Hírek

City Home L-M: az első képek

-
2018.01.12. - péntek

Akik lemaradtak volna a City Home korábbi ütemein a kinézett lakásról, azoknak jó hír lehet, hogy idén ősszel kezdődik a City Home következő, L ütemének építése és értékesítése. Az új épület a Mester utca és a Máriássy utca sarkán áll majd, az L és M épületekben összesen 349 lakás lesz. A City Home L-M legfőbb különlegessége a 10. emeletre tervezett klubház és közösségi teraszok lesznek, melyekről most megmutatjuk az első látványterveket.

100 nm-es fotón a Panoráma

Óriási, 100 m2-es fotón láthatja a Metrodom Panorámát, aki a 13. kerületi Lehel téren jár. Bár az épület a képen így is csak hatoda a valós méretének, azért segít elképzelni milyen lesz amikor megépül. Akik pedig nem járnak a Lehel téren, azok megnézhetik a molinó felhelyezéséről készült 30 másodperces werkfilmünket.

Új képek a lakóparkról

A kiviteli tervek elkészültét, illetve a kivitelezési munkák megkezdését követően aktualizáltuk a Metrodom Panoráma látványterveit is. Az új, részletgazdagabb képeken az épületek, a növények, a sétálótér látványosan megmutatja, miért lesz a Metrodom Panoráma különleges, egyedi színfolt Budapesten. Az új látványterveket itt tekinthetik meg.

A Panoráma növényei

A Metrodom Panoráma legfőbb különlegességét a házakra telepített növények fogják jelenteni, melyek valódi függőleges ligetet alkotnak majd. Honlapunk legújabb oldaláról most megtudhatja, milyen növények és hova kerülnek, hogyan történik majd azok gondozása és fenntartása. A részletekért kérjük kattintson ide.

Díjat nyert a Metrodom Panoráma

-
2017.03.27. - hétfő

A Portfolio március 24-i lakáskonferenciáján, a Portfolio Lakás Konferencia 2017-en idén is kiosztotta a közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt fejlesztésékért járó díjakat. A közönség négy kategóriában szavazhatott: a budai oldal kis méretű, a budai oldal nagy méretű, a pesti oldal kis méretű és a pesti oldal nagy méretű lakásprojektjeire. 

Beadtuk az építési engedély iránti kérelmet

2017.02.23. - csütörtök

Befejeződött a Metrodom Panoráma építészeti tervezése, beadtuk a negyedik kerületi polgármesteri hivatal építésügyi osztályára a Metrodom Panoráma „A” épületének építési engedély iránti kérelmét. A következő napokban bekerül a hatósághoz a „B”, „C” és „D” épületre vonatkozó kérelmünk is. Az értékesítés várhatóan március végén fog megkezdődni, néhány alaprajzot azonban előzetesen bemutatunk a honlapunkon, aki érdeklődik iránta, annak a jövő héttől érdemes figyelemmel kísérni az oldalunkat.

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Információk a Metrodom Panorámáról

-
2016.12.23. - péntek

Akit lenyűgözött a fákkal borított Metrodom Panoráma, és várja a lakóparkkal kapcsolatos híreket, bizonyára örül, hogy felkerültek az első, részletesebb információk honlapunkra. Elsőként magáról a lakóparkról, illetve a helyszínről és a környékről tudhatnak meg részleteket.

Első képek Újpestről

-
2016.09.27. - kedd

Ahogy májusi hírünkben beszámoltunk róla, a Metrodom beruházásában épül fel Újpest modern városközpontja. A Metrodom Panoráma névre hallgató városnegyed többek közt 650 lakást, kb. 20 üzletet, irodákat és egy látványos sétálóteret foglal majd magába. Az épületek egyes részei  17 emelet magasba nyúlnak, a lakások nagyobbik részéből lenyűgöző kilátás nyílik a Dunára és a városra. A Metrodom Panoráma igazi különlegességét azonban nem a magasságuk, hanem az élő növényzettel való szerves egységük jelenti, amit az alábbi látványterv is jól mutat. A lakások értékesítése terveink szerint 2017. januárjában kezdődik meg.

A Metrodom építi Újpest új központját

2016.05.14. - szombat

A Metrodom megvásárolta Újpesten a Váci út, Károlyi István utca és József Attila utca között található 18 467 négyzetméteres területet, amelyen a Károlyi István városnegyedben építjük meg a kerület új lakóközpontját. Az építkezés 2017. I. negyedévében kezdődik meg, melynek során 4 ütemben mintegy 650 lakás, 20 üzlet, utcák, parkok, játszótér és más közterületi létesítmények kerül megépítésre. Az új lakóközpont teremti meg a Duna-part összeköttetését a Városházával, a Vásárcsarnokkal és a Szent István térrel a Liszt Ferenc utcán keresztül.

Keresés a hírekben