Hírek

Kezdődik a színezés

2018.05.02. - szerda

A City Home H belső kert felé néző homlokzatán elkészült a hőszigetelés, és hozzáláttunk a vakolat felhordásához, az úgynevezett színezéshez. A hőszigetelés kívül is folyik, az alacsony szárnyon már elkészült, jelenleg a Máriássy utca felőli részen folyik a munka.

Lakásvásár május 4-6.

-
2018.05.02. - szerda

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is a Millenárison, május 4. és 6. között kerül megrendezésre a Lakás 2018 Szakkiállítás és vásár. Pénteken déltől vasárnap este 6-ig várunk minden érdeklődőt a Metrodom standján, közvetlenül a bejáratnál.

Megkezdődött a hidegburkolás

2018.04.27. - péntek

Miközben a vakolók és az esztrichtezők az A és B épület földszintjén is hozzáláttak a munkához, illetve a C és D épületben már az első emeleten járnak, a festők nyomában a burkolók is megkezdték a munkát. A földszinti lakások fürdőszobáiban, konyháiban és előszobáiban előbb a csempe kerül a falakra, majd a padlólap következik. Az erkélyek és teraszok burkolása csak később, a homlokzati munkák befejezését követően kerülnek majd sorra.

Kezdődnek a bejárások

2018.04.27. - péntek

Május 2-án, szerdán lesz az első bejárási nap, amikor be lehet menni a lakásokba és ellenőrizni a műszaki átadáson felvett hibák javítását. Amennyiben a hibajavítások rendben megtörténtek, a tulajdonos pedig aláírja a felelősség átvállalási nyilatkozatot, akár aznap, akár a következő 3 alkalommal 8.30 és 16.00 között előzetes bejelentés vagy egyeztetés nélkül szabadon beléphet a lakásába, méreteket vehet, esetleg nagy bútorokat is bepakolhat. A bejárással kapcsolatos részleteket, feltételeket és tudnivalókat a műszaki átadáson kapott tájékoztatóban találja, kérdés esetén kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Mindenhol zajlik a munka

2018.04.26. - csütörtök

Bár kívülről nem sok minden látszik, gyakorlatilag az épület minden emeletén folyik a munka. A falazás már korábban elkészült, és lassan az utolsó hiányzó ablakok is a helyükre kerülnek. A gépészeti alapszerelés a legfelső, az elektromos alapszerelés pedig az 5-6. emeleteken tart. A falak vakolása a 4. emeleten jár, egyel lejjebb az aljzatbeton készül a lakásokban, itt illetve a 2-on a festők is dolgoznak. A hidegburkolás az első és második emeleti lakásokban párhuzamosan zajlik, a földszinti lakások pedig hamarosan megkapják a második festékréteget is.

Az utolsó emelet

2018.04.26. - csütörtök

Ahogy a kamerán keresztül is látható, immár az I épület utolsó, 9. emeletén dolgozunk. Míg lejjebb a téglának a kitöltő falazat szerepe jutott, amivel jelenleg a 2-on tartunk, a 9-en a tégla, legalábbis a homlokzaton maga a tartó szerkezet, ami a zárófödém súlyát fogja viselni.

Előzetes bejárás májusban

2018.04.25. - szerda

Egy hónap múlva, május 24-én és 25-én lehetőség lesz még a műszaki átadás előtt bemenni a City Home H lakásaiba. A bejárás célja, hogy még a műszaki átadás előtt ellenőrizni lehessen, hogy a hidegburkolatok, a megrendelt egyedi változtatások ténylegesen az igények szerint készültek-e el, hiba esetén pedig ki tudjuk azt javítani az átadásra. A bejárás pontos idejéről, a feltételekről és a tudnivalókról ügyfélszolgálatunk a héten mindenkit külön e-mailben fog értesíteni.

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Felvonószerelés

2018.04.25. - szerda

Élő kameránk segítségével folyamatosan nyomon követhető, milyen munkálatok zajlanak az épületek külsején, most például hogyan készül a hőszigetelés. Ugyanakkor odabent is zajlik a munka, a lakásokon kívül a közös területeken is. A héten kezdődött meg a felvonók szerkezeteinek a beszerelése, a három épületben lévő öt lépcsőház mindegyikébe egy-egy felvonó kerül, a lépcsőház méretétől függően 21-42 lakás fog egy liftre jutni, a földszinti lakásokat is beleszámítva.

Az első festékréteg

2018.04.24. - kedd

A vakolat és az aljzatbeton kiszáradását követően megkezdődött a festés. A falakra a lakásokban és a közös területeken is két réteg fehér diszperziós festék kerül, az első még a burkolás előtt, a második pedig a burkolás után. A festés jelenleg a földszinten folyik, a C és D épület lakásaiban már felkerült a falakra az első réteg festék.

Keresés a hírekben