Hírek

Kész az alaplemez utolsó szakasza

2017.06.02. - péntek

Elkészült az alaplemez utolsó szakasza, terveink szerint június közepére a komplett pincefödém építése befejeződik. A földszinti függőleges szerkezetek építése ezzel egyidőben megkezdődött.

Továbbra is zajlik a vasszerelés

2017.05.25. - csütörtök

A Gém utca felőli épületrészen a pince fölötti födém zsaluzása és vasszerelése folyik, valamint a földszint feletti felmenő szerkezetek zsaluzása, vasszerelése. A Fogadó utcai épületszárnyon javában folyik a vasszerelés. 

Készül az alaplemez, a falak, a födém

2017.05.15. - hétfő

Ahogyan előző hírünkben írtuk, több szakaszban készülnek a Metrodom Park C épületének alaplemezei. Miközben a 4-es és 1-es lépcsőháznál még csak a vasszerelés folyik, addig a 2-3-as lépcsőházakban az alaplemez mellett már készülnek a pince vasbeton falai is. A munkálatok a 2-es lepcsőháznál, a kamerakép jobb alsó sarkán vannak a legelőrehaladottabb állapotban, itt már a pincefödém zsaluzása folyik.

Mindent megmutatunk

2017.05.06. - szombat

A Metrodom Park egyik legnagyobb vonzereje a lakópark által kínált rengeteg szolgáltatás, mint amilyen a játszótér, a park. Most a helyszínrajzon megmutatjuk, mennyi minden lesz a házban, a kertben, és hogy mit merre találnak majd meg a lakók. A képért és a részletekért kattintson erre az oldalra.

Részletekben készül az alaplemez

2017.04.10. - hétfő

A C épület III. lépcsőházában kiöntöttük az alaplemezt, jelenleg ebben a lépcsőházban már a pince falak betonozása folyik, mely webkameránkon is jól látható. A szerelőbeton a legtöbb helyen már készen van, folyik a vasszerelés, a következő hetekben pedig az alaplemez egyre több részét öntjük ki. Hamarosan még egy daru áll munkába, melynek összeszerelése jelenleg is zajlik.

Öntjük a szerelőbetont

2017.03.30. - csütörtök

Az építkezés Gém utca felé eső részén a kavicságy elkészültével a héten kiöntöttük az erre kerülő szerelőbetont. A szerelőbeton célja, hogy megfelelő, sík és tiszta fogadófelületet alakítsunk ki a vasbeton alaplemeznek, illetve a betonvasaknak. Ahogy webkameránkon látható, a betonvas szerelését is megkezdtük. 

Bemutatjuk a Metrodom Park C épületének 3D videóját

-
2017.03.29. - szerda

Februárban elkezdtük a Metrodom Park C épülettömbjének kivitelezését. A lenti videófilmen most mindenki részletesen megtekintheti, hogy milyen is lesz a Metrodom Park C épülete. A filmet a youtube-on is megtalálják.

Toronydaru az építkezésen

2017.03.22. - szerda

Akik rendszeresen ránéznek az építkezésre webkameránkon keresztül, azoknak bizonyára feltűnt az "apró" változtás: felállították, és megkezdte a munkát a 30 méter magas toronydaru. A daru közreműködik a jelenleg folyó alapozási munkákban, illetve a szerkezetépítésben, és ősz végéig lesz látható a C épület mellett.

A lakások fele elkelt

2017.03.20. - hétfő

Bár még csak decemberben kezdtük meg a Metrodom Park első ütemén az értékesítést, a 184 lakásnak több mint a fele már gazdára talált. Több lakástípus is fogyóban van, és az összes garzon elkelt. A következő, "B" ütem lakásaira előreláthatóan még júniusig várni kell, illetve számítani lehet némi áremelkedésre is.

A munkagödör első üteme elkészült

2017.03.01. - szerda

A Metrodom Parkon a munkagödör kiemelésének első üteme elkészült. Ahogy arról korábbi hírünkben írtunk, a Metrodom Park összterülete 23 000 m3, ennek a fele elszállításra került. A munkagödör kiemelésének második üteme várhatóan jövő hétfőn kezdődik el, a gödör jól láthatóan elkezd mélyülni majd.

Keresés a hírekben