Hírek

November 28-án kezdődik az értékesítés

2017.11.17. - péntek

Elérhetővé váltak a City Home K  ütemének az ingatlanai, honlapunkon a lakáskeresőben megtalálhatók az árak és az alaprajzok, de a lakások a szintalaprajzos választóban is böngészhetőek. Az értékesítés november 28-án 10 órakor kezdődik, a foglalás menetéről itt talál bővebb információt.

Hatodik emeleten a szerkezet

2017.10.16. - hétfő

Lassan a C épület teljes ötödik emeletén elkészül a födém, miközben már a hatodik, utolsó előtti emelet födémét is elkezdték zsaluzni. A kőművesek az első és második emeleten dolgoznak, itt jár az elektromos és gépészeti alapszerelés is. A B épületen tart a talajvízszint csökkentése, ott novemberben folytatódik majd a földmunka.

Fizetős lett a parkolás

2017.10.06. - péntek

Október 1-től újabb területtel bővült a X. kerület Üllői út menti részén a fizetős parkolóövezet, amelybe a Gém és a Fogadó utcák is beletartoznak. Felhívjuk ügyfeleink, valamint az érdeklődők figyelmét, hogy ha kilátogatnak a Metrodom Parkra, vagy az ottani értékesítési irodánkba, ne feledkezzenek meg a parkolási díj megfizetéséről, mert a Közterület-felügyelet már megkezdte munkáját.

Élőben a Metrodom Park B

2017.09.29. - péntek

Sok visszajelzést kapunk ügyfeleinktől, mennyire szeretik élőben nézni, hogyan épülnek a házak. Most a Metrodom Park B épületéhez is kihelyeztünk egy kamerát, a képet többi házunkkal együtt, ezen az oldalon találják. Jól látható, hogy a földmunkák első szakasza már elkészült, jelenleg a vákuumszivattyúk telepítése zajlik.

Megkezdődött az építkezés

2017.09.19. - kedd

Kiadták a Metrodom Park B ütemének építési engedélyét, az iratot honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Természetesen nem csak az engedély beszerzésén dolgoztunk, hanem a kivitelezés megkezdésére is felkészültünk, így gyakorlatilag az engedély kiadásával egyidejűleg hozzáláttunk az építkezéshez. Mint mindig, az első hetek ezúttal is a földmunkával telnek, amit még idén követ majd a lemezalap elkészítése.

Újabb finanszírozási hitelszerződések az OTP-vel

Aláírásra került a Metrodom, illetve az OTP Bank Nyrt. között a Metrodom Panoráma A, B és C épületei, valamint a Metrodom Park következő, B üteme tekintetében a projektfinanszírozási szerződés, ezzel három híján már ezer lakás épül az OTP-vel való együttműködésünk keretében. A jövő hónapban várhatóan megnyílik az OTP Pénzügyi Pont helyi kirendeltsége központi irodánk mellett a City Home-on, ahol ügyfeleink rendelkezésére állnak lakásvásárlásaik finanszírozásában (hitel, LTP, CSOK).

30 lakás egy óra alatt

2017.06.20. - kedd

A jelek szerint a Metrodom Park B üteme hasonlóan népszerű lesz, mint a C ütem, ahol már a lakások 90 %-a elkelt! Az értékesítés kezdtét követő egy órában már több, mint 30 lakásra érkezett foglalás! 

Holnap indul az értékesítés

2017.06.19. - hétfő

A holnapi napon elindul a Metrodom Park B ütemének értékesítése. Az értékesítés kedden reggel 10:00-tól  kezdődik meg, ekkortól lehet jelezni oldalunkon keresztül a foglalási szándékot. Addig is rengeteg hasznos információt találnak a ház oldalán, munkatársaink pedig kérdés esetén szívesen állnak mindenkinek a rendelkezésére!

Megnyílt új irodánk

A mai napon megnyitottuk a X. kerületi, új értékesítési irodánkat a Gém utca 3. szám alatt. Az iroda hétfőtől - csütörtökig: 9-17 óráig, pénteken pedig 9-15 óráig tart nyitva. Kérjük, hogy előre egyeztetett időpontban látogassák irodánkat, mert munkatársunk nem minden esetben tartózkodik a helyszínen!

Nézze meg a Metrodom Park B lakásait!

2017.06.12. - hétfő

A mai napon felkerült honlapunkra a Metrodom Park B ütemének teljes lakáslistája, árakkal és alaprajzokkal együtt. Az ingatlanok mind a lakáskeresőben, mind a szintalaprajzos keresőben böngészhetőek, a foglalási szándékot pedig június 20-án, kedden 10órától ezen az oldalon keresztül lehet majd jelezni, ingatlantanácsadóink addig is örömmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Látványterveken a B épület

-
2017.06.10. - szombat

Aki már a hétvégén szeretne rápillantani a Metrodom Park B épületére, az bizonyára örömmel fogadja a hírt, hogy az új ütem képeit felraktuk a ház galériájába, a képeken együtt látható mind a C mind a B épület és a közös kert, így talán könnyebb elképzelni milyen lesz a kész lakópark.

Keresés a hírekben