Hírek

Javítások és módosítások

-
2013.06.29. - szombat

Tökéletes és hibátlan kivitelezés nem létezik, ahol emberek dolgoznak, ott hiba is van - ezeket a közhelyeket mindenki ismeri. Az építkezés során mi is több körben, folyamatosan ellenőrizzük az elkészült munkát és az előforduló kisebb-nagyobb hibákat rutinszerűen javítjuk is. Amiben viszont igyekszünk többet nyújtani, az az, hogy nem csak a minőségi problémákat orvosoljuk, hanem azokat is, amelyek "csupán" kényelmetlenségekeket okoznának a majdani lakóknak - erről olvashatnak az alábbiakban.

Helyzetjelentés a Mátyás térről

-
2013.06.27. - csütörtök

Bár szinte minden nap hírt adunk, mi történik éppen az építkezésen, most egy rövid, általános összefoglalóban olvashatnak a teljes házról.

Befejező munkák az alsóbb szinteken

2013.06.25. - kedd

Miközben a 6. emeleten még csak most fejeződött be a hidegburkolás, az 1. és 2. emeleten a befejező munkák folynak. A parkettások elhelyezik a szegőléceket és a parkettát a padlólaptól elválasztó burkolatváltó profilokat, a hidegburkolók ellenőrzik és javítják a fugákat és a szilikontömítéseket, helyükre kerülnek a dugaljak és kapcsolók keretei. Ezekbe a lakásokba júliustól már csak szellőztetni járunk majd be, augusztus végén pedig a ház többi részével együtt alapos nagytakarításon esnek majd át.

Bontjuk az állványzatot

2013.06.24. - hétfő

A befelé néző után elkészült a Mátyás téri homlokzat is, úgyhogy megkezdtük a külső állványzat bontását, szerdára már mindenki zavartalanul megtekintheti az épületet. A földszinten még várnak ránk kisebb munkák az üzletek portáljaival és a bejárattal kapcsolatban, de egy hónapon belül ezek is elkészülnek.

Részletek a kertről

-
2013.06.20. - csütörtök

A Mátyás tér látványképeit böngészve láthatják az érdeklődők, hogy "odabent", az épületszárnyak által körbezárt területen kertet képzeltünk el, ennek részleteiről azonban eddig nem sokat lehetett tudni. Most viszont bővebben is olvashatnak róla, milyen is lesz a kert.

Vevői bejárás: július 2-3.

2013.06.19. - szerda

Meglévő ügyfeleinknek július 2-án és 3-án lesz lehetőségük megtekinteni az addigra 99%-ban elkészült lakásaikat , ellenőrizhetik a beépített anyagokat és munkánk minőségét és jelezhetik esetleges problémáikat és kifogásaikat, hogy a közelgő, augusztusi műszaki átadásra már minden tökéletes legyen. A konkrét időpontokat illetően a következő napokban műszaki konzulensünk mindenkivel felveszi a személyes kapcsolatot..

Burkolják a lépcsőházat

2013.06.17. - hétfő

A lakások és a folyosók után megkezdtük a lépcsőház hidegburkolását is, ide a folyosókéval megegyező, ellenálló Opoczno greslapok kerülnek. Mivel a lépcsőházat a többi munka miatt a burkolás idejére sem lehet lezárni, az érdeklődők a következő két hétben extra akadályokra és pallókra számíthatnak a lakásokhoz vezető úton, a kényelmetlenség miatt megértésüket kérjük.

Szereljük a beltéri ajtókat

2013.06.17. - hétfő

A múlt héten megérkezett az első adag beltéri ajtó, melyeket gyors ütemben építünk be a lakásokba, jelenleg már a harmadikon járnak a szerelők. Az ajtókat a világ egyik legnagyobb nyílászáró-specialistájától, az amerikai Jeld-Wentől szerezzük be, amelynek 20 országban vannak gyárai, a Mátyás térre kerülő ajtók például a szomszédos Szlovákiában készülnek. Az ajtók minden lakásban a parkettával és a padlólapokkal is harmonizálnak színben, mostantól már valóban nincs szükség képzelőerőre a lakások stílusát, hangulatát illetően.

Beszerelték a garázskaput

2013.06.14. - péntek

Megérkezett és a helyére is került a teremgarázs kapuja. A kapu nem a társasházaknál szokásosnak számító rácsos kivitelű, hanem tömör elemekből áll, így zárt állapotban nem lehet belátni és az elemektől is jobban véd, nyitása pedig a korábbi híreinkben már ismertetett módon, mobiltelefonnal történik.

Burkoljuk a tér felé eső homlokzatot

2013.06.13. - csütörtök

Ismét egy látványos részhez érkezett a kivitelezés, elkezdtük a Mátyás tér felé eső homlokzat burkolását. A földszint és az első emelet ugyanis elegáns mészkőburkolatot kap, amely nem csak szép, de a sima vakolatnál nagyobb védelmet nyújtanak a falnak.

Keresés a hírekben