Hírek

Épülnek a közművek

2017.09.07. - csütörtök

Miközben a szerkezetépítés rendben halad, és már a 4. emelet is kezd formát ölteni, hozzáláttunk a közművek kiépítéséhez is. Jelenleg a Gém utcában a víz-, és csatornarendszer vezetékeit fektetjük, ezek fogják kiszolgálni a C ütem lakásait. A közművekkel ezután bekanyarodunk a B-C, illetve az A ütemeket elválasztó Fogadó utca új szakaszára, amelyet szintén mi fogunk kivitelezni, nagyjából ott, ahol jelenleg a téglahegy látható.

Rákosyné Gyetvai Krisztina (1973-2017)

Fájó szívvel búcsúzunk kolléganőnktől, Rákosyné Gyetvai Krisztinától, aki 2017. szeptember 5-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halála mindannyiunkat megrendített, együttérzünk férjével és kisfiával. Nyugodj békében Kriszti, hiányozni fogsz!

Készül az első emelet

2017.09.07. - csütörtök

Miközben az A és C épületek földszintjének födémén dolgozunk, a B épület kissé megelőzte társait. Itt már kiöntöttük a földszint vasbeton födémét, és hozzáláttunk az első emeleti vasbeton falakhoz és pillérekhez, ezek már nemcsak kameránkon keresztül, de a Berettyó utca felől is láthatóak.

Készülnek a belső falak

-
2017.09.06. - szerda

Miközben a 4. emelet feletti födémet zsaluzzák, odabent dolgoznak a kőművesek, készülnek a belső, lakásokat elválasztó falak, valamint a homlokzati falazás is megkezdődött a földszinten.

Kezdődik a hőszigetelés

-
2017.09.05. - kedd

A Babér utca első és második emeletén, a nyers téglafalon feltűntek a fehér polystirol lapok, ez garantálja a ház a "CC korszerű" energetikai tanúsítványát. Amíg az időjárás engedi, ez a fehér felület folyamatosan növekedni fog, míg teljesen be nem burkolja az egész házat. 

Egyéves garanciális bejárás

2017.09.04. - hétfő

2017. szeptember 18-a  és 29-e között kerül sor a Vágóhíd u. 5/a (City Home F) alatti társasházban, az egyéves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2017. szeptember 4-e és szeptember 10-e között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

 

Hozzáláttunk a 4. emelethez

2017.09.01. - péntek

A II. lépcsőház felett, a 3. emelet vasbeton födémének elkészültét követően már láthatóak a 4. emelet első vasbeton pillérei. Az I. lépcsőháznál a 3. emeleti födém vasszerelése most fejeződik be, a IV. lépcsőháznál pedig a 3. emelet felszerkezeti elemei készülnek. A kőművesek közben továbbra is a földszinten dolgoznak, elsősorban a homlokzati falakon.

Készülnek a pincefödémek

2017.09.01. - péntek

Az alaplemez utolsó szakaszának elkészültét követően, gyorsan épülnek a -2-es pinceszint maradék pillérei és falai, illetve lassan ez a szint teljesen eltűnik a növekvő vasbetonfödém alatt. Közben a -1-es szint is készül, alig lemaradva a legalsó szinttől, terveink szerint a hónap végére a föld alatti szintek teljesen készek lesznek.

Készül az alaplemez

2017.08.31. - csütörtök

Elkészült a ház cölöpalapja, helyükre kerültek a cölöpcsoportokat összefogó fejtömbök. A héten megöntöttük a szerelőbetont, jelenleg az alaplemez betonvasainak összeszerelése folyik. Szeptemberben várhatóan végzünk a teljes alapozási munkával, ami után megkezdődhet a szerkezetépítés.

Elkészült a pincefödém

2017.08.30. - szerda

Kiöntöttük a pincefödém utolsó szakaszát is, ezzel teljesen elkészült a pince szerkezete. A bonyolult alaprajz, az emelőszerkezetes beállók, három különálló épület és az 5 lépcsőház miatt, ez a munkafázis nagyon időigényes volt, úgyhogy mindannyian megkönnyebbültünk kicsit, hogy a végére értünk. A felszín feletti szerkezetépítés jóval gyorsabb és látványosabb lesz, jelenleg már mindhárom épület földszintjének a födémét zsaluzzuk.

Keresés a hírekben