Hírek

Megkezdődött az építkezés

2017.09.19. - kedd

Kiadták a Metrodom Park B ütemének építési engedélyét, az iratot honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Természetesen nem csak az engedély beszerzésén dolgoztunk, hanem a kivitelezés megkezdésére is felkészültünk, így gyakorlatilag az engedély kiadásával egyidejűleg hozzáláttunk az építkezéshez. Mint mindig, az első hetek ezúttal is a földmunkával telnek, amit még idén követ majd a lemezalap elkészítése.

Újabb finanszírozási hitelszerződések az OTP-vel

Aláírásra került a Metrodom, illetve az OTP Bank Nyrt. között a Metrodom Panoráma A, B és C épületei, valamint a Metrodom Park következő, B üteme tekintetében a projektfinanszírozási szerződés, ezzel három híján már ezer lakás épül az OTP-vel való együttműködésünk keretében. A jövő hónapban várhatóan megnyílik az OTP Pénzügyi Pont helyi kirendeltsége központi irodánk mellett a City Home-on, ahol ügyfeleink rendelkezésére állnak lakásvásárlásaik finanszírozásában (hitel, LTP, CSOK).

30 lakás egy óra alatt

2017.06.20. - kedd

A jelek szerint a Metrodom Park B üteme hasonlóan népszerű lesz, mint a C ütem, ahol már a lakások 90 %-a elkelt! Az értékesítés kezdtét követő egy órában már több, mint 30 lakásra érkezett foglalás! 

Holnap indul az értékesítés

2017.06.19. - hétfő

A holnapi napon elindul a Metrodom Park B ütemének értékesítése. Az értékesítés kedden reggel 10:00-tól  kezdődik meg, ekkortól lehet jelezni oldalunkon keresztül a foglalási szándékot. Addig is rengeteg hasznos információt találnak a ház oldalán, munkatársaink pedig kérdés esetén szívesen állnak mindenkinek a rendelkezésére!

Megnyílt új irodánk

A mai napon megnyitottuk a X. kerületi, új értékesítési irodánkat a Gém utca 3. szám alatt. Az iroda hétfőtől - csütörtökig: 9-17 óráig, pénteken pedig 9-15 óráig tart nyitva. Kérjük, hogy előre egyeztetett időpontban látogassák irodánkat, mert munkatársunk nem minden esetben tartózkodik a helyszínen!

Nézze meg a Metrodom Park B lakásait!

2017.06.12. - hétfő

A mai napon felkerült honlapunkra a Metrodom Park B ütemének teljes lakáslistája, árakkal és alaprajzokkal együtt. Az ingatlanok mind a lakáskeresőben, mind a szintalaprajzos keresőben böngészhetőek, a foglalási szándékot pedig június 20-án, kedden 10órától ezen az oldalon keresztül lehet majd jelezni, ingatlantanácsadóink addig is örömmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Látványterveken a B épület

-
2017.06.10. - szombat

Aki már a hétvégén szeretne rápillantani a Metrodom Park B épületére, az bizonyára örömmel fogadja a hírt, hogy az új ütem képeit felraktuk a ház galériájába, a képeken együtt látható mind a C mind a B épület és a közös kert, így talán könnyebb elképzelni milyen lesz a kész lakópark.

Mindent megmutatunk

2017.05.06. - szombat

A Metrodom Park egyik legnagyobb vonzereje a lakópark által kínált rengeteg szolgáltatás, mint amilyen a játszótér, a park. Most a helyszínrajzon megmutatjuk, mennyi minden lesz a házban, a kertben, és hogy mit merre találnak majd meg a lakók. A képért és a részletekért kattintson erre az oldalra.

Már a B épületet tervezzük

-
2017.02.14. - kedd

Rendben halad az építkezés a Metrodom Park C épületében és a lakások is gyorsan fogynak, ezért hozzáláttunk a B épület tervezéséhez. Az új ütemben, amelyik nagyjából a C épület tükörképe lesz, azzal szemben helyezkedik el, 231 lakás található. Bár a visszajelzések alapján a C épület alaprajzai is nagyon tetszenek mindenkinek, a terveket még tökéletesebbre csiszoltuk.

Keresés a hírekben