Hírek

30 lakás egy óra alatt

2017.06.20. - kedd

A jelek szerint a Metrodom Park B üteme hasonlóan népszerű lesz, mint a C ütem, ahol már a lakások 90 %-a elkelt! Az értékesítés kezdtét követő egy órában már több, mint 30 lakásra érkezett foglalás! 

Készül a pince

2017.06.22. - csütörtök

Az alaplemez elkészültét követően hozzáláttunk a pinceszint falaihoz illetve pilléreihez. Kamerán keresztül folyamatosan nyomon követhető a pince alakulása, a jövő hét végén pedig várhatóan a pincefödém zsaluzása is sorra kerül.

Zsaluzzuk a süllyesztékeket

2017.06.20. - kedd

A Berettyó utcában elkezdtük a földszinti teremgarázs süllyesztékeinek zsaluzását, a héten pedig a falakat is sorra öntjük majd ki. Ezekbe a süllyesztékekbe, azaz aknákba lesznek majd beépítve a parkológépek, amelyeket így egymástól függetlenül két gépkocsi fog tudni használni.

Végéhez közeledik az alapozás

2017.06.09. - péntek

A két hete kezdődött alapozási munkák lassan végükhöz közelednek, a B és C épületek területén egymás után készülnek el az alaplemez újabb és újabb szakaszai. Még ebben a hónapban hozzálátunk a pinceszinten a teremgarázs vasbeton falainkat, illetve pilléreinek az elkészítéséhez is. A munkálatok menetét folyamatosan nyomon követhetik webkameránkon.

A héten érkeznek a daruk

2017.05.30. - kedd

Hamarosan a földmunka végéhez közeledünk, elkezdődött az alaplemez szerelése. A héten a három darab toronydaruból kettő megérkezik a helyszínre, melyek hónapokon keresztül segítik majd az építkezést. A hét második felében az alaplemez betonozásához fogunk hozzá, bizonyos szakaszokon, hiszen a terület nagysága miatt itt is szakaszokban zajlanak a munkafolyamatok.

Készül az alaplemez

2017.05.22. - hétfő

Az A épület alaplemezének elkészülte után jelenleg a B épületnél zajlik a betonvasak szerelése, terveink szerint a héten itt is elkezdjük a beton kiöntését. A C épületnél lassan befejeződnek a földmunkák, a hétvégére pedig elkészül a szerelőbeton.

Ásás és cölöpözés

2017.04.18. - kedd

A "B" és "C" épületek alatt javában zajlik a földmunka, a pinceszint helyének kialakítása, a "C" épület alatt pedig a víztelenítés is megkezdődött. Mivel az "A" épület alá nem nyúlik be a teremgarázs, itt hozzáláttunk a cölöpalapzat kialakításához. Ennek során egyszerre fúrjuk ki, illetve öntjük ki a vasbeton cölöpöket, amelyekre majd az alaplemez kerül. Sajnos a kameraképébe pont nem fér bele a cölöpfúró gép, a jobb alsó sarokban a betonkeverő.

 

Bemutatjuk a Metrodom Berettyó 3D videóját

-
2017.04.04. - kedd

Februárban elkezdtük a Metrodom Berettyó épülettömbjének kivitelezését. A lenti videófilmen most mindenki részletesen megtekintheti, hogy milyen is lesz a Metrodom Berettyó utca 2-8.. A filmet a youtube-on is megtalálják.

Hitelszerződés a Berettyó utcára

2017.03.17. - péntek

Az elmúlt hetekben több Metrodom-házra kötöttük meg a projektfinanszírozási szerződést (Metrodom Park, Lőportár utca), ezekhez pedig most a Berettyó utca is csatlakozott. A Metrodom Parkhoz hasonlóan itt is a legnagyobb hazai kereskedelmi bank, az OTP finanszírozza a projektet, amelyhez ügyfeleink lakásvásárlási hitelért, illetve CSOK ügyintézéssel is fordulhatnak.

Megkezdtük az ecetfák kivágását

2017.03.02. - csütörtök

Tegnap megkaptuk az engedélyt a fakivágásra, a mai napon pedig neki is láttunk a munkának. Miközben folynak a földmunkák, elkezdtük kivágni az ecetfákat és egyéb gyomfákat, szám szerint 31 darabot. Azonban nem kell megijedni, minden egyes kivágott fa helyett fogunk újat ültetni, csak éppen a helyük fog megváltozni. 38 darab fa a helyén marad, ahhoz pedig, hogy az építkezéstől megvédjük, körbe kalodázzuk őket.

Megkezdődtek a földmunkák

2017.02.21. - kedd

Ahogy arról korábbi hírünkben beszámoltunk, a Berettyó utcai építkezésre is megkaptuk az építési engedélyt. Ahogy azt ígértük, minden épülő házunknál biztosítjuk, hogy webkamerán keresztül nézhesse a különböző építkezési folyamatokat. A Metrodom Berettyó webkamerája elérhető itt, igaz, most még nem annyira izgalmas a kamerakép, de ez hétről hétre változni fog, hiszen ma kezdtünk hozzá a földmunkához.

Keresés a hírekben