Hírek

Műgyantázunk a teremgarázsban

-
2018.03.08. - csütörtök

A teremgarázsban, amely az elmúlt hónapokban építőanyag raktárként szolgált, szintén hozzáláttunk a befejező munkákhoz. Ma megkezdtük a műgyanta padló kialakítását, ezt a burkolatot a legtöbb garázsban anyagi okokból el szokták hagyni, pedig a nyers vasbeton padló magába szívja a kicsöpögő olajat, sarat, piszkos vizet, hólevet és benzint, így pár hónap alatt takaríthatatlanná koszolódik.

 

Kezdődik a végszerződés

2018.02.26. - hétfő

A héten minden ügyfelünket levélben, illetve e-mailben értesítjük a végszerződések megkötéséről, a tudnivalókról. Kérünk mindenkit, hogy gondolja át egyrészt a végszerződés tulajdonosi körét, az esetleges haszonélvezőket, illetve hogy kíván-e - és ha igen honnan és milyen összegű - hitelt, CSOK-ot felvenni, lakástakarékpénztári megtakarítást felhasználni az ingatlan kifizetéséhez. A végszerződés megkötéséhez szükséges adatokat a csatolt adatlapon várjuk vissza, ezt követően munkatársaink megküldik a szerződéstervezetet, majd mindenkivel időpontot egyeztetnek.

Bontjuk az állványzatot

2018.02.21. - szerda

Ahogyan tegnapi hírünkben írtuk, lassan végére érünk a homlokzati munkáknak, a teljesen elkészült részeken pedig  - elsőként a Csuka utcai épület belső és külső oldalán - lebontottuk az állványzatot is. Itt már csak a látványtervekről ismerős, színes üvegbetétek hiányoznak, ezeket a következő hetekben szereljük fel. Az állványzat bontásával egyidejűleg, megkezdtük a Babér utcában a járda burkolását, illetve az ottani zöldterületek kialakítását is. 

Mindjárt kész a homlokzat

2018.02.20. - kedd

Lassan végéhez közelednek a homlokzati munkálatok, a burkolók már az utolsó erkélyeken dolgoznak, igyekszünk, hogy a jövő hétre várható keményebb fagyok előtt befejezzük a munkát. A burkolók nyomában az épületlakatosok szerelik a korlátokat, a munka nagyjával, az erkélyek bő kétharmadával már ők is végeztek. A Csuka utcai részen már a homlokzatot illetve az erkélyeket takaró-díszítő fémlemezek is a helyükön vannak, bár az állványzattól ebből még kevés látszik.

Megjöttek a beltéri ajtók

2018.02.14. - szerda

A héten hozzáláttunk a már leparkettázott lakásokban a beltéri ajtók beépítéséhez, melyek hazai cégtől a Trio Trend Kft-től érkeznek. A lakásokon belül gyakorlatilag ez az utolsó nagyobb munkafázis, ezt követően már csak a burkolók és a parkettások térnek vissza, hogy a csempét és a szegőlécet hozzázárják az ajtótokokhoz, majd végül egy alapos ellenőrzés és takarítás következik.

Műszaki átadás

2018.02.12. - hétfő

A múlt héten kitűztük a műszaki átadások időpontjait, és valamennyi ügyfelünknek postáztuk az erről szóló értesítéseket. A levélben minden, az átadással kapcsolatos tudnivaló megtalálható, de akit érdekel, honlapunknak  ezen az oldalán a 9.6-os pontban olvashat bővebben a műszaki átadás menetéről. 

Megkezdődött a parkettázás

2018.02.06. - kedd

Tegnap megkezdték a munkát a házban a parkettások, az első emeleten a lakások többségében már le is rakták a lamináltpadlót. A Babér utcába kerülő Kronopol parketták az egyik patinás európai gyártótól, a svájci Swiss Krono-tól érkeznek, amely több mint 50 éve készít padlóburkolatokat.

Szereljük a parkológépeket

-
2018.01.29. - hétfő

Nem csak a föld felett, hanem a felszín alatt is folyik az épületben a munka. A gépészet és az elektromosság már teljesen elkészült a teremgarázsban, a múlt héten pedig hozzáláttunk a parkológépek beszereléséhez. Az egyedileg készülő emelőszerkezetek magyar gyártmányok, a beszerelést és a beüzemelést a gyártó szakemberei végzik.

Kész a vakolás

2018.01.26. - péntek

A 8. emelet utolsó lakásában is befejeződött a vakolás, a vakolók levonultak az épületről. A vakolókat követő burkolók és festők is lassan végeznek, a festés várhatóan február első felében fejeződik majd be.

Szaniterek az első emeleten

-
2018.01.24. - szerda

A gépészek a fűtőtesteket követően a múlt héten hozzáláttak a porcelán szaniterek és a csaptelepek felszereléséhez. Az első emeleti lakásokban már minden a helyére került, jelenleg a második emeleten folyik a munka. A szaniterek és a csaptelepek is Németországból érkeznek, előbbiek a Villeroy & Boch, utóbbiak a Hansgrohe termékei.

Keresés a hírekben