Hírek

Készül a harmadik emelet

2017.10.27. - péntek

A B épületen hozzáláttunk a harmadik emelet födémének zsaluzásához, a jövő héten a vasszerelés kerül sorra. Az A és C épületen szintén folyik a munka, itt az első emelet  a szerkezetét építjük.

Itt vannak a Panoráma C lakásai és árai

2017.10.26. - csütörtök

Elérhetővé váltak a Metrodom Panoráma következő ütemének, a C épületnek az ingatlanai, honlapunkon a lakáskeresőben megtalálhatók az árak és az alaprajzok, de a lakások a szintalaprajzos választóban is böngészhetők. Az értékesítés november 6-án 10 órakor kezdődik, erről bővebben itt olvashatnak.

Ismét földmunkák

2017.10.26. - csütörtök

Miközben zajlik a cölöpözés, azokon a részeken, ahol az épületek alatt két szint mélységig lesz teremgarázs, a talajvízszint csökkenésével ismét hozzáláttunk a földmunkához. Itt a föld kiemelése a jövő héten is folytatódik, amíg el nem érjük a teljes mélységet.

Készül a földszint

2017.10.25. - szerda

A pincefödém elkészülte után hozzáláttunk a földszinti pillérek és vasbeton falak készítésének. Bár a kamera csak korlátozottan lát rá az épületre, azért az élőképen is láthatóak a szaporodó pillérek, a jövő héten pedg várhatóan megkezdődik a födém zsaluzása is.

Kellemes hétvégét!

2017.10.20. - péntek

Minden kedves ügyfelünknek kellemes hosszú hétvégét kívánunk! Reméljük kihasználják a szép időt az év utolsó meleg hétvégéjén!

Kezdődik a cölöpözés

2017.10.19. - csütörtök

Még tart a talajvízszint csökkentése, dolgoznak a szivattyúk, miközben hozzáláttunk az alapozási munkák következő szakaszához, a cölöpözéshez. A következő hetekben előbb a B, majd a C épület területén kerülnek a földbe a vasbeton cölöpök, ezekről az A épület kapcsán már részletesebben is írtunk, amit itt lehet elolvasni.

Nyolcadik emeleten a szerkezet

2017.10.18. - szerda

Az utolsó előtti, nyolcadik emelet felszerkezeti elemei készülnek, a mai napon pedig hozzáláttunk a födém zsaluzásához is. A kőművesek a befelé néző részeken, illetve a lakások válaszfalain dolgoznak az első emeleten.

Előzetes társasház-alapítás

2017.10.17. - kedd

Beadtuk a földhivatalhoz a City Home I épület (Nádasdy utca 15/a) előzetes társasház alapító okiratát, amit fel is jegyeztek a telek tulajdoni lapjára. Maga az alapító okirat letölthető erről az oldalról. 

Hatodik emeleten a szerkezet

2017.10.16. - hétfő

Lassan a C épület teljes ötödik emeletén elkészül a födém, miközben már a hatodik, utolsó előtti emelet födémét is elkezdték zsaluzni. A kőművesek az első és második emeleten dolgoznak, itt jár az elektromos és gépészeti alapszerelés is. A B épületen tart a talajvízszint csökkentése, ott novemberben folytatódik majd a földmunka.

A födém a második emelet felett

2017.10.13. - péntek

A középső, B épületen elkészült a második emelet feletti födém nagy része, a két lépcsőház vasbeton falai pedig a harmadik emeletig vannak meg. Az A és a C épületeknél szintén a födémeken dolgozunk, de itt még csak a földszint felettieken dolgozunk.

Keresés a hírekben