Hírek

Élőkép a City Home-ról

2017.02.15. - szerda

A City Home legújabb ütemén megkezdődött a tereprendezés, amit hamarosan követnek a látványosabb földmunkák. A kivitelezési munkákat, többi épületünkhöz hasonlóan itt is élőben, webkameránk segítségével követheti nyomon az érdeklődő honlapunknak ezen az oldalán.

Jogerős az építési engedély

2017.02.03. - péntek

Február 2-án jogerőre emelkedett a Berettyó utca építési engedélye. Ide kattintva tölthető le a határozat a honlapunkról. A kivitelezési munkálatoknak még ebben a hónapban nekilátunk. A közeljövőben elkezdődik majd a kitelepülés, és reményeink szerint hamarosan itt is tudjuk biztosítani a webkamerás közvetítést az építkezésről.

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Megkezdődött a Berettyó utca előértékesítése

2017.01.06. - péntek

Megkezdtük a Berettyó utca 2-8. előértékesítését, a még szabad lakások listája itt tekinthető meg, aki pedig a szintalaprajzokon szeretné a lakásokat látni, ide kattintson. Az előértékesítés márciusig tart, várhatóan ekkor kezdődnek meg a kivitelezési munkák.

Új év, új kihívások

Az év első hónapja igencsak eseménydúsnak ígérkezik a Metrodom életében. Pénteken elindul Berettyó utcai házunk előértékesítése, a visszajelzések alapján sok érdeklődőre számítunk. Jövő héten két társasházunk, a Lőportár u. 9. és a Metrodom Park C ütemének építését kezdjük meg, január 12-13-án pedig a City Home G ütemének műszaki átadására fog sor kerülni. A hó végén várhatóan megkezdődik a City Home H ütemének építési munkái is, miközben folyamatosan adjuk át az Ambrus utca 3-5. és a Metrodom Young lakásait a tulajdonosoknak.

Indul a Berettyó utca 2-8. előértékesítése

2016.12.15. - csütörtök

A lakáskeresőben elérhetővé váltak a Berettyó utca 2-8. lakásainak alaprajzai és árai, az ingatlanokat a szintalaprajzos lakásválasztóban is meg lehet tekinteni. Érdemes végigböngészni az alaprajzokat, mert szinte mindegyik lakás kínál valami különlegességet. Maga az előértékesítés január 6-án kezdődik meg, a foglalás menetéről itt olvashatóak a részletek.

A cím új, a ház változatlan

2016.11.14. - hétfő

Akiknek feltűnt, hogy a honlapunkról eltűnt a Madarász utca 45., azok ne ijedjenek meg, csupán a cím változott meg. Megkaptuk a hatósági határozatot, a telek végleges címéről, ami egyúttal a társasház címe is lesz, ennek megfelelően a jövőben a Berettyó utca 2-8. nevet és címet viseli az új projekt. Az előkészületi munkák egyébként lassan a végükhöz közelednek, és néhány héten belül közzétesszük az árlistát és az alaprajzokat.

Építési engedély előkészületben

2016.10.18. - kedd

Befejeződött a tervezés, jelenleg zajlik az építési engedélyeztetési eljárás, melyet követően várhatóan novemberben megkezdjük a lakások előértékesítését! A házról bővebben honlapunkon tudnak olvasni.

Készülnek a tervek

-
2016.03.13. - vasárnap

Javában dolgozunk legújabb XIII. kerületi lakóparkunk, a Berettyó utca 2-8. tervein. Az első látványtervekre még körülbelül egy hónapot kell várniuk az érdeklődőknek. Néhány dolgot azonban most is megoszthatunk leendő ügyfeleinkkel. 

Keresés a hírekben