Hírek

Bontjuk az utolsó állványokat

2018.03.12. - hétfő

A Csuka utca felőli részen, illetve a befele néző homlokzatokon már korábban elbontottuk az állványzatokat, most pedig a még megmaradt állványzat is eltűnik a ház körül. Az épület homlokzata immár teljesen elkészült, utolsó elemekként helyükre kerültek az erkélyek korlátainál az üvegbetétek. Aki kíváncsi, milyen lett az épület, a Madarász Viktor és a Babér utca felől láthatja a legjobban.

Megkezdődött az értékesítés

2018.03.12. - hétfő

Március 12-én megkezdődött a Panoráma utolsó, D ütemének értékesítése. Az első napon a lakások 15%-a talált gazdára. Az értékesítettség aránya hasonló az A épületben is, csak éppen a számok fordítottak, ott a lakásoknak már csak a 15%-a szabad, és a lakópark egyediségét és népszerűségét látva, várhatóan a D épület is hamarosan felzárkózik a korábbi ütemekhez.

Kipróbáltuk a garázskaput

-
2018.03.10. - szombat

Miközben a műgyanta padló szárad a teremgarázsban, leteszteltük a garázskaput. Ahogy a többi anyag és termék esetén, itt is a minőség volt az elsődleges szempont, a piacvezető német Hörmann kapukat senkinek sem kell külön bemutatni. A házba úgynevezett szekcionált garázskapu került, amely egyetlen lapból áll, szemben a több részes, harmonikaszerűen összehajtódó vagy felvécsévélt kapukkal, amelyek a legtöbb új házban vannak. Ez a megoldás gyorsabb nyitást és zárást, illetve halkabb működést jelent, a Hörmann név pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Kész a hidegburkolás

2018.03.09. - péntek

A lakásokban és a folyosókon már korábban befejeződött a burkolás, most pedig a lépcsőházakban is felértünk az utolsó emeletre. Az épületben egyetlen területről hiányzik csak padlólap, ez pedig az előtér, ahol egy hét múlva látunk neki a munkának.

Műgyantázunk a teremgarázsban

-
2018.03.08. - csütörtök

A teremgarázsban, amely az elmúlt hónapokban építőanyag raktárként szolgált, szintén hozzáláttunk a befejező munkákhoz. Ma megkezdtük a műgyanta padló kialakítását, ezt a burkolatot a legtöbb garázsban anyagi okokból el szokták hagyni, pedig a nyers vasbeton padló magába szívja a kicsöpögő olajat, sarat, piszkos vizet, hólevet és benzint, így pár hónap alatt takaríthatatlanná koszolódik.

 

Zajlik a földmunka

2018.03.08. - csütörtök

A múlt heti fagyos időjárás nem hátráltatta az A épület földmunkáit, gyors ütemben emeljük ki a földet a pinceszint helyén. A munka felén már túl vagyunk, fentről jól látszik az épület kontúrja, sajnos megfelelő kamerahely híjján ezt még nem tudjuk megmutatni. A földmunkák egészen áprilisig tartanak, akkor látunk majd neki az alapozásnak.

Megkezdődött a falazás

2018.03.07. - szerda

A City Home H-n elkészültek a falak, a kőművesek pedig átvonultak a City Home I és J épületeire. A földszinten már  meg is kezdődött a munka, a H épülethez hasonlóan itt is hagyományos égetett kerámia falazóelmeket használunk. A téglák a legnagyobb hazai gyártótól a Wienerbergertől érkeznek, a homlokzatra kerülő Porotherm 30 Klíma falazóelemek kiváló tulajdonságairól, köztük a kiemelkedő hőszigetelő képességéről itt olvashatnak bővebben.

Indul az alapozás

-
2018.03.06. - kedd

A földmunkákkal párhuzamosan hozzáláttunk az alapozáshoz, melynek első szakasza a cölöpözés. A Panoráma "D" alapozása megegyezik a korábbi ütemekével, hozzájuk hasonlóan itt sem volna elég a kisebb társasházaknál megszokott lemezalap, a szerelőbeton és az alaplemez alá vasbeton cölöpök kerülnek, amelyek biztosítják, hogy a ház valóban szilárd alapokon álljon.

 

Legfelső emeleten a szerkezet

2018.03.05. - hétfő

Miközben a Lőportár utcai részen az 5. emeleti födémet zsaluzzuk, hátul hozzáláttunk a legfelső, 6. emelet szerkezetének. Ez a szint a Lőportár utca és a Lőportár köz felé magastetős lesz, az itteni lakások részben tetőtériek lesznek, a belsőkert felé néző lakások pedig lapostetőt kapnak.

Kezdődik az értékesítés

2018.03.02. - péntek

A Panoráma utolsó, D ütemének építését még decemberben kezdtük meg, most pedig honlapunkon elérhetővé vált a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal, illetve az egyes ingatlanok szintalaprajzos választónkon is kereshetővé váltak. Az értékesítés március 12-én 10 órakor kezdődik, ekkortól fogadjuk a  foglalási igényeket, a foglalás menetéről és a részletekről ezen az oldalon olvashat.

Keresés a hírekben