Hírek

2500

-
2018.03.21. - szerda

2018. március 21-én aláírtuk a Metrodom 2500. lakásának adás-vételi szerződését, ami tekintettel arra, hogy a cég csak két hónap múlva ünnepli majd 6. születésnapját, igen szép teljesítmény. 2500-dik ügyfeleinket, (középen a képen) akik egyébként a City Home K épületében vásároltak lakást és beállót, egy ünnepség keretében megleptük tortával és egy kis extra árkedvezménnyel.

Áthelyezzük a darut

2018.03.22. - csütörtök

Mivel a H épületen minden olyan munka befejeződött (szerkezetépítés, falazás, tetőszigetelés), amihez darura volt szükség, hozzáláttunk az itt lévő toronydaru lebontásához, melynek menetét az érdeklődők a webkamerán keresztül élőben követhetik. A darut nem viszik messzire, a K épületnél állítjuk fel újra, ahol rögtön be is kapcsolódik a már megkezdett szerkezetépítési munkába, amely jelenleg a pinceszinten zajlik

Elkészült az alaplemez

2018.03.22. - csütörtök

Elkészült az épület vasbeton alaplemeze és ezzel gyakorlatilag befejeződtek az alapozási munkák. Ezzel egyidejűleg hozzákezdtünk a szerkezetépítéshez, egyelőre a föld alatt, a pinceszint falain és pillérein dolgozunk. Ez a munkafolyamat várhatóan tavasz végéig tart, akkor lesznek majd láthatóak az első talajszint feletti részek.

Megkezdődött a vakolás

2018.03.21. - szerda

A gépészeti és az elektromos alapszerelés elkészülte után a földszinti lakásokban hozzáláttunk a vakoláshoz. A tartályokban érkező előre bekevert folyékony vakolatot szórópisztollyal visszük fel a falakra, így biztosítva az egyenletes vastagságot és simaságot. A munka a jövőhéten az első emeleti lakásokban folytatódik, a vakolók gyakorlatilag a gépészek és villanyszerelők nyomában haladnak, szorosan követve őket.

Folyik a szerelvényezés

2018.03.21. - szerda

A H épületen a földszinti lakások megkapták az utolsó festékréteget, ezzel a festés gyakorlatilag elkszült, a festők jelenleg már az első emeleten dolgoznak. A földszinti lakásokba visszatértek a gépészek, hogy felszereljék a WC-ket, mosdókat, és a csaptelepeket, illetve a fűtőtesteket. Velük párhuzamosan dolgoznak a villanyszerelők is, helyükre kerülnek a kapcsolók és dugaljak. Ezekből a lakásokból lényegében már csak a parketta és a beltéri ajtók hiányoznak a teljes készültséghez.

Utolsó simítások

2018.03.20. - kedd

A legfelső emeletek lakásaiban folynak az ellenőrzések, és ahol szükséges, a kisebb javítások. Most rakjuk be a burkolatváltó profilokat, a parketta szegőléceit. A 6-7. emeleteken zajlik a takarítás, ami után ezeket a lakásokat is bezárjuk, hasonlóan a lejjebb lévőkhöz. A közös területeken szintén zajlanak a javítások, illetve a festők, burkolók, villanyszerelők levonulása, az épület hétvégére nem csak kívül, de belül is teljesen elkészül.

Kész a pincefödém

2018.03.19. - hétfő

Több mint egy hónapja az V-ös lépcsőház fölött kezdtünk neki a pincefödém kivitelezésének, mostanra készült el az utolsó szakasz is az I-es lépcsőháznál. Időközben a földszinti szerkezet nagyobb része is elkészült, jelenleg már a földszinti födém zsaluzásán dolgozunk.

Előkészületben: Metrodom Őrmező

2018.03.14. - szerda

Miközben 13 társasházunk kivitelezése zajlik párhuzamosan, már javában dolgozunk a közeljövőben induló projektjeinken. Legújabb lakóparkunk a XI. kerületben, Őrmezőn, a Mikes Kelemen utcában fog felépülni, mintegy negyed óra sétára az Etele tértől és a 4-es metró végállomásától. Javában dolgozunk a terveken, az építkezés és az értékesítés várhatóan még idén megkezdődik. 

Készül az előtér

-
2018.03.14. - szerda

Miközben az egész országhoz hasonlóan mi is a négy napos pihenésre készülünk, a Babér utcában ez alatt az idő alatt fog elkészülni az előtér burkolata. Ennek az az oka, hogy a kivitelezés alatt minden munkás, és az anyagok nagyobb része is itt haladt át, folyamatosan óriási volt a forgalom, ami lehetetlenné tette a munkát. Mostanra azonban a brigádok többsége már levonult, és a kiválasztott, kevéssé szerencsés burkolók kivételével a többiek sem dolgoznak március 19-éig, így most kényelmesen meg tudjuk csinálni a még hiányzó részeket.

Ismét tetőszigetelés

2018.03.13. - kedd

Bő két hónapja már írtunk arról, hogy szigeteljük a tetőt, ekkor készült a vízszigetelés. Most hozzáláttunk a hőszigeteléshez is, a tetőre ugyanolyan polisztirol lapokat ragasztunk fel, mint amilyenek a homlokzatra kerülnek. A hőszigetelés elkészülte után a tetőre már csak egy kavicsréteget terítünk le, erre várhatóan tavasz végén fog sor kerülni.

Keresés a hírekben