Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várja a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között van az Alma együttes, a szórakozásról többk között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodnak. Éhen sem marad senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő lesz.

Megkezdődött a parkettázás

2018.06.21. - csütörtök

Az A épület első emeleti lakásaiban hozzáláttunk a laminált padló lerakásához. A parkettások később, a beltéri ajtók beépítését követően még visszatérnek, ekkor rakják be majd a szegőléceket, hogy azokat szépen hozzá tudják zárni az ajtók tokjához.

Indul a szerelvényezés

2018.06.18. - hétfő

Miközben a C épület legfelső emeletén is lassan befejeződik a gépészeti alapszerelés, a B épület földszinti lakásaiban a gépészek hozzáláttak a fürdőszobai szerelvények felszereléséhez. A porcelán szaniterek (WC, mosdó, kézmosó) Európa egyik legrégebbi porcelán gyártójától, a prémium termékeiről jól ismert német Villeroy&Boch-tól érkeznek, a csaptelepeket ugyancsak egy patinás német cég, a Hansgrohe szállítja.

Bontjuk az állványt

2018.06.14. - csütörtök

Lassan végéhez közeledik a hőszigetelés, illetve a színezés, az A épület már teljesen elkészült, szigeteletlen falak a B épületben a legfelső, a C épületben a második emelettől felfelé vannak. Az A épületen a Berettyó és a Madarász utca sarkán (a kamera látóterén kívül) hozzáláttunk az állványzat bontásához, a jövő hét végére pedig az épület minden oldala szabaddá válik.

Nézd meg a lakásokat!

2018.06.06. - szerda

Megtekinthetővé váltak a még szabad lakások, azaz aki vásárlásban gondolkodik, annak már nem szükséges csupán a tervrajzokra és az épület képére hagyatkoznia. Kérjük, a részletekért, illetve az időpontokért keresse ingatlantanácsadóinkat! (A már megvásárolt lakásaink a műszaki átadás előtt kb. 6 héttel lesznek megtekinthetők, az időpontról minden ügyfelünket külön fogjuk tájékoztatni.)

Munka mindenhol

-
2018.05.29. - kedd

Mindhárom épületben teljes erővel folynak a szakipari munkák. Az A épületen már végeztek a gépészek és a villanyszerelők az alapszereléssel, a vakolók a negyediken dolgoznak, az esztrichezés a harmadikon tart. A hidegburkolók és a festők a másodikon járnak, a bejárati ajtók beépítése az elsőn tart.

 

Az utolsó ablakok

2018.05.18. - péntek

Az A és B épületen már két hete beépítettük az utolsó külső nyílászárókat, a múlt héten pedig az üzletek egyedileg gyártott alumínium-üveg portáljait is beraktuk. Az ablakosok jelenleg a C épület 5. emeletén dolgoznak, hamarosan itt is befejeződik a munka az utolsó ablakok beépítésével. 

Beépítettük a garázskaput

2018.05.14. - hétfő

Helyére került a társasház garázskapuja, amelyet az egyik legismertebb gyártó, a Hörmann szállított nekünk. A kapu nyitása a többi Metrodomos társasházhoz hasonlóan itt is telefonnal történik, a kapu csak a rendszerbe regisztrált garázstulajdonosok mobiljáról indított hívásra nyílik majd ki, így sem az elvesztett távirányítók, sem a rosszhiszemű garázshasználók nem okoznak majd problémát.

Bejárati ajtók

2018.05.10. - csütörtök

A hidegburkolással nagyjából egyidejűleg folyik a bejárati ajtók tokjának beépítése is, azaz ez a két munkafázis az A és B épületen az első emeleti, a C épületen pedig a földszinti lakásokban zajlik. A Steelman T-1 típusú bejárati ajtók hazai termékek, Gödről érkeznek hozzánk. Nem csak az ajtólapok, hanem a tokok is acélból vannak, többek között ez is hozzájárul a MABISZ minősítéshez.

Felvonószerelés

2018.04.25. - szerda

Élő kameránk segítségével folyamatosan nyomon követhető, milyen munkálatok zajlanak az épületek külsején, most például hogyan készül a hőszigetelés. Ugyanakkor odabent is zajlik a munka, a lakásokon kívül a közös területeken is. A héten kezdődött meg a felvonók szerkezeteinek a beszerelése, a három épületben lévő öt lépcsőház mindegyikébe egy-egy felvonó kerül, a lépcsőház méretétől függően 21-42 lakás fog egy liftre jutni, a földszinti lakásokat is beleszámítva.

Elkészültek a falak

2018.04.18. - szerda

A három épület közül utolsóként a C legfelső emeletén is elkészült a körítő falazat, a kőművesesek jelenleg az utolsó válaszfalakat húzzák fel. A C épületen az A-t és a B-t követve a héten itt is megkezdődött a hőszigetelés és a festés. A vakolás és az aljzatbetonozás az elsőn és a másodikon jár. 

Keresés a hírekben