Hírek

Hidegben is folyik a munka

2014.01.28. - kedd

A valódi tél beköszöntével is folyik a munka a Rozsnyai u. 33-ban, azonban senki se csodálkozzon, ha a hidegben átmenetileg nem nő tovább a szerkezet vagy a téglafalak. A fagy ugyanis se a betonozásban, se a habarcs keverése során nem segít, mi pedig nem szeretnénk későbbi problémákat a sietség miatt. Az élet azonban nem állt meg, a pincében és a földszinten a gépészek és a villanyszerelők megkezdték az előkészítő munkálatokat és érkeznek az újabb építőanyag-szállítmányok is.

Új anyagok a honlapon

2014.01.27. - hétfő

Sorban kerülnek fel honlapunkra a City Home-mal kapcsolatos új információk és dokumentumok. A műszaki tartalomról való részletek mellett elérhetővé vált a lakások műszaki leírása és közzétettük az építkezés és a választási lehetőségek határidőit, valamint a lakóparkot bemutató számítógépes videót.

Aktualizáltuk a műszaki leírást

2014.01.25. - szombat

Az elmúlt két hétben szinte valamennyi beszállítói pályázatot lezártunk és eldöntöttük, milyen termékek kerülnek kerülnek beépítésre a Rozsnyai u. 33-ban. (Az utolsó nyitott kérdés a hidegburkolat, de február közepéig ez is eldől.) Ennek megfelelően a lakások műszaki leírását is kibővítettük a megfelelő márka- és termékmegnevezésekkel, az érdeklődők honlapunkról is letölthetik a leírást.

Hanggátlás a házban

-
2014.01.23. - csütörtök

A homlokzati részek mellett „odabent” is megkezdték a munkát a kőművesek, készülnek a lakáselválasztó falak. Ehhez különleges hanggátló téglákat használunk, aminek kapcsán az érdeklődőknek részletesen bemutatjuk a ház és a lakások teljes hangszigetelési rendszerét.

Bemutató: garzonok a City Home-ban

-
2014.01.22. - szerda

Bár a City Home lakás-alaprajzain még az utolsó simításokat végezzük, néhány kész példánnyal már rendelkezünk, köztük egy klasszikus garzon-modellel is. Erről már most látszik, hogy igen népszerű lesz, amiben nyilván szerepe van a 9.990.000 forinttól induló előértékesítési árnak is. A lent látható színes, berendezett alaprajz segítségével bemutatjuk, milyenek is lesznek a házban a garzonok, hozzátéve, hogy vannak kádas és kisebb erkélyes lakások is.

Megkezdődött a falazás

-
2014.01.21. - kedd

A kedvező időjárást kihasználva a földszinten megkezdtük a falazást, a kőművesek a homlokzati falat rakják. Arról, hogy milyen téglákat használunk és miért éppen azokat, az alábbiakban olvashatnak részletesebben.

A lakások háromnegyede elkelt

-
2014.01.20. - hétfő

Továbbra is népszerű a Mátyás tér 10-11., az átadás után mindössze egy hónappal a lakások háromnegyede vevőre talált, jelenleg már csak 23 két- és három szobás van szabadon.

Bejegyezték a társasházat

-
2014.01.16. - csütörtök

A földhivatal bejegyezte a Mátyás tér 10-11. társasházat, a határozat letölthető honlapunkról a szokásos oldalról. A határozat tartalmazza az összes albetétet, ami alapján most már bárki kikérheti lakása külön tulajdoni lapját. A következő 1-2 hónapban a földhivatal sorra bejegyzi ügyfeleink eddig széljegyen lévő tulajdonjogát, az ezekről szóló értesítéseket ajánlott levélben fogjuk kiküldeni.

Készül a 2. emelet

2014.01.16. - csütörtök

Megöntöttük az 1. emeleti födémet és egyből hozzá is kezdtünk a 2. emeleti pillérek kivitelezéséhez, a jövő hétre ez a szint is elkészül. A földszinti lakásoknál lezártuk a falakkal, ajtónyílásokkal és kiállásokkal kapcsolatos egyeztetéseket, az 1. emeleti lakások esetén erre még két hetig van lehetőség.

A IX. kerületben indítjuk új projektünket

-
2014.01.11. - szombat

Egy ingatlanfejlesztő cég életében mindig hatalmas jelentőségű, ha új építkezésbe kezd, ezért is jelentjük be különös örömmel a Metrodom harmadik projektjét, egy 480 lakásos, 4 lépcsőházból álló épületegyüttest, amely a IX. kerületi City Home lakónegyed része lesz. Új házunkról az ábbiakban olvashatnak bővebb információkat.

Keresés a hírekben