Hírek

Wolfner utca: elkészültek a közművek

A Wolfner utca új, a Metrodom Panoráma A és D épülete mellett épülő szakaszán elkészültek az utca alatt futó közművek. Az útépítésnek ez egy kevésbé látványos része, munka és időigényét tekintve azonban a legkomolyabbnak számít. Májustól már az út alapozása kezdődik, amit majd a burkolás követ.

Megkezdődött a falazás

-
2018.04.23. - hétfő

Bár a kamerán keresztül nem látható a J épület, az I épületet követve itt is folynak a munkák. A szerkezet építése a hatodik emelet fölötti födémnél tart, most pedig hozzáláttunk a falazáshoz is, melyhez a korábbi ütemekkel egyezően a hazai gyártású Porotherm égetett kerámiatégláit használjuk. 

Lakberendezés Csorba Anitával

2018.04.21. - szombat

Javában készül a Metrodom új mintalakása a frissen átadott Babér utcai házban, melyet ügyfeleink júliustól tekinthetnek meg. Csorba Anitára bíztuk a lakás berendezését, melyről 10 részes videósorozat készül, az első epizód itt tekinthető meg.  Az új részek 8-10 naponta fognak megjelenni.

Szombati nyitvatartás

2018.04.20. - péntek

Április 21-én, szombaton a központi irodánkban  (1095 Budapest, Mester u. 83/C) ügyfélszolgálatunk pénteki munkarend szerint, 9-15 óra között tart nyitva. Műszaki konzulenseink kizárólag az előre egyeztetett időpontok szerint fogadják ügyfeleinket, értékesítési irodáink, illetve a Metrodom más osztályai ezen a napon zárva tartanak.

Készül a pincefödém

-
2018.04.20. - péntek

Lassan elkészülnek a teremgarázs utolsó vasbeton falai és pillérei, a déli oldalon pedig - ahogyan az a lenti képen is látszik - már a födém első szakaszát is kiöntöttük. A jövő héttől a Máriássy utcában az épület előtt elsétálva már látható lesz a felszín feletti szerkezeti elemek kivitelezése is.

Beltéri ajtók

2018.04.19. - csütörtök

A parkettásokat szorosan követik a beltéri ajtókat szerelő munkások, egymás után rakjuk be az ajtókat a leparkettázott lakásokba. Jelenleg az első emeleten járunk, ezekben, illetve a földszinti lakásokban már csak a kisebb befejező munkák (parkettaszegély és burkolatváltó profilok lerakása, javítások stb.) és a takarítás van hátra. 

Építjük a Nádasdy utcát

2018.04.19. - csütörtök

Hozzáláttunk a Nádasdy utca utolsó szakaszának kivitelezéséhez, amivel a jelenleg a játszótér végénél lévő zsákutca egészen a Máriássy utcáig épül ki. Az új utca a H épülettel együtt júniusra készül el, a forgalomnak várhatóan júliusban adjuk át.

Elkészültek a falak

2018.04.18. - szerda

A három épület közül utolsóként a C legfelső emeletén is elkészült a körítő falazat, a kőművesesek jelenleg az utolsó válaszfalakat húzzák fel. A C épületen az A-t és a B-t követve a héten itt is megkezdődött a hőszigetelés és a festés. A vakolás és az aljzatbetonozás az elsőn és a másodikon jár. 

Ötödik emeleten a szerkezet

2018.04.17. - kedd

Ezen a héten az ötödik emelet vasbeton falai és pillérei készülnek, a falazás a földszinten zajlik. Az ötödik az utolsó teljes méretű szint, a hatodik és hetedik emelet már vissza lesz húzva, a nyolcadiktól pedig már a torony fog épülni. 

Harminc lakás egy óra alatt

2018.04.17. - kedd

A Metrodom Park korábbi ütemeihez hasonlóan, az A épületnél is sokan vártak az értékesítés megkezdésére. Az első órában összesen 30 lakás került lefoglalásra, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőévvégi költözésre már itt sem maradnak szabad lakások.

Keresés a hírekben