Hírek

3 dimenziós alaprajzok a honlapon

2017.04.19. - szerda

Újabb látványos funkcióval bővült honlapunk, mostantól 3 dimenzióban is megtekintheti lakásainkat, elsőként a Metrodom Park, Berettyó utca és a City Home I épületeiben. A lakáskeresőben, a listában a sorok végén keresse a 3D ikont, melyekre rákattintva a megnyíló modellt tetszés szerint mozgathatja, forgathatja, kicsinyítheti vagy nagyíthatja. A funkció asztali gépen, tableten és mobiltelefonon, egérrel, vagy érintőkijelzővel is működtethető.

Dolgoznak a szivattyúk

-
2017.04.11. - kedd

A földmunkák és szomszéd épületek alapjainak megerősítését követően zajlik a talajvízszint csökkentése. Erre a munkára azért van szükség, mivel az épület rendelkezik egy második, -2-es pinceszinten lévő teremgarázzsal is, az az közel 7 méterre kell leásnunk az utcaszintről. A víztelenítés egészen hó végéig eltart, ezt követően kezdődnek a látványosabb, alapozási munkálatok.

Alapozás előkészítés

-
2017.03.16. - csütörtök

A Lőportár utcai házunk azon kevés projektünk közé tartozik, ahol az épület már meglévő régebbi házakhoz közvetlenül kapcsolódik. Mivel itt a pinceszint is "összeér" a szomszédokéval, ezért a biztonság kedvéért a munkagödör teljes mélységig történő mélyítése előtt, megerősítjük a szomszédos épületek alapjait, betont injekciózva azok alá. A kameraképen keresztül ez a művelet, pontosabban a folyékony betont tartalmazó silók láthatóak.

Aláírtuk a hitelszerződést

2017.03.06. - hétfő

A mai napon aláírtuk a szerződést, melynek értelmében a Lőportár utca az FHB Bank Zrt. finanszírozásával épül meg. Ezzel folytatódik az FHB és a Metrodom-csoport közötti együttműködés, azaz továbbra is elmondhatjuk, hogy társasházaink többek közt az FHB aktív közreműködésével készülnek el, ami mindennél nagyobb garanciát jelent ügyfeleink számára, valamint projektjeink sikeres megvalósulására.

Elkészült a daru

2017.02.22. - szerda

Hétfőn megkezdtük a toronydaru felállítását az építkezésen, amely a tegnapi napon elkészült. A következő több mint fél évben a maga 35 méteres magasságával a környék meghatározó látványeleme lesz. A daru egyelőre a héten még nem áll munkába, hiszen a jelenlegi munkafolyamatokhoz nem szükségeltetik.

Élő közvetítés az építkezésről

2017.02.13. - hétfő

A bárányokat mindenki szereti, van, aki azért mert aranyosak, van, aki azért mert finomak. És most nekik, pontosabban a magyar juhtenyésztőknek köszönhetően megtaláltuk a kamera helyét, amelynek segítségével az érdeklődők élőben követhetik nyomon a Lőportár utcai házunk felépülését. A kamera képét ezen az oldalunkon találják.

Megkezdődtek a földmunkák

-
2017.02.03. - péntek

A héten megtörtént a felvonulás az építési telken, és elkezdődtek a földmunkák. A közelben lakók már láthatják a növekvő gödröt, innentől kezdve napról napra mélyül majd a lyuk, ahova a társasház teremgarázsa kerül megépítésre. Az alábbi fotón egy még nem túl mély gödör látható.

Elektromos autók a Metrodomnál

Ahogy egy hónappal ezelőtti hírünkben írtuk, lehetővé vált új házainkban elektromos töltőkiállás rendelése a beállóinkhoz. Most honlapunkra is felkerültek a technológiai és pénzügyi részletek, melyeket az egyes házainknál külön lapokon találnak meg: Babér utca, Berettyó utca, City Home, Lőportár utca, Metrodom Panoráma, Metrodom Park.

Műszaki konzultáció a XIII. kerületben

A holnapi napon megnyitjuk (pontosabban újra nyitjuk) XIII. kerületi műszaki konzultációs irodánkat a Szent László út 50. alatt. A kerületben lakást vásárlókat, elsőként Babér utcai ügyfeleinket ide várjuk műszaki konzultációra. A hónap végén megkezdődik a Lőportár utca, tavasszal pedig a Berettyó utca műszaki konzultációja is. Az alábbi fotón a City Home felújított műszaki konzultációs irodája található.

Minket is érint a szmoghelyzet

A szmoghelyzet sajnos az építkezéseken sem segít, mert a teherautók egyáltalán nem közlekedhetnek a magas szállópor koncentráció miatt. Ennek megfelelően a Lőportár utcában és a Metrodom Parkon a földet nem tudják elvinni, a Babér utcába pedig a betont nem tudják emiatt kiszállítani. Reméljük hamarosan feloldják a korlátozást, és haladhatunk a megszokott tempóban!

Két helyen egyszerre kezdődik az építkezés

2017.01.23. - hétfő

A mai napon egyszerre kezdtük meg a X. kerületi Metrodom Park "C" ütemének és a XIII. kerületi Lőportár utcai házunknak az építését. Az építési munka menetét ügyfeleink mindkét helyszínen élőben követhetik majd webkameráink segítségével, amint aktívak lesznek, megírjuk az elérhetőségeket. A következő hetekben a földmunkák fognak folyni, reméljük az időjárás nem lassítja a munkát!

Keresés a hírekben