Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Három éves jótállás

2017.08.04. - péntek

Hétfőn volt 3 éve, hogy a kivitelező átadta a Metrodom második házát, a XIII. kerületi Rozsnyai u. 33-at. Az általános jótállás lejártával az elmúlt hetekben kijavítottuk a bejelentett hibákat, az utolsó lakásokba munkatársaink a lakókkal egyeztetve a következő napokban fognak menni. 

Egyéves garanciális bejárás

2015.08.19. - szerda

Szeptember 7-e és 14-e között kerül sor a Rozsnyai utca 33. szám alatti társasházban, az 1 éves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Akinél ilyen jellegű hiba merül fel vagy esetleg más hibát szeretne javíttatni, és korábban ezt még  nem jelezte, azoktól augusztus 28-ig várjuk a bejelentést honlapunkon keresztül. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hírdetményben találnak. 

Utolsó beállók

2015.04.13. - hétfő

Már csak 5 darab szabad beálló maradt a házban, melyeket most 1.490.000 forintért kínálunk az érdeklődőknek. Szeretnénk felhívni a házban lakó ügyfeleink figyelmét, hogy a beállók várhatóan néhány héten belül értékesítésre kerülnek, ezt követően pedig már nem fogjuk tudni kielégíteni a lakói igényeket.

Elkelt az utolsó lakás

2014.11.19. - szerda

Másfél hónappal a ház költözhetővé válása és két héttel a társasház bejegyzése után elkelt a Rozsnyai u. 33. utolsó lakása is, ezzel hivatalosan is lezárult a Metrodom második magyarországi projektje. Az érdeklődők, illetve a lakók továbbra is megtalálhatják a ház összes anyagát, leírását, fotóit és iratait honlapunkon, a Házaink menüpont alatt.

Reméljük, hogy minden ügyfelünk elégedett lesz a házzal és lakásával, visszajelzéseiket, véleményüket szívesen fogadjuk.

Bejegyezték a társasházat

-
2014.11.10. - hétfő

A földhivatal november 6-ával bejegyezte a Rozsnyai utca 33. társasházat (pontosabban Rozsnyay utca, mert a földhivatal y-nal tartja nyilván az utcanevet),. Ezzel együtt megnyitották az egyes albetétekhez (lakásokhoz) tartozó külön tulajdoni lapokat, melyre széljegyen feltüntették az új tulajdonosokat. A bejegyző határozatot honlapunk szokásos oldaláról tudják letölteni.

November 12.: lakógyűlés

2014.11.07. - péntek

Jövő szerdán este 6 órakor a Rozsnyai u. 33. földszinti előterében a közös képviselő egy "nem hivatalos" lakógyűlésre várja a ház lakóit, azokat is, akik még nem vették birtokba a lakást. Itt egy rövid tájékoztatót követően mindenkinek lehetősége lesz kérdéseket feltenni,  elmondania tapasztalatait, véleményét a ház működésével kapcsolatban,

Szelektív hulladékgyűjtés

-
2014.10.19. - vasárnap

A kukatárolóban a lakók már láthatták a szelektív gyűjtőket, amelyekbe a papír- és műanyaghulladékot dobhatják. Kérjük, használják a kukákat, gyűjtsék külön a hulladékot, ezzel nem csak környezetüket védik, de a háznak, azaz saját maguknak is pénzt takarítanak meg. Ha kérdéseik lennének, mit hova dobjanak, a szelektiv.hu-n mindenre választ kaphatnak. a legfontosabbakat azonban mi is összefoglaltuk néhány pontban.

A lakások felét átadtuk

2014.10.15. - szerda

A Rozsnyai utca 33. lakásainak felét már birtokba vették a lakók, önerős ügyfeleinken kívül első FHB-hiteles ügyfeleink is megkapták a lakáskulcsot. Mivel a földhivatali munka (az albetétesítés) is rendben zajlik, reményeink szerint november végéig mindenki beköltözhet új otthonába.

Beadtuk a társasház bejegyzési kérelmet

2014.10.06. - hétfő

Október 3-án beadtuk a földhivatalhoz a Rozsnyai u. 33. végleges alapító okiratát és a társasház bejegyzése iránti kérelmünket. (Az irat honlapunk szokott oldaláról letölthető.) Bár a hivatalnak elvben 60 napja van a bejegyzésre, erre várhatóan még a hónapban sor kerül.

Már csak egy szabad lakás maradt

2014.10.03. - péntek

Mire a Rozsnyai utca 33. költözhetővé vált, gyakorlatilag el is keltek a lakások. Jelen pillanatban már csak egyetlen, 3 szobás, kertes lakás szabad a házban, és bármilyen gyorsan is építünk, a Metrodom kínálatában jövő nyárig nem is lesz több azonnal költözhető lakás.

Keresés a hírekben