Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Fotók az elkészült házról

2016.06.17. - péntek

Annak aki még nem látta az elkészült D és E épületet, az most galériánkban megtekinthet pár képet róla.

Egyéves garanciális bejárás

2016.04.01. - péntek

Várhatóan 2016. április 18-a  és április 29-e között kerül sor a City Home D épület (Nádasdy u. 10.) alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2016. április 4-e és április 8-a között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

Utolsó tárolók most 30 % kedvezménnyel

2015.11.09. - hétfő

Maradt még pár tárolónk melyet kedvezményes áron értékesítünk!
A tárolók elhelyezkedéséről, valamint az árakról az alábbi linken elérhető munkatársainktól kaphatnak bővebb információt.

 

Bejegyezték a társasházat

2015.10.16. - péntek

A földhivatal bejegyezte a City Home D társasházat, a határozat letölthető a honlapunkról is. A határozat tartalmazza az összes albetétet, ami alapján most már bárki kikérheti lakása külön tulajdoni lapját. 

A lakások 80%-át átadtuk

2015.08.08. - szombat

A birtokbaadások megkezdését követően hat hétre volt szükség, hogy a lakások 80%-át (pontosan 86 darabot) átadjunk ügyfeleinknek.Reméljük, szeptember végéig a külső bankoktól hitelt felvevő vevőink számára is lehetővé válik a fizetés, és hamarosan mindenki beköltözhet új otthonába.

Mi már fizetjük a közösköltséget

2015.07.30. - csütörtök

Bár a társasházban már régen elkelt minden lakás és üzlet, a birtokbaadásig ezek után a Metrodom fizeti a közösköltséget és a rezsit. Éppen ezért már át is utaltunk a társasház számlájára 1.000.000,- Ft-ot közösköltség előlegként. Ezzel az induló tőkével a ház is biztoságosan megtudja kezdeni a működését, nem fognak kifizetetetlen számlák felgyülni addig, amig a beköltöző lakók elkezdenek fizeti. 

Megnyílt az első üzlet a D épületen

-
2015.07.24. - péntek

Újabb kávézóval gyarapodott a City Home lakópark, a Vágóhíd utcai fronton, megkezdte működését a Deja Vu kávézó. A Deja Vu-ben a kávé mellett, péksüteményekkel, szendvicsekkel, különböző hideg italokkal (gyümölcslé, üdítő, smoothie, sőr) várják a környéken lakókat Hétfőtől - Péntekig 6.30-tól - 19h-ig, Szombat - Vasárnap 10h-tól - 17h-ig. 

Visszafizettük a hitelt

2015.07.21. - kedd

Tegnap, az eredeti határidő előtt több, mint 5 hónappal visszafizettük az FHB részére a projektfinanszírozási hitelt. A héten valamennyi ingatlanra beadjuk a banknak a jelzálog törléséhez hozzájáruló nyilatkozatát, így a megnyíló albetétekről gyakorlatilag azonnal törölni fogják a jelzálogot.

A lakások felét átadtuk

2015.07.18. - szombat

A City Home D épületében a 120 lakás közel felét 58 darabot adtunk át ügyfeleinknek, múlt hét csütörtök óta. A házban megkezdődött az élet, sorra költöznek be a lakók, nagy a mozgás. A beköltözők figyelmét ezúton is felhívjuk, hogy a költözési hulladékot, csomagolóanyagot a kukatárolóba, lapra hajtogatva helyezzék el, ahonnan azokat folyamatosan szállítják el. A következő hetekben tovább folytatódnak az átadások, terveink szerint nyár végére a lakások 80 %-a átadásra fog kerülni. 

Készülnek a liftek a Szent László utcában

-
2015.07.14. - kedd

Az építkezés mindkét épületében folyamatban van a liftek behelyezése. Épületenként 1 darab, a lépcsőházi térből megközelíthető, nyolc személyes, 630 kg teherbírású Kone Ecospace típusú felvonó kerül beépítésre. Az alábbi képek a City Home D épületén készültek, itt is ugyanez a típusú lift került beépítésre, melyet már örömmel használnak a lakók.

Keresés a hírekben