Hírek

Lassan kész a vakolás

2018.01.05. - péntek

A gépészeti és elektromos alapszerelések elkészülte után, lassan a vakolás is a végéhez közeledik. Jelenleg a hetedik és nyolcadik emeleteken folyik a munka, a hónap közepén várhatóan az utolsó lakásban is kész lesz a vakolás. Beépítettük az utolsó bejárati ajtó tokját is, maguk az ajtólapok pedig a negyedik emeletig vannak beszerelve. 

Készül a pince

2018.01.05. - péntek

Miközben az alaplemez újabb szakaszát öntjük ki, az elkészült részeken hozzáláttunk a pinceszinti szerkezet építéséhez. A következő hetekben látványosan, napról-napra szaporodnak majd a vasbeton falak és pillérek, melyek közül az elsők már láthatóak a kamerán keresztül.

Kész a tómeder

-
2018.01.04. - csütörtök

Nem csak az épületek szerkezetein, hanem a belső kertben is folyik a munka, elkészült az I és J épület között lévő kerti tó vasbeton medencéje. Bár jövő tavaszig nem kerül víz a tóba, a meder körvonalai már jól láthatóak a lenti fotón.

Szigeteljük a tetőt

2018.01.04. - csütörtök

Miközben folyik a falazás és a belső munkálatok, hozzáláttunk a tető szigeteléséhez. Elsőnek a vízszigetelést készítjük el, erre fog rákerülni majd a hőszigetelés. Ahogy az építkezés eddigi menetét, a tetőszigetelést is kameránkon keresztül, élőben lehet követni.

Az első ablakok

2018.01.03. - szerda

Megkezdtük a külső nyílászárók beépítését, a kamerán keresztül már láthatóak a B épület első ablakai. A házba a műanyag ablakok és erkélyajtók profiljai, melyeknek a kiváló hőszigetelő képességüket köszönhetik, Németországból érkeznek a Kömmerlingtől, amely a legelismertebb gyártók közé tartozik az iparágban. A mellékhelyiségek szellőztető ablakainak kivételével a nyílászárók falsík alatti, beépített redőnytokot kapnak, így utólag anélkül szerelhetők be a redőnyök, hogy a ház jellegzetes homlokzatát elcsúfítanák a külső redőnytokok.

Sűrű év vár ránk

-
2018.01.02. - kedd

A tavalyi évet egy rövid beszámolóval zártuk, ezúttal a 2018-ban várható eseményeket foglaljuk össze. Sok-sok átadás és újabb építkezések, mi biztosan nem fogunk unatkozni idén.

Ez történt 2017-ben

-
2017.12.22. - péntek

Nehéz olyan embert találni, aki ne találkozott volna az építőipar, a lakásépítés felfutásáról szóló hírekkel a médiában, amelyek valóságát mi is meg tudjuk erősíteni. A Metrodom igen aktív, sűrű éven van túl, az ünnepek előtt pedig csináltunk egy kis zárást, egy rövid összefoglalót, mi is történt velünk 2017-ben.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2017.12.21. - csütörtök

A hosszú év, a sok munka után, december 21-én 15:00 órakor a Metrodom irodái bezárnak, munkatársaink január 2-tól állnak ismét ügyfeleink rendelkezésére. Addig is mindenkinek kellemes pihenést, és boldog ünnepeket kívánunk!

Készül az alaplemez

2017.12.20. - szerda

Kihasználva a kedvező időjárást, hozzáláttunk az alaplemez kiöntéséhez. Az első szakasz már elkészült, a következő hetekben folyamatosan követik majd egymást az újabb részek.

Megkezdődött az építkezés

2017.12.19. - kedd

Korábbi hírünkben jelzetteknek megfelelően, megkezdődött a Panoráma D épületének kivitelezése. Ahogy a kamerán keresztül is látszik, zajlanak a földmunkák, a lakópark záróütemét jelentő épület 2019. IV. negyedévében készül el.

Keresés a hírekben