Hírek

Két helyen egyszerre kezdődik az építkezés

2017.01.23. - hétfő

A mai napon egyszerre kezdtük meg a X. kerületi Metrodom Park "A" ütemének és a XIII. kerületi Lőportár utcai házunknak az építését. Az építési munka menetét ügyfeleink mindkét helyszínen élőben követhetik majd webkameráink segítségével, amint aktívak lesznek, megírjuk az elérhetőségeket. A következő hetekben a földmunkák fognak folyni, reméljük az időjárás nem lassítja a munkát!

Új év, új kihívások

Az év első hónapja igencsak eseménydúsnak ígérkezik a Metrodom életében. Pénteken elindul Berettyó utcai házunk előértékesítése, a visszajelzések alapján sok érdeklődőre számítunk. Jövő héten két társasházunk, a Lőportár u. 9. és a Metrodom Park C ütemének építését kezdjük meg, január 12-13-án pedig a City Home G ütemének műszaki átadására fog sor kerülni. A hó végén várhatóan megkezdődik a City Home H ütemének építési munkái is, miközben folyamatosan adjuk át az Ambrus utca 3-5. és a Metrodom Young lakásait a tulajdonosoknak.

Jogerős az építési engedély

2016.12.20. - kedd

December 17-én jogerőre emelkedett a Lőportár utca novemberben kiadott építési engedélye. A határozat honlapunkról ide kattintva tölthető le. A kivitelezési munkálatok január 15-20. között fognak megkezdődni, így jövő hónap második felében már a helyszínen is látható lesz a sürgés-forgás.

Kiválasztottuk a szanitereket és csaptelepeket

-
2016.11.19. - szombat

Az építkezés megkezdésével elkezdtük kiválasztani a konkrét termékeket, amelyek majd beépítésre kerülnek az épületbe, illetve az egyes lakásokba. A héten kiderült, hogy milyen porcelánszaniterek (mosdó és WC-kagyló) és a csaptelepek lesznek, mindkettő a legismertebb és legrégibb gyártók közül kerül ki.

Mesés óvoda a Lőportár utca közelében

-
2016.10.20. - csütörtök

Azon családos ügyfeleink akik a Lőportár utcában vettek vagy tervezik, hogy vesznek lakást, egy különlegesen jó, európai szinten is kiemelkedő, ez évben teljesen felújított óvodára szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez a Meséskert óvoda, mely 3 perc sétára található a Lőportár utca 9-től. Az alábbiakban mutatunk egy pár fotót az óvodáról. A fotók forrása: http://www.nlcafe.hu/foto/20160906/angyalfoldi-meseskert-ovoda-sci-fi-ovi-passzivhaz/

A lakások fele elkelt

2016.09.06. - kedd

A Lőportár utcában jelenleg még csak az építési engedély intézése folyik, a lakások fele azonban már vevőre talált. A 182 lakásból jelenleg 89 van szabadon, de például másfél szobás lakásból már csak 6 db maradt. Aki ilyen típusú lakást szeretne, annak érdemes gyorsan döntenie, mert a szeptemberi lakásvásárokon ez a méretű lakás nagyon valószínű, hogy el fog fogyni.

Lehet böngészni a szintalaprajzokon

2016.07.07. - csütörtök

Aktiváltuk honlapunkon  a szintalaprajzos ingatlanválasztót, mostantól az egyes lépcsőházak emeletei illetve teremgarázs szintek egyszerűen és gyorsan áttekinthetőek, meg lehet nézni melyik lakás hova néz, illetve, hogy szabad e. A szintalaprajzon a lakásokra kattintva ugyanúgy elérhetőek az egyes alaprajzok, ahogyan az ingatlanlistából is. A keresőben megtalálhatóak a beállók és tárolók is, ezek azonban az előértékesítési időszakban (szeptember végéig) nem foglalhatóak, illetve vásárolhatóak meg.

Sikeres kezdés

2016.06.15. - szerda

Tegnap 10 órakor elindul a Lőportár utca 9. előértékesítése, melynek során a lakások harmada elkelt.  Foglalni péntekig még az űrlap kitöltésével lehet.

Elkezdődött az előértékesítés!

2016.06.14. - kedd

Kedden délelőtt 10 órakor megkezdődött a Lőportár utca 9. előértékesítése, az első percekben annyian próbáltak foglalni, hogy a szerverünk túlterheléses támadásnak érzékelte, és fél órára sajnos le is állt. A földszinti lakások jórészt elfogytak, a kedvenc az A001, amit közel másfél tucatnyian akartak megvásárolni. A beérkező foglalások feldolgozása még folyik, az árlistánk délutántra lesz up-to-date. Foglalni a mai napon ezen az oldalon tudnak.

Honlapunkon a Lőportár utca 9.

2016.05.20. - péntek

Az érdeklődők mostantól mindent megtudhatnak a legújabb,  XIII. kerületben épülő Lőportár utca 9-ről. Szokás szerint bőséges információkat olvashatnak az épületről, annak műszaki tartalmáról, képeket találnak a környékről, és az épület terveit is megtekinthetik. Az árakra és az alaprajzokra júniusig még várni kell, az értékesítés várhatóan június 2. felében kezdődik meg. Aki nem szeretne semmilyen tudnivalóról lemaradni, az kövesse honlapunkat, Facebook oldalunkat és regisztráljanak értékesítőinknél!

Keresés a hírekben