Hírek

Nézze meg a Panoráma lakásait!

2017.03.22. - szerda

Kint van honlapunkon a Metrodom Panoráma első ütemének teljes lakáslistája, árakkal és alaprajzokkal együtt. Az ingatlanok mind az árlistában, mind a szintalaprajzos keresőben böngészhetőek, a foglalási szándékot pedig április 5-től ezen az oldalon keresztül lehet majd jelezni, ingatlantanácsadóink addig is örömmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Hitelszerződés a Berettyó utcára

2017.03.17. - péntek

Az elmúlt hetekben több Metrodom-házra kötöttük meg a projektfinanszírozási szerződést (Metrodom Park, Lőportár utca), ezekhez pedig most a Berettyó utca is csatlakozott. A Metrodom Parkhoz hasonlóan itt is a legnagyobb hazai kereskedelmi bank, az OTP finanszírozza a projektet, amelyhez ügyfeleink lakásvásárlási hitelért, illetve CSOK ügyintézéssel is fordulhatnak.

Megkezdtük az ecetfák kivágását

2017.03.02. - csütörtök

Tegnap megkaptuk az engedélyt a fakivágásra, a mai napon pedig neki is láttunk a munkának. Miközben folynak a földmunkák, elkezdtük kivágni az ecetfákat és egyéb gyomfákat, szám szerint 31 darabot. Azonban nem kell megijedni, minden egyes kivágott fa helyett fogunk újat ültetni, csak éppen a helyük fog megváltozni. 38 darab fa a helyén marad, ahhoz pedig, hogy az építkezéstől megvédjük, körbe kalodázzuk őket.

Megkezdődtek a földmunkák

2017.02.21. - kedd

Ahogy arról korábbi hírünkben beszámoltunk, a Berettyó utcai építkezésre is megkaptuk az építési engedélyt. Ahogy azt ígértük, minden épülő házunknál biztosítjuk, hogy webkamerán keresztül nézhesse a különböző építkezési folyamatokat. A Metrodom Berettyó webkamerája elérhető itt, igaz, most még nem annyira izgalmas a kamerakép, de ez hétről hétre változni fog, hiszen ma kezdtünk hozzá a földmunkához.

Jogerős az építési engedély

2017.02.03. - péntek

Február 2-án jogerőre emelkedett a Berettyó utca építési engedélye. Ide kattintva tölthető le a határozat a honlapunkról. A kivitelezési munkálatoknak még ebben a hónapban nekilátunk. A közeljövőben elkezdődik majd a kitelepülés, és reményeink szerint hamarosan itt is tudjuk biztosítani a webkamerás közvetítést az építkezésről.

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Megkezdődött a Berettyó utca előértékesítése

2017.01.06. - péntek

Megkezdtük a Berettyó utca 2-8. előértékesítését, a még szabad lakások listája itt tekinthető meg, aki pedig a szintalaprajzokon szeretné a lakásokat látni, ide kattintson. Az előértékesítés márciusig tart, várhatóan ekkor kezdődnek meg a kivitelezési munkák.

Új év, új kihívások

Az év első hónapja igencsak eseménydúsnak ígérkezik a Metrodom életében. Pénteken elindul Berettyó utcai házunk előértékesítése, a visszajelzések alapján sok érdeklődőre számítunk. Jövő héten két társasházunk, a Lőportár u. 9. és a Metrodom Park C ütemének építését kezdjük meg, január 12-13-án pedig a City Home G ütemének műszaki átadására fog sor kerülni. A hó végén várhatóan megkezdődik a City Home H ütemének építési munkái is, miközben folyamatosan adjuk át az Ambrus utca 3-5. és a Metrodom Young lakásait a tulajdonosoknak.

Indul a Berettyó utca 2-8. előértékesítése

2016.12.15. - csütörtök

A lakáskeresőben elérhetővé váltak a Berettyó utca 2-8. lakásainak alaprajzai és árai, az ingatlanokat a szintalaprajzos lakásválasztóban is meg lehet tekinteni. Érdemes végigböngészni az alaprajzokat, mert szinte mindegyik lakás kínál valami különlegességet. Maga az előértékesítés január 6-án kezdődik meg, a foglalás menetéről itt olvashatóak a részletek.

A cím új, a ház változatlan

2016.11.14. - hétfő

Akiknek feltűnt, hogy a honlapunkról eltűnt a Madarász utca 45., azok ne ijedjenek meg, csupán a cím változott meg. Megkaptuk a hatósági határozatot, a telek végleges címéről, ami egyúttal a társasház címe is lesz, ennek megfelelően a jövőben a Berettyó utca 2-8. nevet és címet viseli az új projekt. Az előkészületi munkák egyébként lassan a végükhöz közelednek, és néhány héten belül közzétesszük az árlistát és az alaprajzokat.

Keresés a hírekben