Hírek

Szabadságon a Metrodom

2017.08.17. - csütörtök

Augusztus 21-25. között mi is megpihenünk egy kicsit, munkatársaink jelentős része szabadságon lesz. Az építkezéseken nem állunk le a munkával és központi irodánkban (IX. Mester u. 83.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Aki helyi értékesítési irodáinkat szeretné felkeresni, illetve ingatlantanácsadóinknál érdeklődni, azoknak mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztessenek időpontot munkatársainkkal.

Szerkezetkész az épület

2017.08.17. - csütörtök

Véget ért a szerkezetépítési munka a Babér utcában, szerkezetkész az épület. A zárófödémnek még a múlt héten elkészült az utolsó szakasza is, jelenleg az e fölött lévő utolsó épületrészen a liftek felépítményén dolgozunk. A munka befejezésével a szerkezetépítők 1 kilométerrel északabbra költöznek, hogy a cölöpözés elkészültével ők folytassák a Metrodom Panoráma A épületének alapozási munkáit.

Talajszint felett a szerkezet

2017.08.16. - szerda

A Berettyó utca B épületének elkészült a pincefödéme, az érdeklődők pedig már a földszint első pilléreit és vasbeton falait is láthatják. A C épületben, ahol a süllyesztékekben lévő emelőszerkezetes beállók lesznek, a nagyobb munka- és időigény miatt még csak most fog következni a födém zsaluzása, illetve részben a pincefalak készítése is. Az A épület alatt (ez kameránkon nem látszik) nincsen pince, a teremgarázsból ide csupán egy felszín alatti folyosó vezet, ez épp most készül. Ennek befejezését követően fog elkészülni az alaplemez.

Vízszigetelés a tetőn

2017.08.15. - kedd

A B épület 4 emeletes szárnyának tetején a bitumenes lemezek összeolvasztásával elkészült a vízszigetelés. Itt úgynevezett fordított rétegrendű a szigetelés, azaz alulra kerül a vízszigetelés, majd erre rakjuk a hőszigetelést. Az elválasztó rétegeken túl, legfelülre jön a gyökérálló fólia, majd a könnyített talajkeverék amelybe az intenzív zöldtető növényeit telepítjük.

Még 2 hét a választásra

2017.08.14. - hétfő

Nyári szabadságolások miatt, a Berettyó utca 2-3. emeletén és a Lőportár utca 3-4. emeletén a falakkal, gépészeti és elektromos kiállásokkal kapcsolatos augusztus 15-ei változtatási határidőt augusztus 31-re módosítottuk. Akik ezeken az emeleteken vásároltak lakást és még nem zárták le az egyeztetést, kérjük vegyék fel a kapcsolatot műszaki konzulensükkel.

Hozzáláttunk a harmadik emelethez

2017.08.14. - hétfő

Lassan elkészül a 2. emelet vasbeton szerkezete, az épület mintegy harmadán kiöntöttük a vasbeton födémet. A többi részen a födém vasszerelése és zsaluzása folyik, kivéve az utolsó szakaszt a IV. lépcsőháznál, itt a héten készülnek majd el a pillérek. A II. lépcsőháznál hozzáláttunk a 3. emelet felszerkezeti elemeinek elkészítéséhez, kameránkon keresztül nyomon követhető, hogyan szaporodnak a vasbeton falak és pillérek.

Megkezdtük az aljzatbetonozást

-
2017.08.11. - péntek

Az első emelet lakásaiban elkezdődött az esztrich-ezés, melynek során a vasbeton födémre és az azon vezetett fűtés- és vízvezetékekre egy újabb betonréteg kerül. Ez fog majd alapul szolgálni a lakás padlóburkolatának, a padlólapoknak és a laminált padlónak.

Szereljük a harmadik darut

2017.08.10. - csütörtök

A City Home I ütemén a cölöpök elkészülte után a cölöpöket összefogó fejtömbök kivitelezése folyik. Ebben a munkában már egy toronydaru is segíteni fog, melynek összeszerelését kameránk segítségével élőben követhetik az érdeklődők. Ezzel háromra nő a City Home-on lévő daruk száma, nemsokára pedig a J ütem is saját darut kap.

A lakások 15%-át lefoglalták

2017.08.08. - kedd

A jelek szerint a Panoráma B üteme is hasonlóan népszerű lesz, mint a Panoráma A volt, ahol a lakások kétharmada már elkelt. Az értékesítés kezdetét követő egy órában már több mint 20 lakást azonnal lefoglaltak az érdeklődök. 

A héten szerkezetkész lesz az épület

2017.08.07. - hétfő

Mint az kameránkon is jól látható, végéhez közeledik a Babér utca szerkezetépítése, az utolsó emelet kivitelezésén dolgozunk, a héten szerkezetkész lesz az épület. A  Csuka utca felöli homlokzaton már az 5. emelet falazását is megkezdtük, míg az épületen belül a 3. emeletig folyik gépészeti alapszerelés.

Keresés a hírekben