Hírek

A, B: kész a falazás

2018.03.02. - péntek

Bár az utcáról nézve már hetekkel ezelőtt késznek tűntek az A és B épület falai, odabent valójában még dolgoztak a  kőművesek. A héten viszont az utolsó válaszfalak téglái is a helyükre kerültek, a hónap közepére pedig a C épületen is befejeződik a falazás.

A felszín felett

2018.03.01. - csütörtök

Miközben a Fogadó utca felőli részen javában dolgozunk a pincefalakon és pillérein, illetve a födémen, a IV-es és V-ös lépcsőházaknál már elkészült a pincefödém, és hozzáláttunk a földszint felszerkezeti elemeihez. Ezzel megkezdődött az építkezés leglátványosabb szakasza, a felszín feletti szerkezetépítés, a következő fél évben élőben lehet követni, mint nő napról-napra az épület vasbeton szerkezete.

Burkoljuk a folyosókat is

2018.02.28. - szerda

A lakásokkal párhuzamosan folyik a folyosók burkolása is, jelenleg mindkettőnél a második emeleten dolgozunk. A lépcsőházakra, ahol a legnagyobb forgalom zajlik csak áprilisban kerítunk sort, utoljára pedig, gyakorlatilag közvetlen az átadás előtt, az előtér burkolata készül majd el.

Látványterveken a Metrodom Park utolsó üteme

-
2018.02.28. - szerda

Felkerültek honlapunkra a Metrodom Park utolsó, A épületének látványtervei, melyek itt tekinthetőek meg. Bár a képek többsége az új épületre koncentrál, néhányon együtt látható mind a három épület, így talán könnyebb elképzelni, milyen lesz majd a teljes lakópark. Az új ütem indítására Húsvét után kerül sor, addig mindenkitől egy kis türelmet kérünk.

Kezdjük az állványozást

2018.02.27. - kedd

A B épületen az utca, illetve az A épület felé eső részeken hozzáláttunk az állványozáshoz, amelyre a homlokzatképzési munkák, például a hőszigetelés felrakásához van szükség. Ezek várhatóan a jövő héten kezdődnek meg, ha enyhül az idő, addig folyamatosan építjük az állványokat, illetve folynak a belső munkák is. 

Ablakok az elsőn

2018.02.27. - kedd

A földszinten a belső kertekbe néző lakásokba már hetekkel ezelőtt beépítettük az első erkélyajtókat és ablakokat, most pedig, ahogy a kamerán keresztül is látható, már az első emeleten folyik a munka. A nyílászárók profiljai Németországból, a Kömmerlingtől érkeznek, akit a részletek is érdekelnek, ezen az oldalon talál bővebb információt. Aki szeretne redőnyt szereltetni, annak jó hír, hogy a házban mindenhol falsík alatti rejtett redőnytokokat rakunk, így maga a szerelés is egyszerűbb és olcsóbb, és az utólag felszerelt külső redőnytokok sem fogják elrontani a homlokzat képét.

Épül az állvány

2018.02.26. - hétfő

Lassan az utolsó téglák, illetve az utolsó ablakok és erkélyajtók is a helyükre kerülnek a homlokzaton, ezért hozzáláttunk az épület felállványozásához. A múlt héten a Gém utcai szárny belső kertre néző részét állványoztuk, amivel mostanra elértük az I. lépcsőházat is, az élő kamerakép bal oldalán már látható az állványzat. Amint az idő egy kicsit melegebbre fordul, hozzálátunk a homlokzat szigeteléséhez.

Kezdődik a végszerződés

2018.02.26. - hétfő

A héten minden ügyfelünket levélben, illetve e-mailben értesítjük a végszerződések megkötéséről, a tudnivalókról. Kérünk mindenkit, hogy gondolja át egyrészt a végszerződés tulajdonosi körét, az esetleges haszonélvezőket, illetve hogy kíván-e - és ha igen honnan és milyen összegű - hitelt, CSOK-ot felvenni, lakástakarékpénztári megtakarítást felhasználni az ingatlan kifizetéséhez. A végszerződés megkötéséhez szükséges adatokat a csatolt adatlapon várjuk vissza, ezt követően munkatársaink megküldik a szerződéstervezetet, majd mindenkivel időpontot egyeztetnek.

Nagy lakásaink most légkondicionáló előkészítéssel

2018.02.23. - péntek

A City Home K épületében most minden két hálószobás vagy nagyobb lakásunkhoz ajándékba adjuk a légkondicionáló előkészítést, és ha módosítani szeretne az alaprajzon vagy a kiállásokon, a szakágankénti áttervezési díjat is elengedjük. Akciónk a 2018. február 26. és március 31-e között, újonnan aláírásra kerülő szerződések esetén érvényes.

Kezdődik az építkezés

2018.02.22. - csütörtök

Jogerőre emelkedett a Metrodom Park utolsó, A ütemének építési engedélye, melyet az érdeklődők honlapunkról is letölthetnek. Az engedély kiadását követően haladéktalanul hozzálátunk az építkezéshez, a földmunkagépek már fel is vonultak a telken. A műszaki átadás 2019. augusztus 31-ére várható, az értékesítés április elején kezdődik meg.

Keresés a hírekben