Hírek

Szabadságon a Metrodom

2017.08.17. - csütörtök

Augusztus 21-25. között mi is megpihenünk egy kicsit, munkatársaink jelentős része szabadságon lesz. Az építkezéseken nem állunk le a munkával és központi irodánkban (IX. Mester u. 83.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Aki helyi értékesítési irodáinkat szeretné felkeresni, illetve ingatlantanácsadóinknál érdeklődni, azoknak mindenképpen javasoljuk, hogy előzetesen egyeztessenek időpontot munkatársainkkal.

Talajszint felett a szerkezet

2017.08.16. - szerda

A Berettyó utca B épületének elkészült a pincefödéme, az érdeklődők pedig már a földszint első pilléreit és vasbeton falait is láthatják. A C épületben, ahol a süllyesztékekben lévő emelőszerkezetes beállók lesznek, a nagyobb munka- és időigény miatt még csak most fog következni a födém zsaluzása, illetve részben a pincefalak készítése is. Az A épület alatt (ez kameránkon nem látszik) nincsen pince, a teremgarázsból ide csupán egy felszín alatti folyosó vezet, ez épp most készül. Ennek befejezését követően fog elkészülni az alaplemez.

Még 2 hét a választásra

2017.08.14. - hétfő

Nyári szabadságolások miatt, a Berettyó utca 2-3. emeletén és a Lőportár utca 3-4. emeletén a falakkal, gépészeti és elektromos kiállásokkal kapcsolatos augusztus 15-ei változtatási határidőt augusztus 31-re módosítottuk. Akik ezeken az emeleteken vásároltak lakást és még nem zárták le az egyeztetést, kérjük vegyék fel a kapcsolatot műszaki konzulensükkel.

Készülnek a fejtömbök

2017.07.13. - csütörtök

A Berettyó utcai építkezésen a B és a C lépcsőházak pinceszinti vasszerkezetei készülnek, a B lépcsőház pince feletti födémén betonacél szerelése és zsaluzása folyik. Az A lépcsőház területén a cölöpfejtömbök építését kezdjük el, a lefúrt cölöpöket vasbeton fejtömbökkel fogjuk össze, ezekre kerül majd az alaplemez.

A 1. emeletig lezárult a választások első köre

2017.06.30. - péntek

A földszinttől a 1. emeletig lezárultak a falakkal, a beltéri ajtók helyével, a gépészeti- és elektromos kiállásokkal kapcsolatos választási lehetőségek. A 2-3. emeleti lakások vevői augusztus közepéig még gondolkodhatnak, augusztus 15-e után azonban már nincs lehetőség változtatni.

Zsaluzzuk a pincefödémet

2017.06.28. - szerda

Lassan elkészülnek a pince falai, és akik figyelemmel követik az építkezést, láthatják, hogy egyre nagyobb területet borít tető. Ez valójában még csak a pincefödém zsaluzása, de a födém kiöntése sem várat már magára sokáig.

Készül a pince

2017.06.22. - csütörtök

Az alaplemez elkészültét követően hozzáláttunk a pinceszint falaihoz illetve pilléreihez. Kamerán keresztül folyamatosan nyomon követhető a pince alakulása, a jövő hét végén pedig várhatóan a pincefödém zsaluzása is sorra kerül.

Zsaluzzuk a süllyesztékeket

2017.06.20. - kedd

A Berettyó utcában elkezdtük a földszinti teremgarázs süllyesztékeinek zsaluzását, a héten pedig a falakat is sorra öntjük majd ki. Ezekbe a süllyesztékekbe, azaz aknákba lesznek majd beépítve a parkológépek, amelyeket így egymástól függetlenül két gépkocsi fog tudni használni.

Végéhez közeledik az alapozás

2017.06.09. - péntek

A két hete kezdődött alapozási munkák lassan végükhöz közelednek, a B és C épületek területén egymás után készülnek el az alaplemez újabb és újabb szakaszai. Még ebben a hónapban hozzálátunk a pinceszinten a teremgarázs vasbeton falainkat, illetve pilléreinek az elkészítéséhez is. A munkálatok menetét folyamatosan nyomon követhetik webkameránkon.

A héten érkeznek a daruk

2017.05.30. - kedd

Hamarosan a földmunka végéhez közeledünk, elkezdődött az alaplemez szerelése. A héten a három darab toronydaruból kettő megérkezik a helyszínre, melyek hónapokon keresztül segítik majd az építkezést. A hét második felében az alaplemez betonozásához fogunk hozzá, bizonyos szakaszokon, hiszen a terület nagysága miatt itt is szakaszokban zajlanak a munkafolyamatok.

Készül az alaplemez

2017.05.22. - hétfő

Az A épület alaplemezének elkészülte után jelenleg a B épületnél zajlik a betonvasak szerelése, terveink szerint a héten itt is elkezdjük a beton kiöntését. A C épületnél lassan befejeződnek a földmunkák, a hétvégére pedig elkészül a szerelőbeton.

Keresés a hírekben