Hírek

Aláírtuk a projektfinanszírozási szerződést

2017.02.23. - csütörtök

A mai napon aláírtuk a Metrodom Park projektfinanszírozási szerződését, melyben partnerünk az OTP lett, a legnagyobb hazai kereskedelmi bank. Az OTP nem csak a projektet finanszírozza, de a lakást vásárló ügyfeleink rendelkezésére is áll lakásvásárlási hitellel, lakástakarékpénztári szolgáltatásaival, illetve CSOK ügyintézéssel.

Zajlik a földmunka

2017.02.10. - péntek

Közel a felénél járunk a földmunkáknak, a 23 000 m3 földből, már 11 000 m3 földet kiástak, és hordtak el a Metrodom Park területéről. A korábban a webkamerán látott kazetták (amelyek egyébként a korábban itt lévő konzervgyár pinceszinti tárolói voltak ), már elszállításra kerültek. 

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Minket is érint a szmoghelyzet

A szmoghelyzet sajnos az építkezéseken sem segít, mert a teherautók egyáltalán nem közlekedhetnek a magas szállópor koncentráció miatt. Ennek megfelelően a Lőportár utcában és a Metrodom Parkon a földet nem tudják elvinni, a Babér utcába pedig a betont nem tudják emiatt kiszállítani. Reméljük hamarosan feloldják a korlátozást, és haladhatunk a megszokott tempóban!

Élő közvetítés az építkezésről

2017.01.24. - kedd

Ahogy arról tegnapi hírünkben beszámoltunk, elindult a Metrodom Park C ütemének építkezése. Ahogy az ígértük, minden folyamatban lévő házunknál biztosítjuk, hogy webkamerán keresztül nézhesse a különböző építkezési folyamatokat. A Metrodom Park webkamerája elérhető itt, igaz, most még nem annyira izgalmas a kamerakép, de ez hétről hétre változni fog.

Két helyen egyszerre kezdődik az építkezés

2017.01.23. - hétfő

A mai napon egyszerre kezdtük meg a X. kerületi Metrodom Park "C" ütemének és a XIII. kerületi Lőportár utcai házunknak az építését. Az építési munka menetét ügyfeleink mindkét helyszínen élőben követhetik majd webkameráink segítségével, amint aktívak lesznek, megírjuk az elérhetőségeket. A következő hetekben a földmunkák fognak folyni, reméljük az időjárás nem lassítja a munkát!

Új év, új kihívások

Az év első hónapja igencsak eseménydúsnak ígérkezik a Metrodom életében. Pénteken elindul Berettyó utcai házunk előértékesítése, a visszajelzések alapján sok érdeklődőre számítunk. Jövő héten két társasházunk, a Lőportár u. 9. és a Metrodom Park C ütemének építését kezdjük meg, január 12-13-án pedig a City Home G ütemének műszaki átadására fog sor kerülni. A hó végén várhatóan megkezdődik a City Home H ütemének építési munkái is, miközben folyamatosan adjuk át az Ambrus utca 3-5. és a Metrodom Young lakásait a tulajdonosoknak.

Téli képeken a Metrodom Park

-
2016.12.27. - kedd

Aki keresett már új lakást, annak bizonyára feltűnt, hogy néhány dologban minden látványterv ugyanolyan: mindig, mindenhol nyár van, hét ágra süt a nap, vakítóan kék az ég, harsogóan zöldek a növények, mintha csak egy Disney-rajzfilmet látnánk. A Metrodom viszont szereti a saját útját járni, és nem félünk a téltől sem, ezért most megmutatjuk, miként fog ilyenkor a Metrodom Park kinézni.

25 lakás kelt el az első órában

2016.12.12. - hétfő

Biztosak voltunk benne, hogy többi házunkhoz hasonlóan a Metrodom Park is népszerű lesz, és nem is kellett csalódnunk: az értékesítés megkezdését követő első órában 25 lakásra érkezett foglalás. Hamarosan nem csak az építkezés, de a műszaki egyeztetések is megkezdődnek, aki szeretne a falakon, elektromos és gépészeti kiállásokon változtatni, az ünnepek alatt már elkezdhet gondolkodni a részleteken.

Kert az 5. emeleten

-
2016.12.07. - szerda

Bár a Metrodom Park a nevét, az épületet körülvevő parkról kapta, lesz egy másik, különleges kert is. A parkot ugyanis elsősorban a közösségi élet színterének, a gyerekeknek és családoknak szánjuk, ezért is terveztünk oda játszótereket, ping-pong asztalt, tűzrakóhelyet. Ugyanakkor arra gondoltunk, hogy a lakók biztosan értékelnének egy csöndes, nyugodt zugot, ahol olvasgatni, pihenni lehet.

Keresés a hírekben