Hírek

Megkezdődött az építkezés

2017.09.19. - kedd

Kiadták a Metrodom Park B ütemének építési engedélyét, az iratot honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Természetesen nem csak az engedély beszerzésén dolgoztunk, hanem a kivitelezés megkezdésére is felkészültünk, így gyakorlatilag az engedély kiadásával egyidejűleg hozzáláttunk az építkezéshez. Mint mindig, az első hetek ezúttal is a földmunkával telnek, amit még idén követ majd a lemezalap elkészítése.

Megnyílt új irodánk

A mai napon megnyitottuk a X. kerületi, új értékesítési irodánkat a Gém utca 3. szám alatt. Az iroda hétfőtől - csütörtökig: 9-17 óráig, pénteken pedig 9-15 óráig tart nyitva. Kérjük, hogy előre egyeztetett időpontban látogassák irodánkat, mert munkatársunk nem minden esetben tartózkodik a helyszínen!

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Indul a Metrodom Park értékesítése

2016.12.02. - péntek

December 12-én megkezdődik családi lakóparkunk, a X. kerületi Metrodom Park lakásaink előértékesítése, elsőként a C ütemben (Fogadó utca 1/C). Foglalási szándékukat december 12-én reggel 10:00 órától ezen az oldalunkon keresztül adhatják le, a lakásokat, árakat és alaprajzokat, a lakáslistában, vagy a szintalaprajzos lakásválasztóval nézhetik meg. Kérdéseik esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

December elején árak és alaprajzok

2016.11.18. - péntek

Két hét múlva tesszük közzé honlapunkon a Metrodom Park C ütemében található 184 lakásnak teljes árlistáját és a lakások alaprajzait, melyet követően megkezdődik az előértékesítés is. A műszaki leírás már felkerült a honlapunkra, és az építkezésre sem kell sokat várni, az várhatóan januárban kezdődik meg.

Bemutattuk a Metrodom Parkot

2016.11.08. - kedd

Ahogy júniusi hírünkben ígértük, befejeződött a Pöttyös utcai metrómegállónál lévő Metrodom Park első ütemének tervezése. Honlapunkon szinte mindent megtudhatnak az épület együttesről, felszereltségről, a környékről, egy hónapon belül pedig felkerül honlapunkra a teljes árlista és az alaprajzok is. A Metrodom Park előértékesítése még az idei évben megkezdődik, az átadásra 2018-ban kerül sor. 

Megkötöttük a településfejlesztési szerződést

-
2016.09.21. - szerda

Különösebb hírverés nélkül, de a háttérben zajlik a X. kerületi projektünk, a Metrodom Park előkészítése. A lakópark már csak méreténél fogva is jelentősen meg fogja változtatni a környéket, ezért a kőbányai önkormányzat és a Metrodom részletes településfejlesztési szerződést kötött a beruházásról. 

Folyik a tervezés

-
2016.06.10. - péntek

Javában dolgozunk a X. kerületi Pöttyös utcai metro megálló közelében lévő Metrodom Park tervein. Tekintettel telek méretére és a lakópark nagyságára (30 000m2, 660 lakás) a tervezéshez időre van szükségünk, ezért az új lakóparkkal várhatóan év végén ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Azoknak, akik középtávon szeretnének egy kedvező áru "nagyon zöld" első lakást, vagy családi otthont, azoknak már most tudunk egy kis ízelítőt mutatni.

Keresés a hírekben