Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Bejegyezték a társasházat

2017.06.21. - szerda

A földhivatal 2017. június 15-én bejegyezte a City Home G (Nádasdy u. 14.) társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinkrészére a mai napon postára adjuk az értesítő leveleket.

Átadtuk a lakások felét

2017.05.19. - péntek

Május 8-án megkezdődtek az átadások a City Home G épületében, összesen 65 lakást adtunk át, azaz az összes lakás több mint felét. Az átadások minden csütörtökön folytatódnak, bízunk benne, hogy minden ügyfelünk a lehető leghamarabb birtokba veheti új otthonát!

Visszafizettük a hitelt

2017.05.17. - szerda

Május 12-én visszafizettük a City Home G projektfinanszírozási hitelét az FHB-nak, a héten pedig beadjuk a jelzálog törlése iránti kérelmet a földhivatalba. A társasház bejegyzése, illetve az albetétek megnyitása így már az FHB jelzálog törlését követően fog megtörténni, azaz a tulajdoni lapok tehermentesek lesznek, ami különösen a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleink számára könnyíti majd meg az ügyintézést.

Megkezdtük a lakások átadását

-
2017.05.08. - hétfő

A mai napon megkezdődött a City Home G épületén az ingatlanok birtokbaadása, ezen a héten várhatóan több, mint 40 lakást adunk át a tulajdonosoknak. A City Home többi épületéhez hasonlóan, az új lakók az átadási dokumentációkon és a kulcsokon kívül egy lábtörlőt is kapnak tőlünk. Reméljük problémamentesen zajlik a költözés minden új beköltöző számára!

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 5.: BÚTORSZÁLLÍTÁS ÉS PAKOLÁS

-
2017.05.05. - péntek

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk utolsó részében magával az átadással és a bepakolással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és tanácsokat szedtük össze.

Megnyitjuk az utat

2017.05.04. - csütörtök

A hétfői napon megkezdődik a City Home G épületén a lakások birtokba adása ügyfeleink részére. Ezért holnap elbontjuk az épületet körülvevő, az utat keresztben elfoglaló kerítést, így szabaddá válik a Mester és a Nádasdy utcát összekötő útszakasz, teljesen körbejárhatóvá válik a D-G épülettömb.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 4.: FŰTÉS OKOSAN

-
2017.05.03. - szerda

A birtokbaadáshoz kapcsolódó sorozatunk negyedik részében a ház fűtésével ismerkedhetnek meg a lakók, illetve hogy miként használhatják azt a lehető leggazdaságosabban.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 3.:HŐDÍJ ELSZÁMOLÁS

-
2017.05.01. - hétfő

A közelgő birtokbaadással kapcsolatos információs sorozatunk harmadik része a hődíj és a vízfelmelegítési díj elszámolásáról szól. A fogyasztáshoz igazodó fűtésszámla az új lakások egyik előnye például a távfűtéses házakhoz képest, a számlázás gyakorlatáról azonban ritkábban esik szó.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 2.: ÓRAÁTÍRÁS

-
2017.04.28. - péntek

A birtokbaadáshoz kapcsolódó tudnivalókról szóló sorozatunk második részében a közműórákról, illetve azok átírásáról lesz szó - egy új építésű lakásnál ebben is van eltérés a használtakhoz képest.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 1.: EZT ADJUK

-
2017.04.26. - szerda

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Keresés a hírekben