Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várja a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között van az Alma együttes, a szórakozásról többk között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodnak. Éhen sem marad senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő lesz.

Egy éves bejárás

2016.11.15. - kedd

November 28-a és december 9-e között kerül sor a Szent László út 41-43. számú ház alatti egy éves garanciális bejárása. Ennek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2016. november 22-ig szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a garancia@metrodom.hu címre emailben tudják megtenni.

Eladtuk az utolsó beállót is

2016.06.27. - hétfő

A Szent László úton elkelt az utolsó beálló is. Mostantól a házban már nincs feladatunk, ezzel a 127. hírrel köszönünk el az ott lakó ügyfeleinktől! Természetesen, ha bármi olyan kérdésük van, amiben kompetensek vagyunk, szívesen állunk rendelkezésükre, valamint garanciával kapcsolatban is kereshetnek bennünket!

Készülhet a lakcímkártya

2016.05.24. - kedd

Bejegyezték az okmányirodában az új társasház címét, mostantól a tulajdonosok mehetnek új lakcímkártyát kérni. A ház hivatalosan is két postacímet kapott, az A épületből Tatai utca 16-18., a B épületből Szent László út 41-43. lett.

Visszafizettük a projekthitelt

2016.05.23. - hétfő

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Szent László út 41-43. társasház az FHB finanszírozásával épült fel. Ezt a projekthitelt a múlt héten jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük, a következő napokban pedig beadjuk a földhivatalhoz a  banknak jelzáloghitel törléséhez a hozzájáruló nyilatkozatát. A tulajdoni lapokról a következő hetekben a földhivatal törölni fogja a jelzálog bejegyzést, erről azonban nem küld ki külön értesítést. 

Bejegyezték a társasházat

2016.05.12. - csütörtök

A földhivatal 2016. május 10-ével bejegyezte a Szent László út 41-43. társasházat, ezzel együtt megnyitották az egyes albetétekhez (lakásokhoz) tartozó külön tulajdoni lapokat, melyre széljegyen feltüntették az új tulajdonosokat. A bejegyző határozatot honlapunk szokásos oldaláról tudják letölteni.

Beadtuk a társasház-alapítási kérelmét

2016.04.07. - csütörtök

A mai napon benyújtottuk a földhivatalba a Szent László út 41-43. társasház alapító okiratát és a társasház bejegyzésére irányuló kérelmünket. A bejegyzésre és az albetétesítésre (amely főleg a külső banktól hitelt felvevők számára fontos) várakozásunk szerint legkésőbb június közepéig kerül majd sor, amelyről az érintett ügyfeleinket külön levélben fogjuk tájékoztatni. A társasház alapító okirata az alábbi linken olvasható.

A lakások negyedét már átvették

-
2016.03.30. - szerda

Az első két átadási napon összesen 18 lakást adtunk át ügyfeleink részére, a következő hetekben várhatóan további 20-25 család veszi át lakáskulcsait. A házban megkezdődött az élet, sorra költöznek be a lakók, nagy a mozgás. A beköltözők figyelmét ezúton is felhívjuk, hogy a költözési hulladékot, csomagolóanyagot a kukatárolóba, lapra hajtogatva helyezzék el, ahonnan azokat folyamatosan szállítják el!

Van választási lehetőség

-
2016.03.21. - hétfő

Nagyon sok energiát fordítunk arra, hogy a Metrodom-házak megjelenése, közvetlen környezete kívül-belül stílusos és elegáns legyen. Azért, hogy a folyosókon is megmaradjon ez a kép, a Szent László úti lakásokhoz lábtörlőt is adunk, pontosabban egy lábtörlő-családot, melynek tagjaiból a lakók választhatnak. A kínálatot a lenti képen tekinthetik meg.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 5.: BÚTORSZÁLLÍTÁS ÉS PAKOLÁS

-
2016.03.19. - szombat

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk utolsó részében magával az átadással és a bepakolással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és tanácsokat szedtük össze.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 4.: FŰTÉS OKOSAN

-
2016.03.17. - csütörtök

A birtokbaadáshoz kapcsolódó sorozatunk negyedik részében a ház fűtésével ismerkedhetnek meg a lakók, illetve hogy miként használhatják azt a lehető leggazdaságosabban.

Keresés a hírekben