha igen honnan és milyen összegű - hitelt, CSOK-ot felvenni, lakástakarékpénztári megtakarítást felhasználni az ingatlan kifizetéséhez. A végszerződés megkötéséhez szükséges adatokat a csatolt adatlapon várjuk vissza, ezt követően munkatársaink megküldik a szerződéstervezetet, majd mindenkivel időpontot egyeztetnek.

Bontjuk az állványzatot

2018.02.21. - szerda

Ahogyan tegnapi hírünkben írtuk, lassan végére érünk a homlokzati munkáknak, a teljesen elkészült részeken pedig  - elsőként a Csuka utcai épület belső és külső oldalán - lebontottuk az állványzatot is. Itt már csak a látványtervekről ismerős, színes üvegbetétek hiányoznak, ezeket a következő hetekben szereljük fel. Az állványzat bontásával egyidejűleg, megkezdtük a Babér utcában a járda burkolását, illetve az ottani zöldterületek kialakítását is. 

Mindjárt kész a homlokzat

2018.02.20. - kedd

Lassan végéhez közelednek a homlokzati munkálatok, a burkolók már az utolsó erkélyeken dolgoznak, igyekszünk, hogy a jövő hétre várható keményebb fagyok előtt befejezzük a munkát. A burkolók nyomában az épületlakatosok szerelik a korlátokat, a munka nagyjával, az erkélyek bő kétharmadával már ők is végeztek. A Csuka utcai részen már a homlokzatot illetve az erkélyeket takaró-díszítő fémlemezek is a helyükön vannak, bár az állványzattól ebből még kevés látszik.

Megjöttek a beltéri ajtók

2018.02.14. - szerda

A héten hozzáláttunk a már leparkettázott lakásokban a beltéri ajtók beépítéséhez, melyek hazai cégtől a Trio Trend Kft-től érkeznek. A lakásokon belül gyakorlatilag ez az utolsó nagyobb munkafázis, ezt követően már csak a burkolók és a parkettások térnek vissza, hogy a csempét és a szegőlécet hozzázárják az ajtótokokhoz, majd végül egy alapos ellenőrzés és takarítás következik.

Keresés a hírekben